Packhjälp

Packhjälp

Ibland kan det vara stressigt att hinna med alla momenten inför flytten. Tiden räcker inte till och vardagsbestyren ockuperar din tid. Därför finns vår packhjälp.

Det är mänskligt att behöva lite extra hjälp i vissa lägen. Vi finns där med en hjälpande hand om vi kan underlätta för dig, och minska din stress så att du hinner med ditt liv och dina nära.

Packa med 50% Rut-avdrag

Vi hjälper dig mer än gärna att packa ditt bohag. Vi vet hur vi ska handskas med känsligt bohag. Porslin och glas packas omsorgsfullt med silkespapper och Makulatur. Allt packas med struktur och säkerhet i åtanke. Flyttlådor markeras med rum och innehåll. Vår personal har utbildats i att hantera ditt bohag varsamt och med respekt och ansvar.
Vi utför regelbundet packuppdrag i hela Stor Stockholm. Vi har packat allt från stora villor och stora kontor till mindre lägenheter. Ibland både ned-, och upp-packning. Ibland bara nedpackning.

Vanligtvis hjälper vi våra kunder med packningen av kök och glas och porslin. Detta för att kunna garantera fulltäckande försäkring på packat bohag i enlighet med flyttbranschens riktlinjer, Bohag 2010 och Kontor 2003.

Vid bokning av packhjälp med Jordgubbsprinsen ingår:

  • Komplett fulltäckande försäkring av packat gods via Trygghansa
  • Utkörning och återhämtning av lånade flyttkartonger
  • Övrigt packmaterial såsom bubbelplast, silkespapper och makulatur
  • Strukturerad märkning av flyttlådor

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.