FLYTTFIRMA HUDDINGE

Flytta
SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

FLYTTA KUNGLIGT MED JORDGUBBSPRINSEN I HUDDINGE

Att bosätta sig på ett nytt ställe är ofta inget lätt beslut. Det finns mycket osäkerhet med i bilden. Därför kan man förstå att människor kanske ofta till slut ändå bestämmer sig för att stanna kvar på den plats där de redan bor.

Den som ändå bestämt sig för att flytta till eller från Huddinge eller Stockholm bör vara medveten om de risker det innebär att själv hantera sin flytt. Med tanke på det kan det vara smart att ta kontakt med en flyttfirma i Huddinge som säkert och tryggt kan flytta dina tillhörigheter. Om du söker efter någon som snabbt och effektivt kan flytta åt dig kan du med fördel kontakta Jordgubbsprinsens flyttfirma. Begär en gratis offert på vår hemsida, det tar bara några minuter!

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

Din flyttfirma från, till och inom Huddinge

Hos Jordgubbsprinsen erbjuds du professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt, pack, städ och magasinering. Vi erbjuder företag och privatpersoner:

 • Prisvärd bohagsflytt
 • Professionell flyttstädning
 • Kontorsflytt och företagsflytt
 • Flytthjälp med fastpris eller löpande
 • Ansvarsförsäkringar och rättvisa villkor
 • Magasinering med schyssta villkor
 • Utlandsflytt till bra priser
7

ett av Sveriges mest rekommenderade företag

VÅRA KUNDER GILLAR OSS!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag.

+1300 REKOMMENDATIONER

Flyttfirma Huddinge Jordgubbsprinsen

Varför vi är en av de bästa flyttfirmorna i Huddinge

Innan vi börjar berätta om vilka tjänster vi erbjuder kan det vara bra att presentera oss lite närmare. Trots allt känns det bättre att anförtro sina tillhörigheter åt någon man lärt känna och vet vilka de är. Därför ska vi ägna några rader åt att berätta om vilka vi är. Efter att du läst om oss kommer du med all säkerhet förstå varför vår firma borde vara ditt förstahandsval om du letar efter flytthjälp i Stockholm. Så låt oss sätta igång och lära känna varandra lite bättre.

Jordgubbsprinsens flyttfirma grundades 2014 med målet att erbjuda pålitlig flytthjälp till alla som behöver. Vi ville fylla den lucka som finns mellan flyttfirmor och städföretag, och gör det på ett bättre sätt än det vi hittills sett på marknaden. Det handlar helt och hållet om att vara en flyttfirma som är pålitlig, sätter kunder i centrum och erbjuder en bra upplevelse under din flytt.

7

FLYTTA KUNGLGIT!

Vår framgång vilar helt och hållet på våra medarbetare

För att kunna leva upp till de krav vi ställt på oss själva måste vi givetvis investera i det som är själva hjärtat av vår verksamhet – de människor som arbetar hos oss.

När allt kommer omkring är det de våra skickliga Jordgubbsprinsar som gör jobbet för oss med allt vad det innebär av tunga luft och stora packningar, och av den anledningen ser vi också till att ständigt hålla dem uppdaterade och ge dem den utbildning de behöver. Dessutom är det våra anställda som har mest kontakt med våra kunder, så för att leva upp till våra mål med att vara en av Stockholms bästa flyttfirmor måste vi i första hand fokusera på människorna, det vill säga både våra anställda och våra kunder.

Med den inställningen ser vi till att ge våra anställda den träning och utbildning som krävs för att vi ska kunna erbjuda den allra bästa flytthjälpen till våra kunder. Förtroende, kunskap och punktlighet – det är den tre grundpelarna för Jordgubbsprinsens flyttfirma.

Och därför, om du letar efter en flyttfirma som kan hjälpa dig att flytta smidigt, snabbt och effektivt, hör av dig till oss idag. Våra kundmedarbetare finns här redo att besvara alla tänkbara frågor du kan ha.

7

Vår flyttfirma kan erbjuda dig hjälp med en rad olika saker

Nu när du vet vilka vi är och vad vi står för vill också presentera vad vi erbjuder. Med vårt mångsidiga utbud kan du vara säker på att hitta det du söker om du letar efter en flyttfirma i Stockholm.

 • Packhjälp
 • Långväga flytt
 • Bostadsflytt
 • Flytta kungligt
 • Flyttstädning

Tänk dock på att detta inte är allt vi erbjuder utan bara några exempel. Om du söker något särskilt inför din flytt så hör bara av dig till oss. Vi hjälper gärna till med att ta fram en helt och hållet skräddarsydd flytt åt dig.

Lokal flytt med den bästa flyttfirman i Huddinge

Det allra vanligaste när man flyttar är att man flyttar lokalt, det vill säga inom sitt eget närområde. Man flyttar hemifrån, flyttar in med sin pojkvän eller flickvän, eller man köper en större bostad när familjen växer. Och då är det perfekt att anlita hjälp från Jordgubbsprinsens flyttfirma i Huddinge i Stockholm.

Och detta gäller även om dy letar efter någon som kan hjälpa dig med att flytta ditt kontor eller din affär. Ta gärna kontakt med oss, ju förr desto bättre, så kan vi smidigt och effektivt börja planera för din flytt från ditt gamla till ditt nya ställe.

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS I HUDDINGE

Det går självklart även bra att ringa!

Bostadsflytt i Huddinge

En bohagsflytt i Stockholm kan vara extra känsligt. Att flytta med hela familjen kan kännas ganska stressigt och hektiskt. Ändå vill vi ju alla ha ett så bra ställe som möjligt att bo på, och vi vill ge våra barn den bästa möjliga miljön att växa upp i. Och när du då står inför det där beslutet att flytta, hur jobbigt det än känns med allt det praktiska, då vill du såklart att alltsammans går så snabbt och smidigt som möjligt.

Vår flyttfirma i Stockholm finns här för att ta hand om din bostadsflytt. Vi erbjuder dig en skräddarsydd lösning som passar just din flytt perfekt, allt för att du ska bli helt nöjd med din flytt. Därför är vi också alltid snabba med det vi gör. Resultatet? En rekordsnabb och helt perfekt flytt!

7
Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm

Vi sköter RUT-avdraget!

Våra offerterbjudande beskriver den slutliga kostnaden efter Rut-avdrag. Vi fakturerar er denna kostnad efter avslutat uppdrag. Administrationen av rut-avdraget tar vi sedan direkt med skatteverket.

Magasinering i Huddinge

Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Huddinge erbjuder magasinering med rimliga priser. Vi kan hjälpa dig både med din flytt och med magasinering. Detta är ett mycket smidigt sätt att redan vid flytten dela upp de saker som man vill magasinera och köra dem direkt. Istället för att först flytta, se vilka saker som inte får plats i det nya hemmet, välja ut vad man inte vill ha framme eller i hemmet för stunden och sedan köra bort allt och magasinera.

Det finns olika typer av magasineringstjänster. Har du saker som behöver stå varmt så är det inga problem, oftast kostar dessa magasineringslokaler något mer men det kan vara väl värt det. Är det dyrare saker som du inte vill ställa obevakade så finns det även våra bevakade magasineringslokaler med både larm och rondering från väktare, allt för att du ska känna dig trygg.

Hos Jordgubbsprinsen flyttfirma i Huddinge betalar man en månadsavgift för det saker man magasinerar och priset baseras på hur mycket yta du tar upp. I en del magasin så hyr man ett mindre rum som antingen kan vara helt avskilt med väggar eller galler, då baseras priset utefter rummet och inte hur mycket yta du tar upp. Du kan då – om du inte har så ömtåliga saker – stapla dem på varandra.

Hör redan med våra säljare när du beställer tid för flytt om vi har möjlighet att även utföra magasinering av dina saker. Gör du detta direkt då så kan du i vissa fall erhålla en rabatt på antingen själva flytten eller på priset vid magasineringen.

7

Paket: Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma i Huddinge

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

1. Packhjälp

Vi hanterar allt flyttgods varsamt och ser till att allt packas perfekt inför en säker transport.

2. Flytthjälp

Våra professionella flyttmedarbetare har lång erfarenhet och vet hur man transporterar gods varsamt.

3. Uppackning

När flyttgodset är på plats, så packar vi upp allt åt dig. Ta det lugnt och låt oss sköta detta åt dig.

4. Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Inga problem, vi ordnar städningen åt dig.
Fem tips för ett framgångsrikt vårflytt

Flytta kungligt med en av de bästa flyttformorna i Huddinge

Letar du efter någon som kan flytta dina föremål med extra stor försiktighet? Du kanske till exempel har många ömtåliga föremål. Att vara extra noggrann och försiktig är aldrig fel.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma kan erbjuda dig paketet ”Flytta Kungligt”. Det är en komplett tjänst till ett mycket överkomligt och konkurrenskraftigt pris. Om du vill att allt ska ingå i din flytt, då är denna flyttforma i Huddinge perfekt för dig. Paketet innebär att ansvara för allt, det vill säga planering, packning, lastning och lossning, transport, städning och magasinering. Och vad gör du under tiden? Jo, du lutar dig tillbaka och tar det lugnt. Låt proffsen gör det vi är bäst på. Alltså, ring oss så snart du kan! Så sätter vi igång att arbeta!

Få en smidig flytt från Huddinge!

Spara tid och energi genom att själv slippa ta hand om planering och flytt. Jordgubbsprinsen har personalstyrka, utrustning och kompetens för att kunna garantera dig en perfekt stressfri flytt. Du kan helt och hållet sätta din tillit till våra Jordgubbsprinsar i Huddinge och Stockholm som ser till att dina tillhörigheter snabbt och effektivt flyttas från en plats till en annan. Ring oss idag och få ett gratis kostnadsförslag.