-Monteringshjälp

Häng upp tavlor och speglar

På Jordgubbsprinsen är vi experter på att montera tavlor och speglar, vilket förvandlar dina väggar till en levande konstutställning. Vår service är inte bara en installation; det är ett sätt att ge liv åt dina rum och skapa en unik atmosfär.

Vi förstår vikten av att placera varje tavla och spegel på rätt sätt för att maximera rummets estetik och funktion. Vårt team av erfarna montörer tar hand om allt från noggrann mätning och placering till säker montering, så att du kan njuta av ditt förvandlade utrymme utan besvär.

 

4.8/5 baserat på +1900 omdömen

Monteringshjälp i Stockholm med 50% RUT-avdrag Jordgubbsprinsen
Monteringshjälp i Stockholm Jordgubbsprinsen Hemfixare
Jordgubbsprinsen flyttfirma och städservice 10 år i rad rekommenderat företag
Gardinupphängning Hemfixare Jordugubbsprinsen Monteringshjälp i Stockholm
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Som en ledande tjänsteleverantör i Stockholm är vi stolta över vårt rykte som bygger på tusentals nöjda kunder. Vår dedikation till kvalitet och service har gett oss en framstående plats på Reco.se, där våra kundrecensioner talar för sig själva. Vi tror på transparens och ärlighet, och varje omdöme vi får är ett bevis på vårt engagemang och vår professionalitet.

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Hemfixare Tjänst

Vår monteringstjänst för tavlor och speglar är bara en del av vårt breda utbud. Vi erbjuder också hjälp med att montera hyllor, gardiner, TV-apparater och mycket mer.

Vårt team är utrustat för att hantera en rad olika monteringsbehov, och vi anpassar våra tjänster för att passa just ditt hem och dina specifika önskemål. Vi strävar efter att erbjuda en komplett lösning för att göra ditt hem eller kontor så bekvämt och stilfullt som möjligt.

TV-montering

Perfekt position för din TV.

Gardinupphängning

Fönstrets finaste finish!

Sätta upp hylla

Hyllor uppe, ordning hemma!

Möbelmontering

Möbler monterade, hemmet fulländat.

Hänga upp lampa

Ljus där du behöver det!

Fix på kontor

Kontorslösningar som inspirerar.

Jordgubbsprinsen flyttfirma och hemfixare i Stockholm

Häng upp tavlor och speglar med 50% RUT-avdrag

Hos Jordgubbsprinsen börjar allt med att lyssna på vad du vill ha. Vi vill förstå dina idéer och vad du behöver. Sedan skräddarsyr vi våra lösningar så att varje tavla och spegel inte bara sitter säkert på väggen, utan också passar perfekt i ditt hem. Vårt team tar hand om allt – vi mäter dina väggar, väljer den bästa platsen och ser till att allt monteras noggrant. Vi jobbar metodiskt för att ge dina väggar den där extra fina touchen.

Förmånliga Priser + 50% RUT-avdrag

När du väljer oss, kan du dra nytta av 50% RUT-avdrag. Det betyder att du får våra proffsiga tjänster till ett lägre pris. Vi vill göra det lättare och billigare för dig att göra ditt hem fint.

Vi är inte bara här för att hänga upp saker på väggen – vi är här för att skapa en miljö som du älskar. Vårt mål är att förverkliga dina idéer från början till slut och göra ditt hem till en plats där du alltid känner dig bekväm och glad. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att göra ditt hem till din egen unika plats!

Behöver du monteringshjälp?

Få en kostnadfri offert