-Monteringshjälp

Fix på Kontor

På Jordgubbsprinsen förstår vi vikten av ett välorganiserat och funktionellt kontor. Vår tjänst ‘Fix på kontor’ är skräddarsydd för att möta alla dina företags nedmonterings-, uppmonterings- och reparationsbehov.

Vi vet att varje detalj i arbetsmiljön påverkar produktiviteten och trivseln, och därför erbjuder vi experttjänster som säkerställer att ditt kontor inte bara ser bra ut utan även fungerar effektivt. Oavsett om det gäller omstrukturering av arbetsplatser eller reparation av kontorsutrustning, har vårt team av erfarna proffs lösningen för dig.

4.8/5 baserat på +1900 omdömen
Fix på kontor Jordgubbsprinsen hemfixare i Stockholm monteringshjälp
Jordgubbsprinsen flyttfirma och städservice 10 år i rad rekommenderat företag
Gardinupphängning Hemfixare Jordugubbsprinsen Monteringshjälp i Stockholm
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Jordgubbsprinsen är känt för sin pålitlighet och höga servicenivå. Vår långa erfarenhet av kontorsarbete och många nöjda företagskunder vittnar om vår förmåga att leverera över förväntan. Vi är stolta över vår förmåga att skapa långvariga relationer med våra kunder, och detta återspeglas i de positiva omdömen vi fått på Reco.se

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Hemfixare Tjänst

Utöver Fix på kontor erbjuder Jordgubbsprinsen en rad andra tjänster för att förbättra och underhålla ditt företags utrymmen. Från professionell montering av TV-apparater och gardinupphängning till installation av hyllor och möbler – vi har expertisen att hantera alla dina behov. Vårt team är även skickligt i att montera konstverk och speglar, och vi kan även hjälpa till med belysningsinstallationer. Oavsett dina behov, har vi erfarenheten och resurserna för att leverera en service av högsta kvalitet.

TV-montering

Perfekt position för din TV.

Gardinupphängning

Fönstrets finaste finish!

Tavlor och speglar

Din vägg, vår konst.

Sätta upp hylla

Hyllor uppe, ordning hemma!

Möbelmontering

Möbler monterade, hemmet fulländat.

Hänga upp lampa

Ljus där du behöver det!

Jordgubbsprinsen flyttfirma och hemfixare i Stockholm

Från planering till genomförande – en helhetslösning för ditt kontor

Vår Fix på kontor-tjänst börjar med en grundlig förståelse av dina specifika behov och önskemål. Vi samarbetar nära med dig för att utforma en plan som inte bara möter dina nuvarande krav utan även framtida förväntningar. Vårt team är utrustat med de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa en snabb och effektiv service.

Vi tar hand om allt från att demontera gamla möbler till att installera nya kontorslayouter och utföra nödvändiga reparationer. Vårt mål är att minimera störningar i din arbetsdag och maximera din arbetsplatspotential.

Behöver du monteringshjälp?

Få en kostnadfri offert