Flyttfirma Östermalm

Flytta Kungligt!

Välkommen till Jordgubbsprinsen Flyttfirma – din professionella och pålitliga partner för en stressfri flytt i Östermalm och hela Stockholm!

Med lång erfarenhet inom flyttbranschen, förstår vi att varje flytt är unik och kräver en individuell anpassad lösning. Därför erbjuder vi en rad tjänster som inkluderar flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering. Vi är stolta över att vara en flyttfirma som prioriterar kundnöjdhet, effektivitet och säkerhet.

Vår expertis sträcker sig från små lägenhetsflyttar till större villaflyttar och företagsflyttar, vilket gör att vi kan hantera alla typer av flyttprojekt.

Våra välutbildade och erfarna medarbetare är engagerade i att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt. Jordgubbsprinsen Flyttfirma är fullt försäkrade och arbetar enligt branschens högsta standarder.

4.8/5 baserat på +1800 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti

Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi sköter hela din flytt!

När du anlitar oss kan du vara säker på att dina ägodelar är i goda händer. Vi använder oss av den senaste tekniken och högkvalitativa material för att skydda och transportera dina saker tryggt och säkert. Låt oss ta hand om din flytt så att du kan fokusera på att börja ditt nya liv i ditt nya hem eller arbetsplats.

Flytthjälp i Östermalm

Vår flytthjälpstjänst är utformad för att göra din flytt så smidig som möjligt. Vi erbjuder allt från lastning och transport av dina ägodelar till uppackning och montering på din nya adress. Våra erfarna flyttmedarbetare hanterar dina värdefulla saker med största omsorg och säkerställer att de når din nya plats i perfekt skick.

Packhjälp i Östermalm

Att packa inför en flytt kan vara tidskrävande och överväldigande. Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder professionell packhjälp för att underlätta denna process. Våra packexperter kommer att hjälpa dig att organisera, packa och märka dina ägodelar på ett säkert och effektivt sätt, vilket sparar både tid och energi.

Flyttstädning i Östermalm

En grundlig flyttstädning är viktig för att säkerställa att du lämnar ditt gamla hem i gott skick. Vi erbjuder en omfattande flyttstädningstjänst som följer branschens rekommendationer och säkerställer att din gamla bostad är ren och fräsch inför de nya hyresgästerna eller köparna.

Magasinering i Stockholm

Om du behöver förvara dina möbler och ägodelar säkert under en kortare eller längre tid, erbjuder Jordgubbsprinsen Flyttfirma magasineringstjänster. Våra säkra och temperaturkontrollerade magasinsutrymmen är utrustade med modern övervakning och säkerhetssystem för att skydda dina ägodelar mot skador och stöld. Vi erbjuder flexibla lösningar för att passa dina unika behov och budget, oavsett om du behöver förvara enstaka föremål eller en hel bostadsinventarier.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Östermalm, Stockholm är det självklara valet för dig som önskar en smidig och bekymmersfri flytt. Med vårt engagemang för kundnöjdhet, säkerhet och effektivitet, kan du vara säker på att din flytt kommer att bli en positiv upplevelse. Kontakta oss idag för en offert och låt oss hjälpa dig att planera din flytt med våra omfattande tjänster inom flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert