FLYTTFIRMA KUNGSHOLMEN

Flytta
SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

FLYTTA KUNGLIGT MED JORDGUBBSPRINSEN PÅ KUNGSHOLMEN

Att flytta är och kommer alltid att vara något som tar lång tid och kräver massor med planering. Det spelar ingen roll om du flyttar en lång eller kort sträcka, förfarandet är detsamma: planera, packa, flytta, packa upp.

Med tanke på hur jobbigt det kan vara att flytta kan det vara ett utmärkt alternativ att ta hjälp av en flyttfirma. Då blir alltsammans plötsligt så mycket enklare och ja, det kan verkligen kännas som en tyngd släpper från axlarna.

Det finns många sätt att göra detta på. Något av det vanligaste är kanske att ta hjälp av vänner och släkt. Men då får du ändå ta en stor del av besväret själv. Att anlita våra Jordgubbsprinsar är därför ett betydligt smartare alternativ. Med vår flyttfirma från Kungsholmen kan du vara säker på att få det allra bästa. Med en pålitlig flyttfirma kommer din flytt gå som en dans, smidigt och tryggt från början till slut, och dessutom utan att du själv behöver ta ansvaret.

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

Din flyttfirma från, till och inom Kungsholmen

Hos Jordgubbsprinsen erbjuds du professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt, pack, städ och magasinering. Vi erbjuder företag och privatpersoner:

 • Prisvärd bohagsflytt
 • Professionell flyttstädning
 • Kontorsflytt och företagsflytt
 • Flytthjälp med fastpris eller löpande
 • Ansvarsförsäkringar och rättvisa villkor
 • Magasinering med schyssta villkor
 • Utlandsflytt till bra priser
7

ett av Sveriges mest rekommenderade företag

VÅRA KUNDER GILLAR OSS!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag.

+1300 REKOMMENDATIONER

Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen Flyttfirma

Jordgubbsprinsens Flyttfirma är ditt förstahandsval för din nästa Stockholmsflytt.

Hos Jordgubbsprinsens flyttfirma i Stockholm hittar du ett brett utbud av flyttjänster, alla skräddarsydda efter dina behov och krav. Vi kan hjälpa dig med en lokal bohagsflytt eller en flytt till någon annan del av landet. Och vi har kompetensen och erfarenheten för att förvandla din flyttdag till något trevligt så att du luta dig tillbaka och se våra Jordgubbsprinsar jobba. För som sagt, det är jobbigt att flytta, men med oss kommer du slippa den stressen. Hör av dig, vi finns här för att hjälpa till och ta hand om allt åt dig!

7

FLYTTA KUNGLGIT!

Att anlita en av de bästa flyttfirmorna på Kungsholmen är ett klokt beslut.

När det är dags för dig att planera din flytt till, från eller inom Kungsholmen är det viktigt att du hittar en pålitlig firma. Och med Jordgubbsprinsen gör du det. Vi är faktiskt mer än så då vi också är prisvärda.

Vi på Jordgubbsprinsen har många år inom branschen och vi kan vår sak. Det du vill är att få en så stressfri flytt som möjligt, och det vi kan erbjuda är just detta. Med tusentals flyttar i bagaget och inget annat än kvalitetsutrustning finns det inget jobb som våra Jordgubbsprinsar inte kan klara av, därtill med lätthet. Vi är professionella, trevliga, precisa och effektiva – och vi står redo att hjälpa dig. När som helst, och var som helst.

7

Vi erbjuder en mängd olika flyttlösningar, så det är bara att välja vad som passar dig bäst.

Vi menar att vi är bland de bästa flyttformorna på Kungsholmen, och vi arbetar hårt för att upprätthålla detta. Vi gör det genom att till 100% fokusera på kunder och deras behov. Om du frågar våra duktiga Jordgubbsprinsar kommer de berätta att ingen flytt är den andra lik och att varje flytt har sina egna svårigheter som måste lösas.

Med våra pålitliga Jordgubbsprinsar vid din sida kommer det inte uppstå några som helst problem och allt kommer att gå enligt planerna. Så om du funderar på att flytta ditt bohag eller ditt företag hittar du allt du behöver hos oss. Om du vill förenkla din flytt ytterligare kan vi erbjuda dig professionella packningstjänster. Genom att välja oss väljer du kvalitet och perfektion. Här är bara några av de tjänster vi erbjuder för att du ska bli nöjd:

 • Flyttning av bostäder
 • Långväga flytt
 • Packningstjänster
 • Kommersiell flytt
 • Sista minuten-flytt och sista minuten-packning

Om du saknar något på den här listan är du välkommen att kontakta oss. För att visa att vi menar allvar kan vi förutom våra förstklassiga tjänster även ge dig en pålitlig, kostnadsfri beräkning av vad din flytt kommer kosta. Med den får du lättare att planera din flyttbudget och hela din flytt blir betydligt enklare.

Gratis lån av flyttkartonger Jordgubbsprinsen flyttfirma

Det finns många anledningar till att så många människor väljer oss.

Vi på Jordgubbsprinsens flyttfirma förstår hur svårt det kan vara att flytta. För att hjälpa våra högt uppskattade kunder ser vi till att enbart erbjuda professionella och effektiva tjänster av högsta kvalitet. Detta gäller oavsett hur mycket du behöver flytta och hur långt din flytt går. Dessutom garanterar vi fullständig säkerhet för dina ägodelar och värdesaker under flytten.

Allt från packning och lastning till den slutliga uppackningen – hela tiden ser vi till att saker flyter smidigt, proffsigt och felfritt. Även om något oväntat skulle hända på vägen kan du vara säker på att våra pålitliga Jordgubbsprinsar löser det på ett ögonblick. Om du flyttar rakt över gatan eller många mil från Kungsholmen spelar det ingen roll. Vi erbjuder dig inget annat än förträfflighet och engagemang under hela resan.

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS PÅ KUNGSHOLMEN

Det går självklart även bra att ringa!

Kungsholmens bästa flyttfirma vet vad som krävs för en smidig bohagsflytt

Särskilt för den som ska flytta hela sitt hem kan det uppstå ett och annat problem. Om du flyttat tidigare vet du kanske vad som väntar, men är du inte så erfaren med att flytta kan du ställas inför svårigheter som du inte räknat med. Då kan det vara bra att anlita någon som är proffs på det här med flytt och vet hur man planerar och sedan utför allt det praktiska.

Med oss kommer din flytt till eller från Kungsholmen flyta smidigt och snabbt. Vi har stött på alla sorts flyttproblem som finns, och vi vet hur man löser dem. Kort sagt, det finns inget som vi inte kan hjälpa dig med. Dessutom inser vi att tiden är värdefull för dig, och därför har vi som mål att avlasta dig från den stress som en flytt ofta innebär. Att lämna över allt till oss är därför ett smart alternativ. Då kan du ägna dig åt dig själv, din familj och dina dagliga rutiner medan vi gör det vi är bäst på.

7
Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm

Vi sköter RUT-avdraget!

Våra offerterbjudande beskriver den slutliga kostnaden efter Rut-avdrag. Vi fakturerar er denna kostnad efter avslutat uppdrag. Administrationen av rut-avdraget tar vi sedan direkt med skatteverket.

Vi är mycket stolta över vår kompetens inom företagsflyttning.

Som företagare vet du att tid är pengar. Varje minut som du inte ägnar åt att sköta din verksamhet kan innebära förlust av vinst. För att underlätta och få din flytt att gå så snabbt som möjligt, såväl  inom staden som till någon annan del av landet, kan vi erbjuda dig hjälp från våra Jordgubbsprinsar, ett gäng trevliga och skickliga specialiserade yrkesmän.

Vi förfogar över redskap av högsta kvalitet och ett överflöd av teknisk kunskap och vi ser till att allt som ingår i din verksamhet flyttas till ditt nya ställe. Knappt ens att du märker att det flyttats. Om du vill få ner avbrottet till ett minimum är vår flyttfirma i Stockholm din räddning. Allt du behöver göra är att meddela dina affärspartners och kunder om flytten. Allt annat tar vi hand om.

 

7

Paket: Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma på Kungsholmen

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

1. Packhjälp

Vi hanterar allt flyttgods varsamt och ser till att allt packas perfekt inför en säker transport.

2. Flytthjälp

Våra professionella flyttmedarbetare har lång erfarenhet och vet hur man transporterar gods varsamt.

3. Uppackning

När flyttgodset är på plats, så packar vi upp allt åt dig. Ta det lugnt och låt oss sköta detta åt dig.

4. Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Inga problem, vi ordnar städningen åt dig.

Våra packare använder endast material av hög kvalitet

Packningen är ofta den mest tidskrävande delen av en flytt. Dessutom måste du se till att allt du packar är säkrat och klart för transport. För att slippa den stressen – varför inte överlåta detta till oss? Då behöver du inte oroa dig för denna utdragna syssla och fundera på hur du ska packa ner vad. Du behöver inte tänka på något alls.

Vi tar med oss förpackningsmaterial som innebär maximal säkerhet för vartenda ett av dina föremål. Här är vi förresten extremt noggranna. Vi låter inte något hända dina saker. Givetvis ska du inte låta vem som helst hantera dina värdefulla tillhörigheter. Och det är just därför du tryggt och säkert kan välja att överlåta ansvaret till vår seriösa, trevliga och pålitliga personal.

 Kontakta oss så planerar vi din drömflytt tillsammans!

Som vi redan nämnt innebär vår pålitliga flyttfirma på Kungsholmen säkerhet och professionalism. Våra Jordgubbsprinsar gör helt enkelt sitt yttersta för att hjälpa dig på bästa sätt med din flytt. För att du ska känna dig så stressfri som möjligt rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss så tidigt som möjligt. Hör av dig till oss så tar vi noggrant hand om allt som rör din flytt.

Vi ser som vårt främsta mål att du ska känna dig nöjd. Därför sköter vi alla våra uppgifter med maximalt engagemang och noggrannhet. Inte på grund av vårt anseende, utan i första hand på grund av vår omsorg och omtanke om dig, vår högt värderade kund. Med Jordgubbsprinsens flyttfirma förvandlas även en flytt till ett oförglömligt och underbart äventyr.

Planering av flytt när det är bråttom – Tips och råd Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Boka din flytt på Kungsholmen idag!

Vi på Jordgubbsprinsens Flyttfirma vill göra din förestående flytt så smidig och problemfri som möjligt. Kontakta oss idag för att boka en flytt med våra Jordgubbsprinsar på Kungsholmen. Låt oss sköta det hårda jobbet och ta del av vår fantastiska flytthjälp till fast pris.