JORDGUBBSPRINSEN

Vad kostar det att anlita flyttfirma?

Snabbkontakt

010 777 3000

Maila och fråga

info@jordgubbsprinsen.se

Ett lägre slutpris

När flytthjälp blev Rut-berättigat transformerades flyttbranschen. Ett lägre slutpris för konsumenten har stimulerats av subventionerna. Följden, att allt fler väljer att anlita flyttfirma och antalet företag som erbjuder flytt-tjänster växer kontinuerligt. En välbehövlig injektion för bransch och samhälle.

450 eller 1000 kr?!

Priskonkurrensen är stenhård och priserna varierar stort både lokalt och nationellt. I Stockholm där vi verkar som flyttfirma kan man hitta priser ända från 450 kr per timme till 1.000 kr per timme inklusive moms och Rut-avdrag. Detta för två man med en lastbil. I övriga landet ser man generellt en högre prisnivå med ett snitt på mellan 700 och 800 kr per timme.

De stora prisskillnaderna mellan olika flyttfirmor kan te sig svårtolkad som konsument vid valet av uppdragstagare. Så hur ska man tänka och hur kan pris-skillnaderna vara så stora?

Hög kvalitet kostar?

Kan man lita på den gamla devisen ”hög kvalitet kostar”? Det kanske inte alltid är så lätt att avgöra. Men som kund bör man ta följande i beaktan:

 

  • Att anlita bra personal med goda arbetsvillkor måste få kosta. Personalens lagliga rätt till sjukförsäkring och pension är en självklarhet. På Jordgubbsprinsen har vi även valt att teckna Kollektivavtal för att ytterligare stärka vår personals trygghet och säkerställa bra löner och god arbetsmiljö. Vår personal är vår främsta resurs och de är värda all belöning för det tuffa jobb de utför med både engagemang och effektivitet.
  • Som företag i Sverige är man skyldig att följa landets skatteregler. Det gäller konsekvent och ärlig redovisning av moms och arbetsgivaravgifter är ett krav. Underlåtenhet att följa dessa lagar kan ge kortsiktiga kostnadsmässiga konkurrensfördelar på samhällets bekostnad. Vi jobbar med alla krav på tillstånd och följer konsekvent Sveriges skattelagsstiftning.
  • Moderna fordon med höga miljökrav kostar. För att minska klimatpåverkan införs ständigt högre krav på nyproducerade fordon med målet att nå ett mer klimatneutralt samhälle. Samtliga fordon är klassade med Euro 6 med tillverkningsår 2017 eller senare. Av de paketbilar vi använder för distribution är 90% elfordon och vårt mål är att enbart jobba med elfordon efter år 2025. För oss är det viktigt att göra allt vi kan för att minimera vår miljöpåverkan för våra barn och barnbarns skull.

Men vad kostar din flytt hos oss?

Vår grundtaxa är 695kr/h inklusive moms efter RUT-avdrag (2 man med lastbil).

Till detta tillkommer framkörningstid+ bilkostnad på totalt 295kr ink moms (ej RUT berättigad).

Kontakta oss så hjälper våra duktiga säljare dig att ta fram en väl genomtänkt offert. Vi erbjuder alltid våra kunder ett fast pris som alternativ till löpande debitering.

Men vad kostar din flytt hos oss?

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder. Kontakta oss så lovar vi göra vårt allra yttersta för att ni ska få en stressfri flytthjälp med trygg hantering av ert bohag. Vi är med er hela vägen från första kontakten och genom hela flytt-processen.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

ETT AV SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FÖRETAG

9 ÅR I RAD!

snabb offert

Skicka en gratis offertförfrågan online och enkelt så kommer vi höra av oss inom 24 timmar.

Kundservice

I vårt första telefonsamtal går vi igenom alla väsentliga detaljer gällande er flytt.

FAST PRIS

Med vårt fast pris kan ni känna er trygga med att allt ingår. Inga dolda avgifter tillkommer.

Brinner för service

Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta och bästa för att ge er en fulländad kundupplevelse.

Bättre vardag

Vår eviga strävan är att göra din vardag bättre och din flyttdag till en positiv och stärkande upplevelse.

Trygghet

Vi har full försäkring och hanterar alltid våra uppdrag på ett ansvarsfullt och tryggt sätt.

Familjeföretag

Vi är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm.

Alltid fokus på kunden

Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig.

Flexibilitet

Vi finns för dig med flexibla lösningar då varje uppdrag är unik.

Magasinering

Vare sig ni behöver mellanlagra i samband med flytt eller långtids magasinering så har vi utrymme för dig och er.

Läs mer

Uppriktiga Kundomdömen!