-Monteringshjälp

Sätta upp Hylla

Hos Jordgubbsprinsen är vi mästare på hyllmontering, där vi inte bara fokuserar på att öka ditt förvaringsutrymme utan också på att lyfta din bostads inredningsstil. Vi är medvetna om att varje hem är speciellt och behöver lösningar som är anpassade efter dess unika karaktär.

Våra erfarna montörer garanterar att varje hylla inte bara installeras säkert, men också harmoniserar perfekt med din hemmiljö. Från eleganta bokhyllor och moderna vägghyllor till skräddarsydda förvaringslösningar, vi utför varje uppdrag med noggrann precision. Vårt mål är att omvandla dina väggar till praktiska och estetiskt tilltalande utrymmen som berikar ditt hem.

4.8/5 baserat på +1900 omdömen

Monteringshjälp i Stockholm med 50% RUT-avdrag Jordgubbsprinsen
Sätta upp Hylla Jordgubbsprinsen hemfixare i Stockholm monteringshjälp
Jordgubbsprinsen flyttfirma och städservice 10 år i rad rekommenderat företag
Gardinupphängning Hemfixare Jordugubbsprinsen Monteringshjälp i Stockholm
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Vår rykte som en ledande hemfixare i Stockholm är byggd på tillfredsställelsen hos våra kunder. Vi är stolta över de positiva omdömen vi fått på Reco.se och andra plattformar. Våra kunders nöjdhet och rekommendationer är vår största belöning, och de är ett bevis på vår hängivenhet till kvalitet och service.

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Hemfixare Tjänst

Utöver hyllmontering erbjuder vi ett omfattande utbud av hemfixartjänster, inklusive gardinupphängning, montering av TV-apparater, installation av tavlor och speglar, möbelmontering och mycket mer. Vårt mångsidiga team är utrustat för att hantera en rad olika uppgifter, vilket gör oss till din one-stop-shop för alla hemfixarbehov.

TV-montering

Perfekt position för din TV.

Gardinupphängning

Fönstrets finaste finish!

Tavlor och speglar

Din vägg, vår konst.

Möbelmontering

Möbler monterade, hemmet fulländat.

Hänga upp lampa

Ljus där du behöver det!

Fix på kontor

Kontorslösningar som inspirerar.

Jordgubbsprinsen flyttfirma och hemfixare i Stockholm

Sätta upp hyllor med 50% RUT-avdrag

Vår process för att sätta upp hyllor är skräddarsydd för att passa dina specifika behov och preferenser. Vi börjar med en noggrann konsultation där vi diskuterar dina idéer och utformar en plan som passar ditt utrymme. Med hjälp av rätt verktyg och tekniker säkerställer vi att varje hylla monteras med största noggrannhet och hållbarhet.

Vi tar hänsyn till alla aspekter, från materialval till placering, för att garantera en säker och tilltalande installation. Vårt mål är att göra hela processen så smidig och problemfri som möjligt, så att du snabbt kan njuta av ditt nya, förbättrade utrymme.

Från Idé till Fulländat Utrymme – En Bekymmersfri Process

Vi erbjuder en anpassad process för att sätta upp hyllor, som börjar med en detaljerad konsultation för att förstå dina behov och önskemål. Vårt team använder professionella verktyg och tekniker för att garantera en säker och hållbar installation. Oavsett projektets storlek är vår målsättning att göra upplevelsen smidig och problemfri, så att du snabbt kan börja njuta av ditt nya, organiserade utrymme.

Förvandla Ditt Hem Med Jordgubbsprinsen

Låt Jordgubbsprinsen hjälpa dig att omvandla ditt hem till en plats av skönhet och ordning. Vår dedikation till kvalitet och kundtillfredsställelse, kombinerat med vår förmåga att tillhandahålla en rad olika hemfixartjänster, gör oss till det självklara valet för dina monteringsbehov. Kontakta oss idag för att uppleva skillnaden med Jordgubbsprinsen – där varje projekt genomförs med precision och omsorg.

Behöver du monteringshjälp?

Få en kostnadfri offert