FLYTTFIRMA VASASTAN

Flytta
SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

FLYTTA KUNGLIGT MED JORDGUBBSPRINSEN I VASASTAN

Att flytta kan vara jobbigt och komplicerat. Och just därför kan du med fördel vända dig till den bästa flyttfirman i Vasastan i Stockholm så att du får en riktigt stressfri flytt. Kontakta Jordgubbsprinsen Flyttfirma Vasastan så ser vi till att erbjuda dig en både förstklassig och prisvärd flyttjänst. Du behöver inte utsätta dig för en stressig flytt när våra skickliga flyttproffs kan hjälpa dig, och detta oavsett om du flyttar rakt över gatan eller tvärs över hela landet. Få din kostnadsfria flyttberäkning redan idag!

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

Din flyttfirma från, till och inom Vasastan

Hos Jordgubbsprinsen erbjuds du professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt, pack, städ och magasinering. Vi erbjuder företag och privatpersoner:

  • Prisvärd bohagsflytt
  • Professionell flyttstädning
  • Kontorsflytt och företagsflytt
  • Flytthjälp med fastpris eller löpande
  • Ansvarsförsäkringar och rättvisa villkor
  • Magasinering med schyssta villkor
  • Utlandsflytt till bra priser
7

ett av Sveriges mest rekommenderade företag

VÅRA KUNDER GILLAR OSS!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag.

+1172 REKOMMENDATIONER

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Vår flyttfirma Vasastan tar dig vart du än ska

Flyttar du till andra sidan Vasastan, någon annanstans i Stockholm eller till ett annat län? Inga problem. När du har Vasastans bästa flyttfirma vid din sida är ingen plats för långt borta. När du kontaktar våra flyttkonsulter lyssnar vi noggrant på vad just du behöver. Därefter kan vi ge dig en utförlig och perfekt lösning för dina flyttbehov, och sist men inte minst kan vi börja planera flytten precis enligt dina önskemål.

7

FLYTTA KUNGLGIT!

Vad kan du förvänta dig när du anlitar Jordgubbsprinsens flyttfirma?

Våra lokala Jordgubbsprinsar gör allt de kan för att du ska få en trevlig, smidig och stressfri flytt. Men vad innebär det i praktiken? Vad är det som får Jordgubbsprinsens flyttfirma att sticka ut från resten av alla flyttfirmor?

7

Kom ihåg att vi alltid står till ditt förfogande:

  • Lokal flyttfirma – för att snabbt och bekvämt hjälpa dig att flytta inom Vasastan i Stockholm,
  • Flyttfirma inom Stockholm – för att hjälpa dig och din familj att flytta på ett säkert sätt var som helst i Stockholm,
  • Flyttfirma för hela landet – för att planera och organisera din flytt från en stad till en annan.

Oavsett hur långt du flyttar ditt hem eller ditt företag kan du vara säker på att det blir en positiv upplevelse för dig. När du anförtror din flyttning till oss kan du koncentrera dig på annat medan våra Jordgubbsprinsar tar hand om minsta lilla detalj av din flytt. Bli också du en i skaran av våra nöjda kunder som gett oss toppbetyg och varmt rekommenderar oss till vänner och familj.

Hos våra tillförlitliga Jordgubbsprinsar är ditt hem säkert.

Alla som någonsin har flyttat vet att det är både fysiskt och psykiskt påfrestande att flytta ett hem.

Men om du tar hjälp av en pålitlig och trevlig flyttfirma Stockholm kommer du inte uppleva några som helst problem. Vi är experter på bostadsflytt, både för små och stora hem. Så oavsett om du bor i en enrumslägenhet mitt i stan eller en herrgård på landet kan du vara säker på att Jordgubbsprinsen sköter det snabbt och mycket prisvärt.

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS I NORRMALM

Det går självklart även bra att ringa!

Dina värdefulla ägodelar är säkra i händerna på våra Jordgubbsprinsar.

Våra Jordgubbsprinsar är experter på att flytta möbler och bohag i smala korridorer, trappor och hissar, så inget kan överraska oss. Beroende på hur stor din flytt är ger vi dig råd om hur länge före flytten du bör börja förbereda dig. På så sätt kan du undvika att hamna i stressiga situationer.

7
Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm

Vi sköter RUT-avdraget!

Våra offerterbjudande beskriver den slutliga kostnaden efter Rut-avdrag. Vi fakturerar er denna kostnad efter avslutat uppdrag. Administrationen av rut-avdraget tar vi sedan direkt med skatteverket.

Har du bråttom? Låt oss hjälpa dig!

Ibland har man inte tillräckligt med tid för att förbereda sig ordentligt inför flytten. Ingen fara! När det gäller sista minuten-flyttningar är vi en av de bästa flyttfirmorna i Stockholm som du överhuvudtaget kan hitta.  Allt du behöver göra är att ta kontakt med oss så fort du vet att du ska flytta så tar vi hand om det. Våra Jordgubbsprinsar sköter allt som behövs för flytten så att du kan ägna din tid åt arbete, barn eller annat viktigt.

7

Vi har även ytterligare tjänster för att underlätta din flytt

Förutom att vara en flyttfirma med komplett service i Stockholm är vi glada att även kunna erbjuda dig partiella flyttjänster. Om du bestämmer dig för att ta hand om vissa delar av flytten själv kan du lugnt förlita dig på att vi hjälper dig med resten.

Med våra packningstjänster slipper du stress och oro och kan känna dig lugn med att dina tillhörigheter hålls säkra under hela flytten – hela vägen från den gamla till den nya adressen. Vi använder förstklassig flyttutrustning och de allra bästa förpackningsmaterialen. Våra Jordgubbsprinsar är skickliga och noggranna så det kan tryggt luta dig tillbaka och veta att de sköter sitt jobb som de experter de är. Låt vår flyttfirma hjälpa dig med de tunga och skrymmande möblerna. Du sparar inte bara tid utan slipper också risken med onödiga skador på grund av felaktig hantering av föremålen.

Också om du behöver flytt för seniorboende i Vasastan kan du lita på oss. Jordgubbsprinsen erbjuder självklart även tjänster till våra äldre medborgare närhelst de behöver dem. Vårt team är mycket tillmötesgående, förstående och tålmodiga, så de äldre älskar oss!

7

Paket: Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma Vasastan

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

1. Packhjälp

Vi hanterar allt flyttgods varsamt och ser till att allt packas perfekt inför en säker transport.

2. Flytthjälp

Våra professionella flyttmedarbetare har lång erfarenhet och vet hur man transporterar gods varsamt.

3. Uppackning

När flyttgodset är på plats, så packar vi upp allt åt dig. Ta det lugnt och låt oss sköta detta åt dig.

4. Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Inga problem, vi ordnar städningen åt dig.

Slösa inte tid, få den hjälp du förtjänar!

Det finns ingen anledning för dig att behöva sköta hela din flytt på egen hand när vi, en av de bästa flyttfirmorna i Stockholm, finns här till ditt förfogande. Du är bara ett telefonsamtal bort,
010 777 3000, från att få den flytthjälp du så väl förtjänar. Kontakta Jordgubbsprinsens Flyttfirma online och få din kostnadsfria prisoffert, helt utan förpliktelser, så kan vi börja förbereda oss för att du ska få en lugn och prisvärd flytt.

Vår flyttfirma i Stockholm flyttar enkelt ditt företag

Att flytta ett företag är vanligtvis mer komplicerat än att flytta ett hem. Du måste både ta hänsyn till dina anställda och även de ofta dyrbara saker som finns på din arbetsplats. Därför är det inte tillrådligt att göra detta utan ordentlig professionell hjälp. Våra företagsflyttare finns här för att hjälpa dig med alla typer av företagsflyttar. Oavsett om du flyttar en frisörsalong, en tatueringsstudio, en lagerlokal eller ett stort företagskontor har vi allt du behöver.

Vårt team tillhör en av de bästa flyttfirmornana som du kan hitta i Stockholm. Vi kan allt om hur man hanterar både kontorsmöbler och elektronisk utrustning och maskiner. Vi erbjuder givetvis också packningstjänster för din värdefulla utrustning och dina möbler, och när vi är klara med detta kan du känna dig förvissad om att allt hålls säkert hela vägen till din nya adress.

Kontakta oss idag

Det finns ingen bättre tidpunkt än nu för att börja planera din flyttdag. Och det finns ingen bättre flytthjälp än Jordgubbsprinsens Flyttfirma. Ta en titt på vårt erbjudande och få en gratis flyttoffert. Stockholms bästa flyttfirma finns här redo och väntar på dig!

Planering av flytt när det är bråttom – Tips och råd Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm