-Monteringshjälp

Häng TV på väggen

Vi är proffs på att hänga upp din TV. Vår service gör ditt vardagsrum både snyggt och bekvämt. Vi ser till att din TV kommer upp på väggen snabbt, säkert och precis där du vill ha den. Låt oss göra jobbet så du kan njuta av dina filmkvällar!

När du väljer oss, sköter vi allt från start till mål. Först pratar vi om hur du vill ha det, sedan kollar vi väggen och ser till att allt är redo. Vi använder rätt verktyg och fästen för att din TV ska sitta säkert. När vi är klara, ser vi till att TV:n är precis som du vill ha den. Enkel och bekymmersfri TV-montering, det lovar vi!

4.8/5 baserat på +1900 omdömen

Monteringshjälp i Stockholm med 50% RUT-avdrag Jordgubbsprinsen
Monteringshjälp i Stockholm Jordgubbsprinsen Hemfixare Häng TV på väggen
Jordgubbsprinsen flyttfirma och städservice 10 år i rad rekommenderat företag
Monteringshjälp i Stockholm Jordgubbsprinsen Hemfixare Häng TV på väggen
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Hemfixare Tjänst

Vi erbjuder ett brett utbud av monteringstjänster för att underlätta ditt liv! Oavsett om det handlar om att montera en TV på väggen, hänga upp gardiner, placera tavlor och speglar, eller sätta upp en hylla, har vi expertisen och verktygen för att göra jobbet. Vi specialiserar oss även på möbelmontering, upphängning av lampor, och alla typer av monteringsarbete på kontor.

Behöver du hjälp med något som inte nämns här? Inga problem! Vi erbjuder även övrig monteringshjälp för alla dina behov. Kontakta oss för en professionell och effektiv service som gör ditt hem eller kontor till en perfekt plats. Med Jordgubbsprinsen är montering enkel och bekymmersfri!

Gardinupphängning

Fönstrets finaste finish!

Tavlor och speglar

Din vägg, vår konst.

Sätta upp hylla

Hyllor uppe, ordning hemma!

Möbelmontering

Möbler monterade, hemmet fulländat.

Hänga upp lampa

Ljus där du behöver det!

Fix på kontor

Kontorslösningar som inspirerar.

Jordgubbsprinsen flyttfirma och hemfixare i Stockholm

TV-montering med 50% RUT-avdrag

Upptäck den ultimata lösningen för din TV-installation med Jordgubbsprinsen! Vi specialiserar oss på att erbjuda en förstklassig TV-monteringstjänst som inte bara lyfter din visuella upplevelse, utan även förvandlar ditt vardagsrum till en estetisk njutning.

Vår service är designad för att möta varje unikt behov, oavsett om det gäller en modern platt-TV eller ett större hemmabiosystem. Vårt dedikerade team av experter ser till att varje installation genomförs med precision och omsorg, garanterandes att din TV är både säkert monterad och optimalt placerad för bästa möjliga tittarupplevelse.

Men det finns mer! Dra fördel av det fantastiska erbjudandet med 50% RUT-avdrag på vår tjänst. Detta innebär att du får tillgång till vår exceptionella service till halva priset. Med detta avdrag strävar vi efter att göra högkvalitativ TV-montering tillgänglig och överkomlig för alla. Det handlar inte bara om att hänga upp en TV, det handlar om att skapa en miljö där du och din familj kan njuta av era favoritprogram och filmer på bästa sätt.

Vi på Jordgubbsprinsen är engagerade i att ge dig en problemfri och effektiv installationserfarenhet. Från den initiala konsultationen till den färdiga installationen är vårt mål din fullständiga tillfredsställelse.

Välj oss för en pålitlig, prisvärd och kvalitetsdriven TV-monteringstjänst. Låt oss bidra till att göra ditt hem till en plats för underhållning och avkoppling. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en bättre tittarupplevelse!

Behöver du monteringshjälp?

Få en kostnadfri offert