-Monteringshjälp

Gardinupphängning

På Jordgubbsprinsen tar vi gardinupphängning till en ny nivå. Vår expertis säkerställer att dina fönster inte bara får ett estetiskt lyft, utan också bidrar till en trivsammare och mer funktionell inomhusmiljö.

Vi förstår att varje detalj räknas när det gäller ditt hem, och våra skickliga montörer ser till att dina gardiner monteras med precision och stil. Oavsett om det är lätta voiler eller tunga sammetsgardiner, har vi kunskapen och verktygen för att skapa den perfekta atmosfären i ditt hem.

Låt oss ta hand om allt från mätning och val av gardinstänger till den faktiska upphängningen – så att du kan slappna av och njuta av ditt nyförvandlade utrymme.

4.8/5 baserat på +1900 omdömen

Monteringshjälp i Stockholm med 50% RUT-avdrag Jordgubbsprinsen
Gardinupphängning Hemfixare Jordugubbsprinsen Monteringshjälp i Stockholm
Jordgubbsprinsen flyttfirma och städservice 10 år i rad rekommenderat företag
Gardinupphängning Hemfixare Jordugubbsprinsen Monteringshjälp i Stockholm
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Som ett av Sveriges mest rekommenderade företag för hemfixartjänster har vi på Jordgubbsprinsen en omfattande portfölj av nöjda kunder. Vår höga standard på arbete och kundservice återspeglas i de många positiva omdömena från våra kunder på Reco.se. Vi är stolta över att våra kunders rekommendationer är kärnan i vår verksamhet och varje omdöme är från en verifierad kund, vilket bekräftar vår trovärdighet och tillförlitlighet.

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Hemfixare Tjänst

På Jordgubbsprinsen erbjuder vi en omfattande palett av monteringstjänster för att förhöja ditt hem och kontor. Vår expertis sträcker sig bortom gardinupphängning till att omfatta installation av hyllor, tavlor, speglar, möbler och lampor.

Vi förstår att varje hem har sina unika utmaningar och möjligheter, och vårt team är utrustat för att hantera dem alla. Söker du en tjänst som inte nämns här? Inga problem! Vi är flexibla och redo att anpassa oss efter dina specifika önskemål och behov.

TV-montering

Perfekt position för din TV.

Tavlor och speglar

Din vägg, vår konst.

Sätta upp hylla

Hyllor uppe, ordning hemma!

Möbelmontering

Möbler monterade, hemmet fulländat.

Hänga upp lampa

Ljus där du behöver det!

Fix på kontor

Kontorslösningar som inspirerar.

Jordgubbsprinsen flyttfirma och hemfixare i Stockholm

Gardinupphängning med 50% RUT-avdrag

På Jordgubbsprinsen är vi stolta över att kunna erbjuda professionell gardinupphängning som förvandlar dina fönster och rum. Vår expertis säkerställer att dina gardiner inte bara monteras estetiskt och funktionellt, utan även till ett mycket förmånligt pris tack vare 50% RUT-avdrag.

Vi förstår att detaljerna spelar stor roll i hemmets utseende och känsla, och vårt team av skickliga montörer ser till att dina gardiner hängs upp med precision och omsorg. Vi hanterar allt från noggrann mätning till det sista steget i upphängningen, och du kan njuta av vackra fönster till halva kostnaden.

Vår process för gardinupphängning är noggrant utformad för att garantera din tillfredsställelse från start till slut. Vi inleder med en personlig konsultation där vi tillsammans utforskar dina visioner och behov. Vårt team kommer att rekommendera de bästa lösningarna som kompletterar dina fönsters utseende och ditt rums karaktär.

Vi använder endast högkvalitativa fästen och verktyg för att säkerställa att allt sitter perfekt och håller länge. Efter installationen kontrollerar vi noggrant allt för att säkerställa att gardinerna hänger precis som du önskar. Med vår expertis kan du förvänta dig en smidig, effektiv och bekymmersfri gardinupphängning.

Behöver du monteringshjälp?

Få en kostnadfri offert