-Monteringshjälp

Möbelmontering

På Jordgubbsprinsen har vi specialiserat oss på att leverera en förstklassig möbelmonteringstjänst. Vår expertis garanterar att dina möbler inte bara monteras korrekt och säkert, utan också bidrar till hemmets totala estetik och funktionalitet. Vi förstår vikten av noggrant monterade möbler för att skapa en harmonisk och välkomnande atmosfär i ditt hem.

Vårt team av erfarna montörer hanterar allt från enkla byråer till komplexa modulära system, och vi ser till att varje projekt slutförs med precision och omsorg.

4.8/5 baserat på +1900 omdömen
Monteringshjälp i Stockholm med 50% RUT-avdrag Jordgubbsprinsen
Mäbelmontering Jordgubbsprinsen hemfixare i Stockholm monteringshjälp
Jordgubbsprinsen flyttfirma och städservice 10 år i rad rekommenderat företag
Gardinupphängning Hemfixare Jordugubbsprinsen Monteringshjälp i Stockholm
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

På Jordgubbsprinsen är kundnöjdheten vårt främsta mål. Våra nöjda kunder är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet och service. Vi har byggt vårt rykte på rekommendationer från våra kunder, och vår framgång återspeglas i de många positiva omdömena vi fått. På Reco.se kan du läsa äkta omdömen från verifierade kunder och få en inblick i vår höga standard och kundtillfredsställelse.

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Hemfixare Tjänst

Förutom möbelmontering erbjuder vi en rad olika monteringstjänster som är utformade för att göra ditt hem eller kontor komplett. Från gardinupphängning till installation av lampor, hyllor och TV-montering, har vi expertisen för alla dina monteringsbehov.

TV-montering

Perfekt position för din TV.

Gardinupphängning

Fönstrets finaste finish!

Tavlor och speglar

Din vägg, vår konst.

Sätta upp hylla

Hyllor uppe, ordning hemma!

Hänga upp lampa

Ljus där du behöver det!

Fix på kontor

Kontorslösningar som inspirerar.

Jordgubbsprinsen flyttfirma och hemfixare i Stockholm

Möbelmontering med 50% RUT-avdrag

Vi förstår att möbler spelar en central roll i att definiera utrymmet och stilen i ditt hem. Därför tar vi vårt arbete på största allvar och ser till att varje montering bidrar till att skapa det hem du alltid drömt om. Vi tar oss an varje projekt, stort som litet, med samma engagemang för kvalitet och noggrannhet.

Och det bästa är att du kan dra nytta av 50% RUT-avdrag på vår möbelmonteringstjänst, vilket gör det ännu mer prisvärt att skapa ditt drömhem. Med vårt breda utbud av tjänster och förmånliga priser är vi ditt förstahandsval för hemfixartjänster i Stockholm.

Från Kartong till Komfort – En Smidig Process

Vår process för möbelmontering är utformad för att ge dig en sömlös och bekymmersfri upplevelse. Vi börjar med att diskutera dina behov och förväntningar. Därefter packar vi upp och monterar dina möbler med noggrannhet och professionalism.

Vi använder de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa en hållbar och säker montering. Efter att vi har slutfört monteringen, ser vi till att allt är perfekt justerat och redo för användning. Vi lämnar ditt hem rent och prydligt, så att du kan börja njuta av dina nya möbler direkt.

Kontakta Oss Idag för Din Möbelmontering

Låt Jordgubbsprinsen ta hand om din möbelmontering och upplev skillnaden som professionell service kan göra. Vi är redo att omvandla ditt hem med vår expertis. Kontakta oss idag för att boka en tid eller få en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem till en plats av skönhet och funktion.

Behöver du monteringshjälp?

Få en kostnadfri offert