Flyttfirma Norrtälje Flytta Kungligt!

På Jordgubbsprinsen i Norrtälje har vi specialiserat oss på att erbjuda en skräddarsydd flytt- och städservice som gör din flyttprocess så smidig och bekymmersfri som möjligt. Vi skiljer oss från mängden genom att kombinera professionalism med en personlig touch, där våra tjänster sträcker sig från noggrann packning av ditt bohag, säker transport, till detaljerad flyttstädning. Genom att använda oss av de senaste teknikerna och materialen, säkerställer vi att dina tillhörigheter hanteras med största omsorg.

På Jordgubbsprinsen är vi stolta över vår höga kundnöjdhet. Vårt kundlöfte innebär att vi alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda en service som inte bara möter utan överträffar branschstandarder.

Är du redo för en smidig och problemfri flytt till eller från Norrtälje? Låt Jordgubbsprinsen ta hand om det tunga lyftet. Kontakta oss idag för att boka din flytt eller städning och upplev skillnaden med en flyttfirma som sätter kunden i fokus.

4.8/5 baserat på +1800 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år
Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.
Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi sköter hela din flytt!

På Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Norrtälje förstår vi att varje flytt och städning är unik, och vi anpassar därför våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Med konkurrenskraftiga priser och flexibla lösningar strävar vi efter att tillgodose dina krav och behov, och vi är stolta över vår höga kundnöjdhet som vittnar om vår kvalitet och service.

Flyttjänster – vi tar hand om allt från packning till transport

Våra flyttjänster är utformade för att avlasta dig från all stress och oro som en flytt kan medföra. Vi erbjuder en komplett lösning där vi tar hand om allt från packning till transport av ditt bohag. Vårt erfarna team är expert på att packa och hantera dina tillhörigheter på ett säkert och effektivt sätt, med användning av högkvalitativa förpackningsmaterial och utrustning anpassad för både tunga och ömtåliga föremål.

Vi anpassar våra tjänster för varje unik flyttsituation, från mindre privata flyttar till större företagsomlokaliseringar, och vi lägger stor vikt vid att göra varje flytt så smidig och effektiv som möjligt. Vår målsättning är att du ska känna dig helt trygg och avslappnad under hela flyttprocessen, med vetskapen om att dina ägodelar är i goda händer.

Packhjälp – Låt oss ta hand om packningen åt dig

Förutom flytthjälp erbjuder vi också packhjälp som en del av våra omfattande flyttjänster. Att packa inför en flytt kan vara tidskrävande och kräver noggrann planering. Vårt team är utbildat för att packa dina ägodelar på ett säkert och effektivt sätt, med användning av högkvalitativt förpackningsmaterial. Vi kan även hjälpa till med demontering och montering av möbler och andra större föremål för att säkerställa en smidig flytt.

Flyttstädning – Miljövänlig städning efter din flytt

Vår flyttstädtjänst erbjuder miljövänlig och noggrann städning efter din flytt. Vi tar hand om allt från grundlig rengöring av kök och badrum till dammsugning och golvtvätt, med hjälp av vårt erfarna städteam och högkvalitativa rengöringsprodukter.

Magasinering – trygg och säker förvaring av dina ägodelar

Dessutom erbjuder vi magasineringstjänster för trygg och säker förvaring av dina ägodelar. Våra magasineringslösningar är flexibla och våra förvaringsutrymmen är utrustade med avancerade säkerhetssystem för att skydda dina tillhörigheter.

Varför välja Jordgubbsprinsen – vårt löfte till dig som kund

Som kund hos Jordgubbsprinsen kan du förvänta dig en professionell och pålitlig service. Vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att varje flytt och städning utförs på ett smidigt och effektivt sätt. Vårt engagerade team har den erfarenhet och expertis som krävs för att hantera alla typer av flyttar, och vi är dedikerade till att överträffa dina förväntningar och ge dig en stressfri och smidig upplevelse.

Kontakta oss – boka din flytt eller städning med Jordgubbsprinsen idag

Kontakta oss på Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Norrtälje idag för att boka din flytt eller städning. Vi erbjuder en heltäckande lösning som inkluderar flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering, för att säkerställa en problemfri flytt för både privatpersoner och företag. Med vårt erfarna team vid din sida kan du vara säker på att din flytt hanteras professionellt och effektivt.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert