FLYTTFIRMA SOLLENTUNA

Flytta
SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

FLYTTA KUNGLIGT MED JORDGUBBSPRINSEN I SOLLENTUNA

Det behöver inte vara svårt att flytta, inte heller när du bara flyttar från en sida av stan till en annan. Varför inte låta någon annan ta hand om din flytt.

Vi på Jordgubbsprinsen Flyttfirma hjälper husägare, hyresgäster och småföretag i Sollentuna att enkelt flytta till sitt nästa hem eller kontor. Våra Jordgubbsprinsar i Stockholm är alla starka och professionellt utbildade och de jobbar ihärdigt med att flytta dina saker så att du slipper. Och vi fortsätter vårt jobb ända tills du är 100% nöjd!

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

Din flyttfirma från, till och inom Sollentuna

Hos Jordgubbsprinsen erbjuds du professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt, pack, städ och magasinering. Vi erbjuder företag och privatpersoner:

 • Prisvärd bohagsflytt
 • Professionell flyttstädning
 • Kontorsflytt och företagsflytt
 • Flytthjälp med fastpris eller löpande
 • Ansvarsförsäkringar och rättvisa villkor
 • Magasinering med schyssta villkor
 • Utlandsflytt till bra priser
7

ett av Sveriges mest rekommenderade företag

VÅRA KUNDER GILLAR OSS!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag.

+1300 REKOMMENDATIONER

Flyttfirma i Sollentuna Jordgubbsprinsen

När du letar efter en flyttfirma i Sollentuna – då är det Jordgubbsprinsen du behöver!

Om du bor i Sollentuna kommun och planerar att flytta, eller om du är på väg att flytta till Sollnetuna, då kan vi hjälpa dig! Inte nog med att vi är ett högkvalitativ och professionell flyttfirma, vi är också glada över att kunna erbjuda våra kunder förstklassig service.

Bland våra tjänster hittar du bland annat flytt, städ och packning för bostäder och affärslokaler. Alla våra erfarna Jordgubbsprinsar är noga med att vara tillmötesgående hjälpsamma mot våra kunder, och det är så vi har skaffat oss vårt rykte som en av de bästa flyttfirmorna i Sollentuna.

Jordgubbsprinsens Flyttfirma grundades 2014 och har hållit på alltsedan dess. Vi erbjuder ett komplett utbud av transport-, städ- och packningstjänster för kunder och företag i Sollentuna. I våra tjänster ingår även att skruva isär möbler inför flytten och att skruva ihop dem igen när de kommit på plats.

Vi plastar in möbler och tar extra varsamt hand om och packar ömtåliga föremål. Och allt detta ingår givetvis helt GRATIS! Med oss behöver du inte oroa dig för flyttkostnader i Stockholm. I våra priser ingår allt och dessutom är de överkomliga.

Vår kontorspersonal är på plats fem dagar i veckan för att ge råd och rekommendationer utifrån många års erfarenhet från branschen. Och tack vare denna kunnighet kan de också svarar på i stort sett varenda fråga du kan tänkas ha. Inget är för dumt eller för konstigt att fråga om. Vi kan det här med flytt, och vi vill att våra kunder ska vara helt och hållet nöjda när de anlitar oss, både före, under och efter sin flytt.

Vi vet att det kan vara stressigt att flytta, och därför anser vi det extra viktigt att kunna erbjuda dig en tjänst så att du kan känna dig både avslappnad och trygg. Jordgubbsprinsarna på vår flyttfirma i Stockholm erbjuder sig därför mer än gärna att både packa och flytta dina saker.

7

FLYTTA KUNGLGIT!

Lokal flyttfirma i Sollentuna som du kan lita på

För alla de som ska flytta till eller från Sollentuna finns vi här för att hjälpa! Vi är inte enbart Vi är inte bara konkurrenskraftiga utan också stolta över att kunna erbjuda en sådan hög kvalitet på våra tjänster.

Vi bevarar mer än gärna alla frågor som du kan ha, när helst du vill under veckans alla dagar. Våra serviceinriktade medarbetare finns på plats för att dela med sig av sina kunskaper och för att se till att du får den bästa tänkbara flytten!

7

Vad kan vår flyttfirma erbjuda för att din flyttdag ska bli smidig och bekväm?

Nu när vi talat om varför du bör anlita Jordgubbsprinsen ska vi ta en närmare titt på vilka sorts flyttjänster du kan få från oss.

Några av de mest efterfrågade tjänsterna hos oss på Jordgubbsprinsen är följande:

 • Flytthjälp
 • Kontorsflytt
 • Packhjälp
 • Flyttstädning
 • Pack-Flytt-Städning paket

Men tänk på att vi har långt fler tjänster att erbjuda än de här. Om du saknar något på listan för din flytt eller om du har några särskilda önskemål så hör bara av dig till oss. Tala om för oss vad behöver hjälp med och vi kommer göra allt vi kan för att tillgodose dina önskemål.

Behöver du hjälp med att packa? Vi kan hjälpa dig!

Tack vare vår flyttfirma i Sollentuna behöver du inte leta efter utrustning inför din flytt, städning och packning. Vi har lådor och diverse annat förpackningsmaterial som behövs för en lyckad flytt. Därmed kan du vara säker på att du får de bästa tänkbara materialen för att dina tillhörigheter ska fraktas och skyddas helt perfekt under flytten.

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS I SOLLENTUNA

Det går självklart även bra att ringa!

Tjänster från Sollentunas trevligaste flyttfirma

Vårt företag är en professionell flyttfirma i Sollentuna. Vi är en professionell leverantör av flytt- och packningstjänster för bostäder och företagstransporter. Våra Jordgubbsprinsar i Sollentuna är helt inställda på att ge dig en hederlig prissättning och den bästa flytthjälpen i hela Stockholm.

Hemligheten till våra framgångar ligger i den noggranna och grundliga utbildningen av våra anställda. Alltsedan den dag vi började med vår flyttfirma har vi varit fullt medvetna om att man för att lyckas inom den här branschen måste vara uppmärksam på de människor som arbetar med oss, vår arbetsmoral, vårt fokus på kunden och att vi rent allmänt kan erbjuda en så bra tjänst som du förtjänar. Vi är glada att kunna berätta att vi lyckats med var och en av alla dessa aspekter i vårt arbetssätt.

Tack vare noggrann planering, användning av rätt hjälpmedel, noggrann urvalsprocess med vilka vi anställer och rätt inställning till våra kunder är vi numera en av de mest populära flyttfirmorna i Sollentuna och i Stockholm. Om du vill kunna flytta enkelt, effektivt och till en mycket rimlig kostnad behöver du inte leta mer. Ta kontakt med oss idag och så ser vi till att du får en smidigt flytt. Trots allt är du bara ett telefonsamtal bort från din mest lyckade flytt någonsin.

7
Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm

Vi sköter RUT-avdraget!

Våra offerterbjudande beskriver den slutliga kostnaden efter Rut-avdrag. Vi fakturerar er denna kostnad efter avslutat uppdrag. Administrationen av rut-avdraget tar vi sedan direkt med skatteverket.

Bohagsflytt i Sollentuna, Stockholm

Sollentuna kommun växer och allt fler flyttar in i området. På Jordgubbsprinsen, en av de bästa pack-, städ- och flyttfirmorna i Sollentuna, vet vi hur viktigt det är att ta hjälp av en professionell och pålitlig flyttfirma för att göra din flytt så enkel och bekymmersfri som möjligt. Du kan lita på vårt professionella team när det gäller en mängd olika tjänster för just bostadsflytt. Hos oss hittar du bland annat:

 • Bostadsflytt
 • Flytt från lägenhet
 • Flytt från hus
 • Flytta Kungligt Paket

Låt oss ta en titt på vad vi kan göra för att förenkla din flytt.

Kontorsflytt i Sollentuna har aldrig varit enklare

Har du ett företag som du ska flytta till eller från Sollentuna? Som en av Sollentunas bästa flyttfirmor erbjuder vi kontors- och företagsflyttar för alla delar i landet. Oavsett om du flyttar ditt företag rakt över gatan eller till andra sidan staden kan du snabbt och enkelt få hjälp av våra tjänster för företagsflytt. Hör av oss så ser vi till att snabbt komma igång och hjälpa dig med det du behöver.

På vårt företag förstår vi hur en flytt kan innebära förluster av inkomst. De anställda på vårt företag vet också att företag vill flytta snabbt och effektivt för att slippa få alltför stora avbrott i sin verksamhet. Därför är det inte bara huvudvärk och stress som lindras av vår flytthjälp, vi ser också till att alltid hålla oss inom de tidsramar du har gett oss. De kommersiella flyttjänster i Botkyrka som du hittar hos vårt företag är bland annat:

 • Garanterat bra tjänster och priser
 • Säker förpackning av kontorsmöbler
 • Uppställning av dina kontorsmöbler på det nya stället
 • Ett komplett paket med uppackningstjänster så att du kan fokusera på ditt arbete.

På Jordgubbsprinsen är vi stolta över vår uppriktiga och tydliga prissättning.

7

Paket: Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma i Sollentuna

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

1. Packhjälp

Vi hanterar allt flyttgods varsamt och ser till att allt packas perfekt inför en säker transport.

2. Flytthjälp

Våra professionella flyttmedarbetare har lång erfarenhet och vet hur man transporterar gods varsamt.

3. Uppackning

När flyttgodset är på plats, så packar vi upp allt åt dig. Ta det lugnt och låt oss sköta detta åt dig.

4. Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Inga problem, vi ordnar städningen åt dig.

Vi är rätt personer för att hjälpa dig flytta ditt hem

Att flytta sin bostad är den vanligaste typen av flytt. Därför kan det också vara lätt att tro att detta är något enkelt som man gör i en handvändning. Men så är det inte. Även en till synes enkel bostadsflytt kräver sina proffskunskaper.

Du bör göra allt du kan för att se till att du inte stöter på några svårigheter när du flyttar. Noggrann planering och rätt val av flyttfirma är a och o för att du ska kunna flytta så smidigt som möjligt.

Flytthjälp till fast pris

Bostadsflytt kan innebära både lägenhet- och husflytt. Det är betydligt enklare att flytta till ett nytt ställe eftersom allt redan klart och städat och det är bara att flytta in. Men det krävs ändå att du städar på ditt gamla ställe. Vi på Jordgubbsprinsen kan hjälpa dig med detta.

Vi är experter inte bara på flytt utan också på städning. Vi har både kompentensen och utrustningen som krävs för en godkänd flyttstädning. Och medan vi städar kan du istället ägna tiden till att komma tillrätta i ditt nya hem.

Vi har hjälpt många människor genom åren med att flytta på ett smidigt sätt. Och detta tänker vi fortsätta med ännu i många år. Se till att boka din kostnadsfria flyttberäkning hos oss så snart du kan.

Om våra jordgubbsprinsar i Sollentuna

På Jordgubbsprinsens Flytt- och städfirma består hela vårt team av vältränade, professionellt utbildade personer. Vi anställer bärare på heltid, också under kvällar, för att du ska få precis den flytt du vill ha.

Vårt team i Sollentuna har erfarenhet av att flytta alla typer av möbler och föremål, allt från flyglar till stora L-formade bord och kassaskåp som väger ton.

Vi erbjuder heltäckande kommersiell försäkring, inklusive ersättning av den faktiska kostnaden, allt för att du ska känna dig lugn när du låter oss flytta dina stora eller värdefulla föremål. Närhelst du behöver flytta något – då vet du att du kan lita fullt ut på våra Jordgubbsprinsar i Sollentuna.

Gratis lån av flyttkartonger Jordgubbsprinsen flyttfirma

Boka din flytt i Sollentuna idag!

Vi på Jordgubbsprinsens Flyttfirma vill göra din förestående flytt så smidig och problemfri som möjligt. Kontakta oss idag för att boka en flytt med våra Jordgubbsprinsar i Sollentuna. Låt oss sköta det hårda jobbet och ta del av vår fantastiska flytthjälp till fast pris.