Flyttfirma Södertälje

Flytta Kungligt!

Välkommen till Jordgubbsprinsen – din partner för smidig flytt och städning. Vi är en professionell flyttfirma i Södertälje, som erbjuder helhetstjänster för både privatpersoner och företag.

Vi förstår att en flytt kan vara en stressig och tidskrävande upplevelse, men vi är här för att hjälpa dig på ett smidigt och effektivt sätt. Vårt erfarna team tar hand om allt från flytthjälp och packhjälp till flyttstädning och magasinering.

Vi är stolta över vårt höga kundnöjdhet och vårt löfte till dig som kund är att vi alltid kommer att göra vårt yttersta för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Kontakta oss idag för att boka din flytt eller städning med Jordgubbsprinsen.

4.8/5 baserat på +1800 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år
Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.
Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi sköter hela din flytt!

Vi förstår att varje flytt och städning är unik, och vi skräddarsyr därför våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi har konkurrenskraftiga priser och flexibla avtal för att passa dina specifika krav och vi är stolta över vår höga kundnöjdhet.

Flyttjänster – vi tar hand om allt från packning till transport

Våra flyttjänster på Jordgubbsprinsen är designade för att ta bort all stress och oro som kan komma med en flytt. Vi erbjuder en heltäckande lösning där vi tar hand om allt från packning till transport av dina ägodelar. Vårt erfarna team har den kunskap och expertis som krävs för att packa och hantera dina tillhörigheter på ett tryggt och säkert sätt. Vi använder oss av högkvalitativt förpackningsmaterial och vår utrustning är specialanpassad för att ta hand om allt från tunga möbler till ömtåliga föremål.

Vi vet att varje flytt är unik och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi tar hand om allt från mindre privata flyttar till större företagsflyttar, och vi strävar alltid efter att göra varje flytt så smidig och effektiv som möjligt. Med vår flytthjälp kan du känna dig trygg och avslappnad under hela processen, med vetskapen om att dina ägodelar är i goda händer. Kontakta oss idag för att boka din flytt med Jordgubbsprinsen.

Packhjälp – Låt oss ta hand om packningen åt dig

På Jordgubbsprinsen erbjuder vi även packhjälp som en del av våra flyttjänster. Att packa inför en flytt kan vara tidskrävande och kräver ofta en hel del planering för att säkerställa att alla dina tillhörigheter packas på ett säkert och effektivt sätt. När du anlitar oss för packhjälp kan du vara säker på att dina ägodelar packas på ett tryggt och säkert sätt av vårt erfarna team.

Vi använder oss av högkvalitativt förpackningsmaterial för att se till att dina ägodelar skyddas under transporten, och vårt team är utbildat för att hantera alla typer av föremål på ett säkert och effektivt sätt. Vi kan också hjälpa till med demontering och montering av möbler och andra större föremål för att säkerställa en smidig och effektiv flytt.

Flyttstädning – Miljövänlig städning efter din flytt

Vi tar hand om allt från grundlig rengöring av kök, badrum och andra utrymmen till att dammsuga och tvätta golven. Vårt erfarna team har den kunskap och utrustning som krävs för att utföra en högkvalitativ flyttstädning.

Vi är stolta över att erbjuda en pålitlig och effektiv flyttstädningstjänst, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning med Jordgubbsprinsen och ta steget mot en smidig och stressfri flytt.

Magasinering – trygg och säker förvaring av dina ägodelar

Vårt magasineringserbjudande på Jordgubbsprinsen är utformat för att ge våra kunder en trygg och säker förvaring av deras ägodelar under en period av tid. Vi erbjuder en bekväm och pålitlig lösning för förvaring av ditt bohag. Vi har ett brett utbud av olika lagringsalternativ och våra magasin är fullt utrustade med säkerhetssystem för att skydda dina ägodelar mot stöld och skador.

Varför välja Jordgubbsprinsen – vårt löfte till dig som kund

På Jordgubbsprinsen strävar vi alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi är en professionell flytt- och städfirma med lång erfarenhet inom branschen, och vi förstår vikten av att erbjuda en pålitlig och effektiv service till våra kunder.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster som är skräddarsydda efter dina specifika behov och önskemål. Vi använder oss av den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att varje flytt och städning utförs på ett smidigt och effektivt sätt.

Vi har också ett dedikerat och erfaret team av professionella som är utbildade för att hantera alla typer av föremål och situationer. Vi tar hand om allt från mindre flyttar till större företagsflyttar och ser alltid till att du som kund är helt nöjd med vår service.

Vårt löfte till dig som kund är att vi alltid kommer att göra vårt yttersta för att överträffa dina förväntningar och se till att du får en stressfri och smidig upplevelse med Jordgubbsprinsen.

Kontakta oss – boka din flytt eller städning med Jordgubbsprinsen idag

Kontakta oss på Jordgubbsprinsen idag för att boka din flytt eller städning. Vi erbjuder en heltäckande lösning för både privatpersoner och företag som inkluderar flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering. Vårt erfarna team tar hand om allt från packning till transport av dina ägodelar och vi erbjuder grundlig och pålitlig städning av hem och kontor.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert