Flyttfirma Järfälla

Flytta Kungligt!

Välkommen till Jordgubbsprinsen flyttfirma i Järfälla, Stockholm! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en komplett lösning för dina flytt- och städbehov. Med många års erfarenhet och professionellt utbildad personal är vi här för att göra din flytt så smidig och bekväm som möjligt. Vi vet hur viktigt det är för dig att känna dig trygg och säker under hela processen, och vi är fast beslutna att leverera högsta kvalitet och kundnöjdhet.

Vi strävar efter att göra flytten så enkel och problemfri som möjligt, och vi erbjuder därför en mängd olika tjänster, inklusive flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering.

Vi är glada över att du har hittat oss och ser fram emot att bli din partner i din flytt. Tveka inte att kontakta oss för att boka eller ställa frågor om våra tjänster. Låt oss tillsammans skapa en positiv och oförglömlig flyttupplevelse för dig!

4.8/5 baserat på +1800 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år
Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Vi är stolta över att ha hjälpt många nöjda kunder med deras flyttar och städtjänster genom åren. Vår framgång bygger på vårt engagemang för att erbjuda professionell, pålitlig och kundorienterad service.

Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi sköter hela din flytt!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder en rad tjänster för att täcka alla aspekter av din flytt. Vi är specialister på flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering. Låt oss ta en närmare titt på de olika tjänsterna vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig att göra din flytt så enkel och stressfri som möjligt.

Flytthjälp – smidig och professionell service för din flytt

Att flytta kan vara en komplex och tidskrävande process. Det är därför vi på vår Jordgubbsprinsen i Järfälla, Stockholm, är här för att erbjuda dig en smidig och professionell flytthjälp. Vårt mål är att avlasta dig så att du kan fokusera på att anpassa dig till ditt nya hem och område utan att behöva oroa dig för den praktiska sidan av flytten.

Våra flytthjälpspersonal är välutbildade, erfarna och noggranna, vilket innebär att du kan lita på att dina ägodelar hanteras på ett säkert och effektivt sätt. Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera störningar och se till att din flytt går så smidigt som möjligt.

Vi kan hjälpa dig med lastning och lossning av dina möbler och kartonger, montering och demontering av möbler samt transport av dina ägodelar till din nya bostad. Vi är utrustade med nödvändiga verktyg och fordon för att kunna hantera alla typer av flytt, oavsett storlek och omfattning.

Vi förstår att varje flytt är unik och har sina egna utmaningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och önskemål. Vare sig du flyttar inom Stockholm, till en annan stad eller till och med internationellt, kan du vara säker på att vår flytthjälp kommer att göra övergången enklare och mer hanterbar.

Låt oss vara din partner i flytten och upplev den smidiga och professionella servicen som vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina flyttbehov och för att få en offert anpassad efter just din situation.

Packhjälp – låt oss ta hand om packningen åt dig

Packning är en av de mest tidskrävande och utmanande aspekterna av en flytt. För att göra processen enklare och mer bekväm för dig erbjuder vi professionell packhjälp som en del av våra tjänster. Våra erfarna packare är utbildade i att packa dina ägodelar på ett säkert och effektivt sätt, vilket minskar risken för skador och gör det lättare för dig att hitta allt när du packar upp i ditt nya hem.

Vi använder högkvalitativa packmaterial som kartonger, bubbelplast och packpapper för att skydda dina föremål under transporten. Dessutom är våra packare experter på att utnyttja utrymmet i kartonger och fordon på bästa möjliga sätt, vilket säkerställer att dina ägodelar transporteras säkert och effektivt.

Vår packhjälp kan anpassas efter dina behov och önskemål. Oavsett om du vill att vi packar hela ditt bohag eller bara kök och specifika föremål, är vi här för att hjälpa dig. Vi kan även erbjuda packningstips och rådgivning om hur du bäst organiserar dina ägodelar inför flytten.

Genom att anlita vår packhjälp får du mer tid över till att fokusera på andra viktiga delar av flytten, som att ordna med adressändring, säga upp abonnemang och planera inredningen i ditt nya hem. Låt oss avlasta dig från packningen och bidra till en smidigare flyttupplevelse. Kontakta oss idag för att diskutera dina packbehov och få en offert för just din situation.

Flyttstädning – noggrann och miljövänlig städning efter din flytt

När du flyttar är det viktigt att lämna din gamla bostad ren och i gott skick för de nya boende. Flyttstädning kan dock vara både tidskrävande och ansträngande, särskilt när du redan har mycket annat att tänka på under flytten. Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Järfälla, Stockholm, erbjuder noggrann och miljövänlig flyttstädning som en del av våra helhetstjänster.

Våra städexperter har lång erfarenhet av flyttstädning och är väl förtrogna med de krav och riktlinjer som gäller för en godkänd flyttstädning.

Vi är engagerade i att skydda miljön och vårt samhälle, och därför använder vi miljövänliga rengöringsprodukter och metoder i vår flyttstädning. Dessa produkter är inte bara skonsamma mot miljön, utan också mot dina golv, möbler och vitvaror, vilket säkerställer att din gamla bostad lämnas i toppskick.

Genom att anlita oss för flyttstädningen kan du vara säker på att din gamla bostad kommer att vara skinande ren och redo för de nya boende, utan att du behöver oroa dig för att städa själv. Dessutom erbjuder vi en nöjd-kund-garanti, vilket innebär att om det finns något du inte är nöjd med i vår städning, kommer vi att åtgärda problemet utan extra kostnad.

Kontakta oss idag för att boka vår noggranna och miljövänliga flyttstädning och få en offert som är anpassad efter din bostads storlek och behov. Låt oss hjälpa dig att slutföra din flytt på bästa möjliga sätt!

Magasinering – säker och prisvärd förvaring för dina ägodelar

I samband med en flytt kan det uppstå behov av förvaring för dina möbler och ägodelar, antingen på kort eller lång sikt. Det kan bero på att du flyttar till en mindre bostad, renoverar ditt nya hem, eller behöver en tillfällig plats att förvara dina saker. Oavsett anledning erbjuder Jordgubbsprinsen flyttfirma i Järfälla, Stockholm, säker och prisvärd magasinering som en del av våra tjänster.

Våra magasineringslösningar är utformade för att ge dig trygghet och flexibilitet. Vi erbjuder förvaringsutrymmen i olika storlekar, så att du kan hitta en lösning som passar dina behov och din budget. Våra förvaringslokaler är rena, torra och säkra, vilket innebär att dina ägodelar kommer att vara väl skyddade mot skador, fukt och obehöriga.

Säkerheten är av högsta prioritet i våra magasineringslokaler. Vi har säkerhetssystem som övervakningskameror och larm, samt kontrollerad tillgång för att se till att endast behöriga personer får tillträde till området. Dessutom är våra lokaler försäkrade för att ge dig extra trygghet.

Vi strävar efter att göra magasinering enkelt och bekvämt för dig. När du anlitar oss för magasinering kan vi även hjälpa till med transport av dina ägodelar till och från förvaringsutrymmet. Vi erbjuder också flexibla avtal, så att du kan förvara dina saker så länge du behöver utan att binda dig för långa perioder.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra magasineringslösningar och för att få en offert baserad på dina förvaringsbehov. Låt oss hjälpa dig att hitta en säker och prisvärd lösning för att förvara dina ägodelar under din flytt eller renovering.

Priser och paket – skräddarsydda lösningar för alla kunder

Vi förstår att varje flytt är unik och att våra kunder har olika behov och budgetar. Därför erbjuder vi flexibla priser och paket som kan anpassas efter dina önskemål och krav. Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar som ger högsta möjliga kundnöjdhet och värde för pengarna.

Våra priser baseras på en kombination av faktorer, såsom omfattningen av tjänsterna, storleken på din flytt och eventuella speciella behov eller önskemål. Vi erbjuder allt från grundläggande flytthjälp till fullständiga helhetslösningar som inkluderar packning, flyttstädning och magasinering.

För att säkerställa att du får den bästa möjliga lösningen för din flytt, erbjuder vi kostnadsfria konsultationer och offertförfrågningar. Under konsultationen går vi igenom dina behov och förväntningar, och därefter presenterar vi en offert som är skräddarsydd för just din situation.

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser, och vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och få en offert anpassad efter dina önskemål och krav.

Kontakta oss – boka eller ställ frågor om våra tjänster

Om du är intresserad av att anlita oss för din flytt, städning eller magasinering, eller om du har några frågor om våra tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig och besvara alla dina frågor, så att du kan känna dig trygg i ditt beslut att välja oss som din flytt- och städfirma.

Vi uppskattar ditt intresse för våra tjänster och ser fram emot att hjälpa dig med din flytt, städning eller magasinering. Tveka inte att kontakta oss för att boka, få en offert eller ställa frågor om hur vi kan underlätta din flyttprocess.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert