Flyttfirma Bromma

Flytta Kungligt!

Att flytta kan vara en stressig och tidskrävande process, men med Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Bromma, Stockholm, blir det en smidig och enkel upplevelse. Vi är ett erfaret och pålitligt flyttföretag som erbjuder professionella flyttjänster för både privatpersoner och företag.

Med tusentals nöjda kunder i vårt bagage har vi byggt upp ett rykte som garanterar en trygg och effektiv flytt. Vi är stolta över att leverera en högkvalitativ service, och våra kunder kan alltid räkna med oss för att göra flytten så smidig som möjligt.

Vår personal är utbildad, erfaren och engagerad i att erbjuda bästa möjliga service. Vi använder oss av modern utrustning och teknik för att garantera en säker och problemfri flytt. Vår målsättning är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och göra flytten till en positiv och minnesvärd upplevelse.

Vi är stolta över att vara en del av vår kunders viktiga livshändelser och strävar efter att skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende och kundnöjdhet.

4.8/5 baserat på +1800 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti

Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi sköter hela din flytt!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder en rad tjänster för att täcka alla aspekter av din flytt. Vi är specialister på flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering. Låt oss ta en närmare titt på de olika tjänsterna vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig att göra din flytt så enkel och stressfri som möjligt.

Flytthjälp i Bromma

Vår flytthjälp innebär att vi tar hand om hela flytten åt dig – från att bära möbler och kartonger till att transportera dem till ditt nya hem. Vi är experter på att hantera alla typer av föremål, från skrymmande möbler till ömtåliga föremål, och vi ser till att de kommer fram säkert och oskadda. Våra flyttbilar är utrustade med allt som behövs för att skydda dina ägodelar under transporten, och vi ser till att allt är ordentligt fastspänt och skyddat.

Packhjälp i Bromma

Att packa inför en flytt kan vara en tidskrävande och ansträngande uppgift. Med vår packhjälp kan du luta dig tillbaka och låta våra erfarna packare ta hand om allt. Vi förser dig med kvalitetsmaterial som flyttkartonger, bubbelplast och tejp, och vi ser till att dina saker packas på ett säkert och organiserat sätt. Vi kan även hjälpa till med att packa upp och organisera dina saker i ditt nya hem.

Flyttstädning i Bromma

En grundlig flyttstädning är viktig både för att lämna ditt gamla hem i gott skick och för att ditt nya hem ska vara rent och inbjudande. Jordgubbsprinsen Flyttfirmas flyttstädning innebär att vi städar ditt gamla hem från golv till tak, inklusive fönsterputs, dammtorkning, rengöring av vitvaror och mycket mer. Vi följer branschens rekommendationer och använder miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa en skonsam och effektiv städning. Dessutom erbjuder vi en 7 dagar nöjd-kund-garanti, vilket innebär att vi åtgärdar eventuella problem utan extra kostnad om du inte är helt nöjd med städningen.

Magasinering i Stockholm

Om du behöver förvara dina möbler och ägodelar under en period, till exempel om du väntar på att ditt nya hem ska bli klart, erbjuder Jordgubbsprinsen Flyttfirma säker och pålitlig magasinering. Våra förrådsutrymmen är klimatkontrollerade, övervakade dygnet runt och skyddade mot fukt och skadedjur. Vi erbjuder flexibla förvaringslösningar, både kort- och långsiktiga, så att du kan känna dig trygg med att dina saker är i goda händer tills du är redo att flytta in i ditt nya hem.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Bromma, Stockholm, är det självklara valet när du söker en professionell och pålitlig partner för din flytt. Vi erbjuder en rad tjänster som underlättar processen och ser till att dina ägodelar hanteras med omsorg och respekt.

Vår erfarenhet, engagemang och tusentals nöjda kunder vittnar om att vi är det bästa alternativet för din flytt. Kontakta oss idag för att få en offert och låt oss hjälpa dig att göra din flytt till en enkel och stressfri upplevelse.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert