FLYTTFIRMA NORRMALM

Flytta
SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

FLYTTA KUNGLIGT MED JORDGUBBSPRINSEN I NORRMALM

En flytt till, från eller inom Norrmalm kan upplevas otroligt stressigt. Inte bara för alla praktiska göromål med att packa och flytta allt man äger till en ny plats. En flytt innebär också förändring, och det kan kännas påfrestande både mentalt och känslomässigt. För att klara allt detta på ett smidigt och tryggt sätt kan du behöva lite hjälp från dina vänner på Jordgubbsprinsens flyttfirma.

Våra Jordgubbsprinsar hjälper dig med hela flytten – med allt från det praktiska med att packa till att avlasta dig så du får lite ledig tid och kan förbereda dig mentalt på den nya tillvaro som väntar. Så tveka inte med att höra av dig till oss – du kommer inte att ångra att du anlitat oss för din förestående flytt!

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

Din flyttfirma från, till och inom Norrmalm

Hos Jordgubbsprinsen erbjuds du professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt, pack, städ och magasinering. Vi erbjuder företag och privatpersoner:

 • Prisvärd bohagsflytt
 • Professionell flyttstädning
 • Kontorsflytt och företagsflytt
 • Flytthjälp med fastpris eller löpande
 • Ansvarsförsäkringar och rättvisa villkor
 • Magasinering med schyssta villkor
 • Utlandsflytt till bra priser
7

ett av Sveriges mest rekommenderade företag

VÅRA KUNDER GILLAR OSS!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag.

+1172 REKOMMENDATIONER

Få en enkel flytt med våra Jordgubbsprinsar - Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrmalm

Flyttfirma Norrmalm – det bästa alternativet för din lokala flytt

När du väl bestämt dig för att flytta till eller från Norrmalm började du säkert fundera över hur du skulle gå tillväga. Om du har flyttat tidigare har du kanske en viss aning om vad som väntar. Ingen flytt är dock den andra lik, och oförmodade saker kan hända. Ibland känns de sakerna som plötsligt dyker upp mycket svårare än man först trodde. Därför är det bästa att anlita en lokal flyttfirma i Stockholm som hjälper dig med din flytt till eller från Norrmalm.

Genom att ta hjälp av en bra och pålitlig flyttfirma kan du enkelt lösa sådana där oväntade problem som dyker upp. Våra professionella Jordgubbsprinsar är erfarna och utbildade för att ta hand om minsta detalj och vi kommer stå vid din sida under varenda minut av din flytt. Du blir mindre stressad, du får mindre att göra och därmed kommer du få mycket mer tid över att förbereda dig själv och din familj inför flytten.

7

FLYTTA KUNGLGIT!

Vad kan du förvänta dig när du anlitar Jordgubbsprinsens flyttfirma?

Våra lokala Jordgubbsprinsar gör allt de kan för att du ska få en trevlig, smidig och stressfri flytt. Men vad innebär det i praktiken? Vad är det som får Jordgubbsprinsens flyttfirma att sticka ut från resten av alla flyttfirmor?

7

En av de bästa flyttfirmorna i Stockholm

Som en flyttfirma med komplett service erbjuder vi en mängd olika flyttjänster för att göra varje flytt enklare. Oavsett om du flyttar din bostad eller ditt kontor, om du flyttar rakt över gatan eller till andra sidan vårt avlånga land finns vi här för att hjälpa dig. Och du avgör själv hur mycket du vill ha hjälp med. Vill du anlita oss för enbart en del av flytten eller vill du att vi ska sköta om allt? Inga problem, det är bara att välja vad du själv vill ha hjälp med.

Några av de saker som du kan räkna med när det gäller oss är:

 • Du får hjälp av en av Stockholms bästa flyttfirmor,
 • Kommersiell flytt som fungerar för alla sorters företag,
 • Professionella packtjänster så du slipper tänka på hur du ska packa,
 • Flytt av tunga och otympliga möbler,
 • Sista minuten-flyttfirma i Stockholm som fixar en flytt på nolltid.

Pålitlig och erfaren flyttfirma på Norrmalm

Något av de viktigaste att leta efter när du behöver en lokal flyttfirma i Stockholm är pålitlighet! Som tur är har vi det –  i massor. Med oss behöver du inte oroa dig för bedrägerier, fördröjningar eller förluster. Vi vill alla våra kunders bästa och vi bemöter dig alltid med respekt. Det innebär att vi är 100% ärliga och raka, och att vi alltid håller det vi lovar. Med det sagt kan du känna dig helt och håller säker när du anförtror åt oss att flytta dina tillhörigheter – vi tar hand om dem på ett professionellt och säkert sätt. Och du kan bara luta dig tillbaka och slappna av, tryggt förvissad om att dina saker är i goda händer!

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS I NORRMALM

Det går självklart även bra att ringa!

Ta hjälp av våra erfarna flyttspecialister

Vad kan vara bättre än att lära sig och bli ständigt bättre med hjälp av erfarenhet? För vår del är vi säkra på att detta är det bästa sättet att bli professionell och skicklig på det man gör. Och detta är vi. Vi kan vår sak. Våra Jordgubbsprinsar har många års erfarenhet och massor med flyttar med sig i bagaget. Det finns ingenting som vi inte har ställts inför tidigare och inget problem som vi inte vet hur vi ska lösa. Och detta gör oss till precis de experter du verkligen drömmer om att anlita för din flytt till, från eller inom Norrmalm.

7
Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm

Vi sköter RUT-avdraget!

Våra offerterbjudande beskriver den slutliga kostnaden efter Rut-avdrag. Vi fakturerar er denna kostnad efter avslutat uppdrag. Administrationen av rut-avdraget tar vi sedan direkt med skatteverket.

Överkomliga priser och inga dolda kostnader

En av de saker man kanske främst oroar sig för när man ska flytta är alla kostnader som kan uppstå. Och det är helt förståeligt – en flytt kan vara ganska dyr. När du anlitar oss behöver du dock inte begränsas av din budget eftersom våra priser är minst sagt överkomliga. Om du vill vara på den säkra sidan kan du redan innan begära en kostnadsfri beräkning. Då inser du att du inte behöver oroa dig för just den här delen av flytten! Med våra konkurrenskraftiga priser följer också en extra garanti: vi har inte några som helst dolda kostnader som kommer som en överraskning i slutet. Det pris du kommer överens om med oss är det pris du kommer att betala.

7

Paket: Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrmalm

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

1. Packhjälp

Vi hanterar allt flyttgods varsamt och ser till att allt packas perfekt inför en säker transport.

2. Flytthjälp

Våra professionella flyttmedarbetare har lång erfarenhet och vet hur man transporterar gods varsamt.

3. Uppackning

När flyttgodset är på plats, så packar vi upp allt åt dig. Ta det lugnt och låt oss sköta detta åt dig.

4. Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Inga problem, vi ordnar städningen åt dig.

Vi är rätt personer för att hjälpa dig flytta ditt hem

Att flytta sin bostad är den vanligaste typen av flytt. Därför kan det också vara lätt att tro att detta är något enkelt som man gör i en handvändning. Men så är det inte. Även en till synes enkel bostadsflytt kräver sina proffskunskaper.

Du bör göra allt du kan för att se till att du inte stöter på några svårigheter när du flyttar. Noggrann planering och rätt val av flyttfirma är a och o för att du ska kunna flytta så smidigt som möjligt.

Hur är det att bo på Norrmalm?

Innan du bosätter dig på Norrmalm kan det vara bra att ta reda på lite om platsen. Det är ett bra sätt att förbereda dig inför din flytt och göra det lättare att komma tillrätta när både du och ditt bohag är på plats.

Så vad kan du då förvänta dig av Norrmalm? I stort sett kan du se fram emot en hel massa trevliga saker. Norrmalm räknas som en av de bästa platserna att bo på i Stockholm. De 32 000 invånarna trivs i sin stadsmiljö som sjuder av liv och rörelse och där det finns mängder med barer, pubar, restauranger och kaféer att besöka. Det finns alltid något att göra på Norrmalm – promenera, dricka kaffe eller strosa mellan de olika butikerna. Kort sagt, du kommer älska att bo på Norrmalm!

Bostadskostnaderna är dock aningen högre på Norrmalm. Detta ger även en antydan om vad det kostar att bo här – Norrmalm är inte den billigaste platsen du kunde ha valt. Ändå anser de flesta att det är väl värt priset! Utmärkta bostäder, närhet till butiker och kontor och trevliga grannar gör Norrmalm till en plats där det kort sagt är väldigt trevligt att bo.

Det är aldrig för tidigt att sätta igång, så kontakta oss redan idag!

Oavsett när du ska flytta, om två dagar, två veckor eller två månader, är det aldrig för tidigt att kontakta oss. Vi brukar säga, ju tidigare, desto bättre. Så kontakta oss idag. Du kan aldrig ha för lång tid på dig för förberedelser – vår flyttfirma på Norrmalm och alla Jordgubbsprinsar ser fram emot att höra från dig!

Planering av flytt när det är bråttom – Tips och råd Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm