Bohagsflytt är det vi gör mest!

Vi är experter och erbjuder bohagsflytt som både är försäkrad & följer Konsumentverkets riktlinjer. Vi har lång erfarenhet och konkurrenskraftiga priser!

4.8/5 baserat på +1300 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år
Bohagsflytt Stockholm

Effektiv och välplanerad flytt

När du bokar Jordgubbsprinsen flyttfirma för din bohagsflytt kan du vara säker på en välplanerad och effektiv flytt. Vår personal är erfaren och utbildad för att hantera alla typer av bohagsflyttar och vi har den nödvändiga utrustningen för att göra din flytt så smidig och trygg som möjlig. Vi planerar även flytten noggrant i förväg för att säkerställa att allt går enligt plan och att din flyttupplevelse blir optimal.

Bohagsflytt Stockholm

Personlig och pålitlig service

Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma är tillgängliga och pålitliga när det gäller din bohagsflytt. Vi förstår att flytt kan vara stressigt och vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Vår kundservice är alltid tillgänglig för att svara på alla dina frågor och funderingar angående din flytt, och vi kommer att finnas där för dig under hela processen.

Bohagsflytt Stockholm

Flytthjälp till bra priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster och vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga flyttupplevelsen till ett överkomligt pris. Dessutom hjälper vi dig att undvika onödiga kostnader som kan uppstå vid en egenflytt, vilket kan göra din flytt ännu mer prisvärd. Skicka en offertförfrågan nu och få prisförslag snabbt och enkelt.

Bohagsflytt Stockholm

Bohagsflytt i Stockholm

Jordgubbsprinsen har utfört tusentals flyttar som flyttfirma i Stockholm med lika många nöjda kunder  . Vi vet att en bohagsflytt i Stockholm kan kännas krångligt, men att hjälpa dig att flytta är vår specialitet. Kontakta oss för en offert!

Vi är experter och erbjuder bohagsflytt som både är försäkrad & följer Konsumentverkets riktlinjer. Vi har lång erfarenhet och konkurrenskraftiga priser!

En fulländad service för våra kunder

Under åren har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar bästa förutsättningar till en fulländad service för våra kunder. Vi utför hundratals flyttar varje år med nöjda kunder. Flytta med 50% Rut-avdrag. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Väl genomtänkt planering

Första steget till en lyckad flytt inleds redan vid planeringen. Vid första kontakt med oss kommer vi hjälpa er att ta fram en välgenomtänkt planering anpassad just för er unika situation. Denna presenterar vi i samband med ett offerterbjudande, alltid med två alternativa prisförslag, fast eller rörligt pris, ni väljer själva vilket.

Närvarande hela vägen

När ni accepterat vår offert, med påföljande bokningsbekräftelse från oss, kommer vi finnas närvarande hela vägen fram tills flyttuppdraget är utfört samt genom påföljande uppföljning samt fakturering. Vi är bara ett telefonsamtal eller email bort och vi gör vårt allra bästa för att ge svar omgående på era eventuella frågor.

Personlig kundservice

När du bokar Jordgubbsprinsen flyttfirma för din bohagsflytt kan du förvänta dig personlig och engagerad kundservice. Vi strävar efter att förstå dina individuella behov och önskemål för din flytt och vi är här för att hjälpa dig genom hela processen. Vårt team är dedikerat till att erbjuda den bästa möjliga kundservicen och vi gör allt vi kan för att säkerställa du är 100% nöjd med din flyttupplevelse.

Bohagsflytt Stockholm

Få Offert Online >>

Vi ombesörjer hela din bohagsflytt I stockholm

Att genomföra en bohagsflytt är ett stort steg som ofta inbegriper både en hel del tankeverksamhet och logistik, samt ofta ett ganska brett spann av känslor att ta hand om. En privatflytt är ingen barnlek och absolut inget man kastar sig in i utan anledning.

Är man en heltidsarbetande person, med väldigt lite tid över för all förberedelse som en flytt kräver, så är processen både tröttsam och frustrerande. Det är så mycket som ska ordnas med, allt från packning till städning och själva flyttlassen – få människor har all den tid och ork som krävs för att göra detta själva.

Som tur är så finns vi på Jordgubbsprinsen här för att hjälpa dig med de bitar av din bohagsflytt som du behöver hjälp med – om det så är alla bitar eller bara en. Vi erbjuder flexibla tider och alla tänkbara tjänster från isär- och hopskruvning av möbler till magasinering, samt allting dessförinnan, däremellan och därefter.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Våra kunder tycker om Jordgubbsprinsen!

Vanliga frågor om bohagsflytt

Hur lång framförhållning behövs för att boka en flytt?

Flyttar du i ett månadsskifte så är det bra att ha 1-2 månaders framförhållning. Är flytt datumet mer mot mitten av månaden så räcker de vanligtvis med 2-3 veckors framförhållning.

Hur lång tid tar en flytt?

En normal flytt tar ca 3-8 timmar att utföra.

Är det bäst med fast pris eller rörligt pris?

Det kan kännas tryggt att veta vad totalkostnaden ska bli. Med fast pris vet du i förväg vad du kommer få betala. Du betalar för den prestation som utförs oavsett hur lång tid uppdraget tar.

Vid löpande debitering betalar du för den tid som läggs ner (med debitering per påbörjad halvtimme). Löpande debitering kan vara attföredra om du är osäker på hur mycket du skall flytta. Du kanske ska rensa ut en större del eller kanske ska du flytta mycket själv. Då är det oftast en fördel att välja betala per timme.

Är ni dyrare på helgerna?

Ja, då vi har kollektiv avtal för våra anställda via Almega.

Hur ser era försäkringar ut?

Vi är försäkrade hos Trygg Hansa samt Svedea, där vi har vår transportförsäkring samt bohags försäkring.

Ansöker jag om RUT-avdrag eller gör ni det?

Vi ansöker om Rut åt dig, så det är ingenting du behöver tänka på. Du kommer att få en bekräftelse från Skatteverket antingen elektroniskt (om du är ansluten till en digital brevlåda som exempelvis Kivra) eller hemskickad per post kort efter att vi ansökt om Rut-avdraget.

Läs mer om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsidan här. 

Transporterar ni växter också?

Ja, det gör vi men under vintersäsongen kan vi ej ta ansvar för om de blir frysskadade. Mitt tips under vintersäsongen är att flytta dem själv i en redan uppvärmd bil och snabbt lasta dem samt se till att blad ej ligger mot rutorna för att förhindra frysskador.

Läs mer om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsidan här. 

Varför lönar det sig att jämföra flyttfirmor?

Att jämföra flyttfirmor är lätt och det lönar sig i och med att alla erbjuder olika tjänster till olika pris. Genom att jämföra olika flyttfirmor på online tjänster liksom Flyttjakt.nu kan du hitta en flyttfirma som erbjuder tjänster enligt ditt behov inom din budget. Kanske kan du få hjälp med allt från packningen till flyttstädningen från samma flyttfirma? En flyttfirma som sammanslår flera flyttar kan erbjuda ett förmånligt pris samtidigt som transportsträckan minskar, vilket är fördelaktigt både för kunden, flyttfirman och miljön. Förutom tjänster och pris lönar det sig även att jämföra flyttfirmornas omdömen för att se hur väl de har utfört tidigare flyttar.

Behöver ni mellanlagra?

VI ERBJUDER TRYGG, TORR OCH UPPVÄRMD MAGASINERING HOS OSS.

Förvara möbler och ägodelar tryggt i våra bevakade magasin. Ska du resa bort och hyra ut lägenheten i andrahand, eller kanske har du möbler och ägodelar som du inte vill göra dig av med! Kanske behöver du förvara möbler i samband med er privatflytt eller kontorsflytt. I så fall är magasinering hos oss ett säkert och bra alternativ för kortare eller längre tid.

Brinner för service

Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta och bästa för att ge er en fulländad kundupplevelse.

Bättre vardag

Vår eviga strävan är att göra din vardag bättre och din flyttdag till en positiv och stärkande upplevelse.

Trygghet

Vi har full försäkring och hanterar alltid våra uppdrag på ett ansvarsfullt och tryggt sätt.

Familjeföretag

Vi är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm.

Alltid fokus på kunden

Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig.

Flexibilitet

Vi finns för dig med flexibla lösningar då varje uppdrag är unik.

Snabb offert

Skicka en gratis offertförfrågan online och enkelt så kommer vi höra av oss inom 24 timmar.

Kundservice

I vårt första telefonsamtal går vi igenom alla väsentliga detaljer gällande er flytt.

FAST PRIS

Med vårt fast pris kan ni känna er trygga med att allt ingår. Inga dolda avgifter tillkommer.