Flyttfirma Värmdö

Flytta Kungligt!

Välkommen till Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Värmdö Stockholm! Vi är en ledande och erfaren flyttfirma som erbjuder en rad olika tjänster för att göra din flytt så smidig och enkel som möjligt.

Med vårt professionella team, moderna utrustning och skräddarsydda lösningar kan du vara säker på att din flytt blir både trygg och effektiv.

Med vår kombination av erfarenhet, kundfokus och lokalkännedom är vi det självklara valet för dig som vill flytta inom Värmdö och Stockholm med omnejd.

Vill du göra din flytt så enkel och smidig som möjligt? Kontakta oss på Jordgubbsprinsen Flyttfirma för att skicka en förfrågan eller boka en kostnadsfri konsultation.

Vi är här för att hjälpa dig med allt som rör din flytt, och vi ser fram emot att erbjuda dig en personlig och skräddarsydd lösning som passar just dina behov. Tveka inte, ta steget mot en bekymmersfri flytt redan idag!

4.8/5 baserat på +1800 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti

Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi sköter hela din flytt!

Som en lokal flyttfirma med djup förankring i Värmdö och Stockholmstrakten är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa flyttjänster skräddarsydda för våra kunders unika behov. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och garantera en stressfri flyttupplevelse.

Flytthjälp i Värmdö

Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder professionell flytthjälp för både privatpersoner och företag. Vi hanterar allt från små lägenhetsflyttar till större villaflyttar och kontorsflyttar. Vår flytthjälp inkluderar:

 • Personlig konsultation och planering: Vi diskuterar dina behov och önskemål, tar fram en anpassad flyttplan och ger en kostnadsuppskattning.
 • Transport: Vi använder moderna, rymliga och miljövänliga fordon som säkerställer att dina ägodelar transporteras tryggt och effektivt.
 • Lastning och lossning: Våra erfarna medarbetare ser till att dina ägodelar packas säkert och transporteras omsorgsfullt till ditt nya hem eller kontor.
 • Montering och demontering (tilläggtjänst): Vi hjälper till med att montera och demontera möbler vid behov, vilket sparar tid och ansträngning åt dig.

Packhjälp i Värmdö

Att packa inför en flytt kan vara tidskrävande och stressande. Med vår packhjälp kan du vara säker på att dina ägodelar packas säkert och effektivt. Vi erbjuder:

 • Professionell packning: Våra packexperter tar hand om allt från att packa dina värdefulla föremål till att organisera och märka lådorna för enkel uppackning.
 • Förpackningsmaterial: Vi tillhandahåller allt nödvändigt förpackningsmaterial, som lådor, bubbelplast, tejp och skyddsplast.
 • Specialförpackningar: Vi erbjuder speciallösningar för att skydda känsliga och ömtåliga föremål, såsom konstverk, antikviteter och elektronik.

Flyttstädning i Värmdö

En grundlig flyttstädning är viktig för att säkerställa att din gamla bostad lämnas i perfekt skick. Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder professionell flyttstädning som uppfyller alla branschstandarder och rekommendationer. Våra flyttstädtjänster inkluderar:

 • Rengöring av alla ytor, inclusive golv, väggar, tak, fönster, dörrar, lister och kontakter.
 • Djuprengöring av kök, inklusive spis, ugn, fläkt, kylskåp och frys, samt skåp och lådor.
 • Badrumsrengöring, inklusive toalett, handfat, badkar, dusch och kakel.
 • Ångtvättning av mattor och textilier vid behov för att avlägsna smuts och eventuella luktämnen.
 • Bortforsling av sopor och eventuellt skräp efter städningen.
 • Kontroll av utfört arbete för att säkerställa att allt är i enlighet med gällande standarder.

För att få en komplett och detaljerad översikt över vad som ingår i vår professionella flyttstädning, klicka på länken nedan. Där hittar du all information om de olika momenten och städtjänster vi erbjuder för att säkerställa att din bostad lämnas i perfekt skick.

>>Vad som ingår i Flyttstädning

Magasinering i Stockholm

Ibland behöver du kanske förvara en del eller alla dina ägodelar under en kortare eller längre period. Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder säker och flexibel magasinering för att tillgodose dessa behov. Våra magasineringslösningar inkluderar:

 • Klimatkontrollerade förrådsutrymmen: Vi erbjuder förrådsutrymmen som är klimatkontrollerade för att säkerställa optimala förhållanden för dina ägodelar.
 • Säkerhet och övervakning: Våra magasineringsanläggningar är utrustade med modern säkerhetsteknik, som övervakningskameror och larm, för att skydda dina värdesaker mot stöld och skadegörelse.
 • Flexibla förvaringslösningar: Vi erbjuder magasinering på kort och lång sikt samt olika storlekar på förrådsutrymmen för att passa dina behov och budget.
 • Enkel åtkomst: Du har tillgång till ditt förrådsutrymme under generösa öppettider, så att du enkelt kan hämta eller lämna ägodelar vid behov.

 

Högkvalitativ flytthjälp till rimliga priser

Att välja Jordgubbsprinsen Flyttfirma för din flytt är ett smart beslut av flera anledningar. Vi har genom åren hjälpt tusentals nöjda kunder att flytta både sina hem och företag.

Vår långa erfarenhet och gedigna branschkunskap gör att vi kan erbjuda en smidig och trygg flyttprocess, oavsett omfattningen av ditt flyttprojekt. Genom att kontinuerligt sätta kundens behov i fokus och erbjuda personlig service, har vi byggt upp ett rykte som en pålitlig och professionell flyttfirma.

Våra konkurrenskraftiga priser är ytterligare en anledning till att välja Jordgubbsprinsen Flyttfirma för din flytt. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa flyttjänster till ett rimligt pris, och vi är övertygade om att du kommer att uppleva att vårt engagemang och fokus på detaljer ger dig en prisvärd flyttupplevelse utan att kompromissa med kvaliteten. Med Jordgubbsprinsen Flyttfirma får du en pålitlig partner som prioriterar dina behov och säkerställer en lyckad och smidig flytt.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert