FLYTTFIRMA NORRKÖPING

Flytta
SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

Flyttfirma i Stockholm Jordgubbsprinsen-flyttfirma-i-Stockholm-Nacka-vasastan-flytthjalp-flytt-

FLYTTA KUNGLIGT MED JORDGUBBSPRINSEN i NORRKÖPING

Vi vill vara ditt självklara val när du anlitar flyttfirma i Norrköping. Vi kör frekvent i Linköping, Norrköping och Stockholm. Vi erbjuder dig all den hjälp du behöver för att flytta inom Sverige eller utomlands.

Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping har lång och bred erfarenhet av denna typ av flyttar alltifrån det lilla vindsförrådet till den stora villan. Din flytt är försäkrad hos Trygg Hansa och vi följer branschens riktlinjer ”Bohag 2010” alt. ”Kontor 2003”.

Vår personal har lång erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss. Självklart utför vi arbetet med stor hänsyn till miljön både avseende de fordon vi använder oss av samt på vilket sätt flytten utförs.

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

Din flyttfirma från, till och inom Norrköping

Hos Jordgubbsprinsen erbjuds du professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt, pack, städ och magasinering. Vi erbjuder företag och privatpersoner:

7

ett av Norrköpings mest rekommenderade företag

VÅRA KUNDER GILLAR OSS!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag.

+1600 REKOMMENDATIONER

Flyttfirma i Norrköping med fastpris eller löpande

Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping jobbar efter två prismodeller. Antingen efter fast pris eller pris på löpande. Du väljer det som passar dig bäst. Oftast brukar man använda sig av ett fast pris om man flyttar längre sträckor, exempelvis från stad till stad. Pris på löpande brukar vara bäst om du flyttar kortare, exempelvis inom samma stad. Väljer du ett  fast pris så vet du med säkerhet vad allt kommer att sluta på och det är lättare att ta ställning.

Prisvärd flytt med Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping

Faktum är att det blir billigare att anlita en flyttfirma som hjälper dig att flytta, än om du gör det själv. Du slipper oroa dig för att hyra en lastbil eller släp, inte tänka på bensinkostnader och hur du ska flytta det tunga pianot. Våra jordgubbsprinsar duktiga på att hantera föremål och vet hur du ska packa för att inget ska gå sönder vid en flytt. Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping kan göra allt från att hjälpa dig packa, bära till att flytta kortare och längre sträckor. Har du inga flyttkartonger kan du även få detta inkluderat i din flytthjälp när du anlitar oss. Vi använder oss flyttkartonger av bättre kvalité, som gör att minder incidenter inträffar och att dina föremål kommer fram rena och hela.

7

FLYTTA KUNGLGIT!

Kontorsflytt i Norrköping med Jordgubbsprinsen Flyttfirma

Ska du flytta ditt företag är det alltid mycket saker som ska transporteras. Att göra detta själv brukar aldrig vara något alternativ, inte heller att använda sig av sin personal. Detta för att man inte vill avbryta det dagliga arbetet, utan flytten ska påverka så lite som möjligt. Alla kan dock hjälpa till i den mån att packa ner sitt eget kontor, men resten bör du låta en flyttfirma sköta.

Att anlita vår flyttfirma vid kontorsflytt är ett mycket smidigt och effektivt sätt att flytta. Du slipper stänga din verksamhet en längre tid utan kan driva den parallellt med flytten. Smartast är att flytta delar av ditt företag åt gången, på så sätt kan du snabbt hoppa över till den nya lokalen och utföra dem uppgifter som du vanligtvis gör utan att få någon nertid i produktion eller service.

Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping har allt från mindre bilar upp till fullskaliga lastbilar som du kan transportera en stor mängd saker i. Detta leder till att du kan flytta hela delar av ditt företag på en gång och snabbt bygga upp det i dina nya lokaler.

Utöver bra transportmöjligheter har även vi bra erfarenhet av att flytta otympliga och tunga saker. Det ena företaget är inte det andra likt när det kommer till maskiner och material, där av så är de vana vid att det inte ser ut på samma sätt när det kommer till detta.

7

Vi är fullt försäkrade

När man ska flytta är det väldigt bra att se över sin egen försäkring för att se vad som gäller och vad den täcker vid en flytt. Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping är försäkrade eftersom vi vet hur viktigt det är och att det kan bli väldigt dyrt annars. Vår försäkring täcker skador och misstag som kan uppstå under arbetets gång. Om vi även anlitas för att packa ner dina saker och något går sönder exempelvis på grund av att vi inte har packat ordentligt täcker vår försäkring skadorna. Läs mer om våra villkor och försäkringar.

Vi sköter även din flyttstädning i Norrköping

När man väl har flyttat hela sitt bohag till sin nya bostad måste man städa den gamla innan man kan lämna den vidare. Att flyttstäda en bostad är inte riktigt samma sak som när man städar sitt hem i vanliga fall. En flyttstädning i Norrköping eller i vilken annan stad som helst ska göras väldigt noggrant och allt ska vara rent när man lämnar ifrån sig nycklarna. Detta är ett väldigt tidskrävande och rent ut sagt tråkigt jobb, men samtidigt väldigt viktigt, för vem vill flytta in i en dåligt städad bostad?

Om man väljer att städa själv är det bra att ha rätt rengöringsmedel och andra redskap för att underlätta jobbet så mycket som möjligt. När man till exempel ska rengöra spisen invändigt kommer man inte så långt med bara diskmedel och vatten, här krävs lite andra rengöringsmedel. Samma sak gäller för övriga ställen i köket och för badrum, tvättstuga, fönster och så vidare. Om man själv inte har tid och ork att ens tänka tanken på flyttstädning i Norrköping (man har ju ofta fullt upp ändå med allt som ska göras vid en flytt) kan man ta in hjälp. Ett alternativ är att anlita Jordgubbsprinsen städfirma till att göra jobbet. Ett annat alternativ är att beställa den tjänsten av Jordgubbsprinsen flyttfirma som hjälper till att flytta ditt bohag. Hos oss kan man beställa flyttstädning som en tilläggstjänst, vilket är väldigt smidigt och gör att man kan boka allt på en gång och sedan ha det ur världen.

När man beställer flyttstädning i Norrköping från Jordgubbsprinsen städfirma ska vi lämna en garanti på att jobbet blir ordentligt utfört. Om den nya hyresgästen/bostadsägaren inte är nöjd med jobbet kan de göra en reklamation. Vår flyttstädning har 100% nöjd-kunds garanti.

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS I NORRKÖPING

Det går självklart även bra att ringa!

Tunga lyft & Pianoflytt i Norrköping

Att flytta sitt piano är någonting man gärna inte gör själv. Det är både tidsödande och krävande. Utan rätt utrustning är det även väldigt lätt att skada sig.

Därför är det att föredra att anlita Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping som hjälper dig med detta. Vi har både kompetens och de rätta verktygen för att utföra en pianoflytt / flytta tungt gods på bästa och säkraste sätt. Vi har även försäkringar mot eventuella skador som kan uppkomma vid en flytt. Något som är väldigt bra att ha eftersom ett piano kräver en hel del vid en flytt och om något mot förmodan skulle gå fel så är det väldigt lätt hänt att det uppkommer skador på pianot.

Genom åren har vi byggt upp rutiner som gör att vi kan hantera i princip vilken form av pianoflytt eller tungt lyft som helst. Om du ska flytta ett helt bohag och har ett piano som ska flyttas så är detta något du bör uppge för oss, även hur otympligt det står. Beroende på om det är trappor som det ska nerför, vilken eventuell våning pianot står på.

Beroende på storlek av piano samt hur otympligt pianot står baseras ofta priset på. Står det avsides till och är relativt stort är priset högre än om det står placerat i en villa och är relativt litet. Kontakta oss för att få en offert på pris för just din pianoflytt.

7

Vi sköter RUT-avdraget!

Våra offerterbjudande beskriver den slutliga kostnaden efter Rut-avdrag. Vi fakturerar er denna kostnad efter avslutat uppdrag. Administrationen av rut-avdraget tar vi sedan direkt med skatteverket.

Magasinering i Norrköping

Ibland kan det vara så att man flyttar till ett mindre boende på grund av olika omständigheter. Oftast när man flyttar från ett större boende till ett mindre brukar det vara svårt att få plats med alla de saker man har. Trots detta kanske man inte vill göra sig av med de sakerna man inte får plats med.

Då har du möjligheten att magasinera dina saker. Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping erbjuder magasinering med rimliga priser. Vi kan hjälpa dig både med din flytt och med magasinering. Detta är ett mycket smidigt sätt att redan vid flytten dela upp de saker som man vill magasinera och köra dem direkt. Istället för att först flytta, se vilka saker som inte får plats i det nya hemmet, välja ut vad man inte vill ha framme eller i hemmet för stunden och sedan köra bort allt och magasinera.

Det finns olika typer av magasineringstjänster. Har du saker som behöver stå varmt så är det inga problem, oftast kostar dessa magasineringslokaler något mer men det kan vara väl värt det. Är det dyrare saker som du inte vill ställa obevakade så finns det även våra bevakade magasineringslokaler med både larm och rondering från väktare, allt för att du ska känna dig trygg.

Hos Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping betalar man en månadsavgift för det saker man magasinerar och priset baseras på hur mycket yta du tar upp. I en del magasin så hyr man ett mindre rum som antingen kan vara helt avskilt med väggar eller galler, då baseras priset utefter rummet och inte hur mycket yta du tar upp. Du kan då – om du inte har så ömtåliga saker – stapla dem på varandra.

Hör redan med våra säljare när du beställer tid för flytt om vi har möjlighet att även utföra magasinering av dina saker. Gör du detta direkt då så kan du i vissa fall erhålla en rabatt på antingen själva flytten eller på priset vid magasineringen.

7

Paket: Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

1. Packhjälp

Vi hanterar allt flyttgods varsamt och ser till att allt packas perfekt inför en säker transport.

2. Flytthjälp

Våra professionella flyttmedarbetare har lång erfarenhet och vet hur man transporterar gods varsamt.

3. Uppackning

När flyttgodset är på plats, så packar vi upp allt åt dig. Ta det lugnt och låt oss sköta detta åt dig.

4. Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Inga problem, vi ordnar städningen åt dig.

Som kund hos oss är det helt upp till dig vad för hjälp du behöver. Vill du ta hand om det mesta själv, men behöver bärhjälp och transport, eller väljer du att lägga över hela flyttprocessen på oss. När vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma tar över hela flytten kan du och familjen åka iväg över dagen och istället för att flytta spendera tid tillsammans för att sedan komma hem till den nya bostaden där bohaget redan står och väntar. Vi kallar det att ”Flytta kungligt”. Klicka här för att läsa mer om Flytta Kungligt-paket.

Flytta utomlands med Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping

Ska du flytta utomlands en längre tid och du har ett helt bohag att ta med dig? Vi på Jordgubbsprinsen tar hand om en sådan flytt på ett väldigt bra och smidigt sätt.

Att flytta utomlands kräver lite mer planering och innebär en massa extra jobb jämfört med att flytta inom Sverige. Jordgubbsprinsen kan hjälpa till med mycket och underlätta hela processen. Bra planering och förberedelser är A och O för att en utlandsflytt ska gå smidigt. När du har hittat en bostad och den biten är klar kan det vara läge att kontakta oss på Jordgubbsprinsen som kan hjälpa till, och få en gratis offert på uppdraget. När du skickar offertförfrågan behöver vi vanligtvis veta sådant som varifrån man ska flytta, vart man ska flytta, hur mycket som ska transporteras, vad man vill ska ingå i uppdraget, tidpunkt för flytten och vilket fraktsätt man föredrar (flyg eller båt).

Jordgubbsprinsen hjälper inte bara till med att frakta dina saker från ett land till ett annat, vi kan hjälpa även till att packa ner dina saker (och märka allting så att det blir lättare att hitta dem när de ska packas upp) och sedan sköta allting längs vägen fram tills vi har packat upp alla saker i din nya bostad och tagit emballaget med oss. Allt för att du ska kunna komma in i den nya vardagen direkt utan att behöva börja med att leta bland dina lådor och sedan börja packa upp.

Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping erbjuder även att ta hand om allt pappersarbete vad gäller tullar och så vidare, allt för att underlätta för dig. Det kan vara skönt att kunna släppa tanken på krånglig byråkrati och veta att någon som läget under kontroll tar hand om det.

Man tjänar verkligen på att ta hjälp av en professionell flyttfirma med stor erfarenhet när man ska ta ett så stort steg som en utlandsflytt innebär. Det handlar trots allt om att flytta hela sitt bohag till ett annat land och det sista man vill är att något ska hända längs vägen. Jordgubbsprinsen flyttfirma i Norrköping har dessutom bra försäkringar att luta sig mot om något skulle gå snett, även om detta inte innebär att du själv inte måste se över dina egna försäkringar innan flytten så att du vet vad de täcker. Ta reda på om du måste göra något särskilt tillägg i fall olyckan skulle vara framme.