Flyttfirma Lidingö

Flytta Kungligt!

Jordgubbsprinsen är en flyttfirma i Lidingö som specialiserar sig på att erbjuda en helhetslösning för alla dina flyttbehov. Vi har många års erfarenhet i branschen och är stolta över att kunna erbjuda en pålitlig, professionell och personlig service till våra kunder.

Vår målsättning är att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt, oavsett om du flyttar lokalt inom Lidingö eller längre bort.

Vårt team av erfarna och välutbildade flyttexperter strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra din flyttupplevelse till en positiv och minnesvärd händelse.

Vi vet att varje flytt är unik och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Hos Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, inklusive flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering.

4.8/5 baserat på +1800 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti

Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi sköter hela din flytt!

Vi förstår att det kan vara överväldigande att planera och genomföra en flytt. Därför jobbar vi hårt för att förenkla processen och ge dig trygghet och säkerhet genom hela flytten. Läs vidare för att få mer information om våra olika tjänster och hur vi kan hjälpa dig att få en lyckad flytt.

Flytthjälp i Lidingö

Vår flytthjälp omfattar allt från att transportera dina möbler och kartonger till att montera och demontera möbler om så önskas. Vi har moderna och säkra transportfordon för att säkerställa att dina ägodelar kommer fram i gott skick. Vi är även försäkrade och ansvarsfulla, så du kan vara trygg i vetskapen att dina saker är i goda händer.

Packhjälp i Lidingö

Att packa inför en flytt kan vara tidskrävande och stressigt. Därför erbjuder vi även packhjälp där våra erfarna medarbetare hjälper dig att packa dina saker på ett säkert och effektivt sätt. Vi tillhandahåller allt nödvändigt packmaterial såsom flyttkartonger, bubbelplast och tejp, för att skydda dina värdefulla och ömtåliga föremål under transporten.

Flyttstädning i Lidingö

Efter flytten är det viktigt att lämna det gamla boendet i gott skick. Vi på Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder även flyttstädning där vi tar hand om all städning enligt branschens standarder och rekommendationer. Vi garanterar en noggrann och professionell städning så att du kan fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem.

Magasinering i Stockholm

Om du behöver förvara dina ägodelar under en kortare eller längre period, erbjuder vi säker och prisvärd magasinering. Våra förråd är temperaturkontrollerade och övervakade dygnet runt för att garantera att dina saker förvaras tryggt och i gott skick. Oavsett om du behöver extra utrymme under renovering eller mellan två boenden, kan vår magasineringstjänst anpassas efter dina behov.

Jordgubbsprinsen flyttfirma i Lidingö är din bästa vän i flyttprocessen, och vi är här för att hjälpa dig med allt från flytthjälp och packhjälp till flyttstädning och magasinering. Med vårt engagerade team och vår kundcentrerade inställning kan du lita på att vi kommer att göra allt för att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt. Kontakta oss idag för att få en offert eller för att diskutera dina specifika behov, så att vi kan erbjuda den bästa lösningen för just din flytt.

Vi är stolta över att ha tusentals nöjda kunder och vara en pålitlig och ansvarsfull partner för alla dina flyttbehov i Lidingö. Vårt fokus på kvalitet och god kundservice har gjort oss till en av de mest rekommenderade flyttfirmorna i Sverige. Vi tar alltid emot feedback för att kontinuerligt förbättra våra tjänster och se till att våra kunder är helt nöjda med vårt arbete.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert