-Monteringshjälp

Hänga upp lampa

Hos Jordgubbsprinsen är vi specialister på att hänga upp lampor som förvandlar ditt hem till en ljus och välkomnande plats. Vi förstår att belysning spelar en central roll i hemmets atmosfär, och vårt team är här för att hjälpa dig välja och installera den perfekta belysningen.

Oavsett om det är en elegant taklampa, stämningsfulla vägglampor eller moderna spotlights, hanterar vi allt från urval till installation. Vår service garanterar att din belysning installeras säkert, effektivt och precis där du vill ha den.

4.8/5 baserat på +1900 omdömen
Monteringshjälp i Stockholm med 50% RUT-avdrag Jordgubbsprinsen
Häng upp lampa Jordgubbsprinsen hemfixare i Stockholm monteringshjälp
Jordgubbsprinsen flyttfirma och städservice 10 år i rad rekommenderat företag
Gardinupphängning Hemfixare Jordugubbsprinsen Monteringshjälp i Stockholm
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Jordgubbsprinsen är stolt över att ha hjälpt otaliga kunder i Stockholm att lysa upp sina hem och arbetsplatser. Vår dedikation till kvalitet och kundnöjdhet återspeglas i de glödande omdömena från våra kunder på Reco.se. Vi strävar efter att leverera service som inte bara möter, utan överträffar kundens förväntningar. Varje projekt är en möjlighet för oss att visa vår expertis och engagemang för utmärkt service.

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Hemfixare Tjänst

Förutom att hänga upp lampor, erbjuder Jordgubbsprinsen ett brett utbud av monteringstjänster, från TV-montering och gardinupphängning till möbelmontering och mycket mer.

TV-montering

Perfekt position för din TV.

Gardinupphängning

Fönstrets finaste finish!

Tavlor och speglar

Din vägg, vår konst.

Sätta upp hylla

Hyllor uppe, ordning hemma!

Möbelmontering

Möbler monterade, hemmet fulländat.

Fix på kontor

Kontorslösningar som inspirerar.

Jordgubbsprinsen flyttfirma och hemfixare i Stockholm

Hänga upp lampa med 50% RUT-avdrag

Vår process för att hänga upp lampor är designad för att vara smidig och anpassad efter dina unika behov. Vi börjar med en grundlig konsultation för att förstå dina önskemål och visioner. Vårt team av experter tar sedan hand om varje detalj, från val av lampor och lämpliga fästen till den professionella installationen.

Vi ser till att allt är korrekt installerat och säkert anslutet, samtidigt som vi skapar den atmosfär och funktion som du önskar. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar med en installation som inte bara är vacker utan också praktisk.

Och glöm inte – du kan dra nytta av 50% RUT-avdrag på många av våra tjänster, vilket gör dem ännu mer prisvärda. Vårt team är utrustat för att hantera alla typer av monteringsbehov, stora som små, och vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar som förenklar och förbättrar ditt hemliv.

Personlig service för varje unikt utrymme

På Jordgubbsprinsen förstår vi att varje hem och varje rum är unikt. Det är därför vi erbjuder personlig service när vi hänger upp lampor. Vårt team arbetar nära dig för att säkerställa att varje detalj speglar din personliga stil och dina behov. Vi är uppmärksamma på varje aspekt av installationen, från estetik till funktionalitet, för att skapa ett rum som inte bara är välbelyst, utan också uttrycker din personlighet.

Ditt första val för belysningslösningar

Välj Jordgubbsprinsen Flyttfirma för att hänga upp dina lampor och upplev skillnaden som professionell installation gör. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ett ljusare och mer välkomnande hem. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den perfekta belysningslösningen som berikar ditt liv och ditt hem.

Behöver du monteringshjälp?

Få en kostnadfri offert