fbpx

Kontakta oss

Få offert

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder.

”Vi vill göra våra kunders och medmänniskors dag något bättre, något gladare för vi vet att när vi genuint bryr oss om och skänker glädje och omtanke så mår vi bättre som människor och vi får tillbaka så mycket varje dag på så många olika sätt.”
Per, VD och grundare av Jordgubbsprinsen

Flyttfirma i Stockholm Jordgubbsprinsen-flyttfirma-i-Stockholm-Nacka-vasastan-flytthjalp-flytt-

Besök oss

Stockholm: Instrumentvägen 29, 126 53 Hägersten
Linköping & Norrköping: Nyckelgatan 12 ,589 41 Linköping

Ring Oss

010 777 3000

Telefontider: Helgfria dagar 9:00-16:00

Maila oss

info@jordgubbsprinsen.se

ETT AV SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FÖRETAG

8 år i rad!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Vi erbjuder För kompletta flytt och servicelösningar i Stockholm, Linköping och Norrköping. Packhjälp, bohagsflytt, företagsflytt, flyttstädning, magasinering, logistik och renovering. Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Vi får höra från våra kunder att vi är trevliga, hjälpsamma, effektiva, att vi bryr oss och att vi är rädda om deras saker. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Vi erbjuder  komplett  flytt och städservice i Stockholm, Norrköping och Linköping.

Vi är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm, Norrköping och Linköping. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig.

Flytta kungligt

Vi tycker att det ska vara avkoppling att flytta med oss. Så ta vara på den här tiden och ta en kortare resa eller bara ta det lugnt.

Städhjälp i toppklass

Jordgubbsprinsen utför dagligen flyttstädningar i hela Stor Stockholm. Alltifrån lägenheter och villor till kontorslokaler.

HANTERING AV DÖDSBO

Vi hanterar dödsbon i alla olika storlekar. Vi hjälper till med värdering, uppköp av värdesaker, bortforsling, flytt och mäklarkontakt.

Magasinering

Vare sig ni behöver mellanlagra i samband med flytt eller långtids magasinering så har vi utrymme för dig och er.

Läs mer

Uppriktiga Kundomdömen!