Så Stora Är Våra Flyttkartonger

23 maj, 2024

Gratis lån flyttkartonger

En av våra kära kunder mejlade oss nyligen och undrade om storleken och kvaliteten på våra flyttkartonger. Vi tänkte att det vore en utmärkt möjlighet att dela lite mer information om de fantastiska kartonger vi använder och erbjuder gratis till våra flyttkunder.

Varför är det viktigt att använda riktiga flyttkartonger?

Att använda riktiga flyttkartonger gör hela skillnaden för en smidig flytt. Våra professionella kartonger är designade för att hantera de påfrestningar som en flytt innebär, vilket betyder att dina tillhörigheter är skyddade och säkra under hela resan. De är starkare och mer hållbara än vanliga kartonger, vilket minskar risken för skador på dina ägodelar.

Gratis utlåning av flyttkartonger

När du bokar en flytt med Jordgubbsprinsen Flyttfirma, får du låna våra flyttkartonger och garderobskartonger gratis i upp till 4 veckor! Det betyder att du kan packa i lugn och ro utan att oroa dig för extra kostnader.

Specifikationer för flyttkartonger

Våra flyttkartonger är robusta och enkla att använda. De har en självlåsande konstruktion och kraftiga handtagshål på båda sidor, vilket gör dem enkla att bära. Kartongerna är återförslutningsbara och tål tung belastning, vilket gör dem perfekta för alla typer av tillhörigheter.

Så mycket ska packas i flyttkartongerna

 • Längd: 563 mm
 • Bredd: 330 mm
 • Höjd: 420 mm
 • Nettovikt: 1,037 kg
 • Färg: Vit
 • Handtagshål: Ja
 • Pallanpassad: Ja
 • Tjocklek: Dubbelwell, 7 mm
 • Jordgubbsprinsens logo: Ja

Specifikationer för garderobskartonger

Våra garderobskartonger är idealiska för att packa och flytta kläder på ett organiserat sätt. Med en dörr på framsidan blir kläderna lättillgängliga och skyddas under hela flytten. Handtagshålen gör dem enkla att bära. Kartongen kommer med en klädhängare så fungerar de precis som en garderob!

Så Stora och Praktiska Är Våra Flyttkartonger - Garderobskartonger

 • Längd: 510 mm
 • Bredd: 510 mm
 • Höjd: 1150 mm
 • Nettovikt: 2,468 kg
 • Färg: Vit
 • Handtagshål: Ja
 • Jordgubbsprinsens logo: Ja

Det är mer ekonomiskt och miljövänligt att låna flyttkartonger

Att köpa flyttkartonger hos butiker som ÖB, Clas Ohlson eller Jula kan variera i pris beroende på storlek och kvalitet. Generellt kostar en standard flyttkartong mellan 20 och 40 kronor per styck. Om du behöver många kartonger kan kostnaden snabbt bli betydande.

Ekonomiska fördelar med att låna flyttkartonger

 1. Kostnadsbesparing: När du bokar en flytt med Jordgubbsprinsen lånar vi ut flyttkartonger och garderobskartonger gratis i 4 veckor. Detta innebär att du kan undvika kostnaden för att köpa nya kartonger, vilket kan spara dig hundratals kronor beroende på hur många kartonger du behöver.
 2. Ingen överflödig utgift: Att köpa fler kartonger än vad som behövs är en vanlig fälla. Med vårt lån kan du enkelt anpassa antalet kartonger efter dina behov utan att spendera extra pengar på onödiga kartonger.

Miljöfördelar med att låna flyttkartonger

 1. Återanvändning: Genom att låna kartonger istället för att köpa nya bidrar du till att minska konsumtionen av nya material. Våra kartonger är designade för att återanvändas flera gånger, vilket minskar avfall och sparar på resurser.
 2. Minskad Avfall: Efter en flytt hamnar ofta köpta kartonger på soptippen. Genom att låna kartonger från oss säkerställer vi att de återanvänds, vilket minskar mängden avfall som hamnar i våra deponier.
 3. Lägre koldioxidavtryck: Produktion och transport av nya kartonger kräver energi och resurser, vilket bidrar till koldioxidutsläpp. Genom att återanvända kartonger minskar vi behovet av nyproduktion och därmed även utsläppen.

Så många flyttkartonger behöver du för din flytt

För en smidig och organiserad flytt rekommenderar våra flyttexperter att använda/låna 1 flyttkartong per kvadratmeter för ett normalt möblerat hem. För dina kläder, räkna med 1 garderobskartong för varje 10 klänningar eller kostymer. Detta hjälper dig att packa effektivt och säkerställa att allt är väl skyddat under flytten.

Så här lånar du flyttkartonger hos Jordgubbsprinsen

Hos Jordgubbsprinsen erbjuder vi två smidiga sätt att låna flyttkartonger:

 1. Hämta flyttartonger Själv
  • Besök vårt lager och hämta kartongerna själv helt kostnadsfritt.
  • Observera att våra kartonger är större än vad man kanske antar. En personbil rymmer cirka 20-40 flyttkartonger.
  • Om du ska flytta från en bostad på till ex. 60-70 kvm, kan du behöva köra två vändor med din personbil för att hämta alla kartonger.
 2. Boka hemleverans
  • För en smidig och bekväm lösning kan du boka hemleverans av kartonger till en kostnad mellan 300-1200 kr, beroende på avstånd och antal flyttkartonger.
  • Hemleverans innebär att du slipper tänka på storlek och tid, då kartongerna levereras direkt till ditt hem.
  • flyttkartongerna levereras in i huset och hämtas upp igen, oavsett vilken våning du bor på eller hur många kartonger du behöver.

Med våra flexibla alternativ kan du välja det som passar dig bäst. Hämta själv och spara pengar, eller boka hemleverans och spara tid och ansträngning. Vi ser till att din flytt blir så enkel och bekymmersfri som möjligt!

Fritt lån av flyttkartonger i 4 veckor Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Erbjudande: Få gratis hemleverans av flyttkartonger när du bokar Packhjälp!

Står du inför en flytt och känner dig överväldigad av allt som behöver packas? Låt oss ta hand om det tråkiga, så att du kan fokusera på det roliga!

Boka packhjälp för din flytt och få gratis hemleverans av flyttkartonger!

Att packa inför en flytt kan vara den mest tidskrävande och stressiga delen. Men det behöver inte vara så! När du bokar vår packhjälp får du inte bara experthjälp med att packa upp och ner ditt bohag, utan vi bjuder dessutom på gratis hemleverans av flyttkartonger som en del av tjänsten.

Varför välja vår packhjälp?

 • Spara Tid och Energi: Låt oss hantera allt packningsarbete medan du tar hand om andra viktiga saker.
 • Professionell Packning: Våra erfarna packare vet exakt hur man skyddar dina ägodelar för en säker transport.
 • Total Bekvämlighet: Vi sköter allt från att packa dina saker till att leverera och hämta flyttkartongerna direkt från ditt hem.

Packhjälp – Lyxigt? Tänk om!

Tänk på hur många timmar eller dagar du behöver ta ledigt från jobbet, skolan eller ditt vardagsliv för att packa ner och upp ditt bohag. Är det verkligen värt det? Och tänk på alla dyrbara saker du har hemma – om de inte packas professionellt kan de skadas, vilket kan kosta dig mycket mer i längden. Många tror att packhjälp är en dyr lyxtjänst, men vi är här för att bevisa motsatsen. Hör av dig till oss, så visar vi hur prisvärd och ovärderlig vår packhjälp kan vara!

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert nu!

När du väljer Jordgubbsprinsen för din flytt får du inte bara professionell service utan även tillgång till marknadens bästa verktyg för en smidig och säker flytt. Boka din flytt med oss idag och dra nytta av vårt generösa erbjudande: gratis utlåning av flyttkartonger i 4 veckor!

Låt din nästa flytt bli den smidigaste någonsin med Jordgubbsprinsen Flyttfirma och Städservice. Vi hanterar dina ägodelar med samma omsorg som om de vore våra egna!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer