FLYTTFIRMA NACKA

Flytta
SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

FLYTTA KUNGLIGT MED JORDGUBBSPRINSEN i NACKA

Att flytta till/från Nacka är inget man gör bara sådär. Det tar ett tag att flytta. Och när du håller på med din flytt finns det en hel del du måste tänka på. Alltså kan det vara ganska klokt att anlita flytthjälp från en betrodd och erfaren flyttfirma. Då blir din flytt till den vackra staden Stockholm så mycket enklare.

Att ta hjälp av Jordgubbsprinsens flyttfirma är ett av de bästa alternativen om du letar efter kvalitet och skickliga flyttare. När du anlitar oss förvandlas din flytt till den enklaste sak i världen. Undrar du varför? Vi ska ta en titt på vad vi kan hjälpa dig med.

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

Din flyttfirma från, till och inom Nacka

Hos Jordgubbsprinsen erbjuds du professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt, pack, städ och magasinering. Vi erbjuder företag och privatpersoner:

 • Prisvärd bohagsflytt
 • Professionell flyttstädning
 • Kontorsflytt och företagsflytt
 • Flytthjälp med fastpris eller löpande
 • Ansvarsförsäkringar och rättvisa villkor
 • Magasinering med schyssta villkor
 • Utlandsflytt till bra priser
7

ett av Sveriges mest rekommenderade företag

VÅRA KUNDER GILLAR OSS!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag.

+1300 REKOMMENDATIONER

Flyttfirma i Nacka Jordgubbsprinsen

Vad skiljer vår flyttfirma från andra?

Innan vi fortsätter ska vi förklara varför just vår flyttfirma i Stockholm är ett sådant bra alternativ för dig.

Vi är en av Nackas bästa flyttfirmor, så genom att ta kontakt med oss gör du dig själv en enorm tjänst.

Vi på Jordgubbsprinsens flyttfirma i Nacka har den rätta kunskapen, de rätta verktygen och den rätta inställningen så att vi smidigt och enkelt kan hjälpa dig att flytta. Dessutom är vi otroligt stolta över vår skickliga medarbetare. Det är deras förtjänst att vi har lyckats så bra med vår verksamhet. Och det är också tack vare dem som våra kunder är så nöjda med vad vi har erbjudit dem.

Vårt långsiktiga mål är naturligtvis att fortsätta leverera en fantastisk tjänst! Det har tagit ett ganska bra tag att bygga upp det anseende vi numera har. Och just därför är vi måna om att fortsätta erbjuda den bästa tjänsten som går att hitta inom branschen. Vi vet helt enkelt att det bästa för dig också innebär det bästa för oss. I slutändan handlar allt om våra kunder.

Om du letar efter den bästa och mest prisvärda flyttfirman i Nacka, då har du kommit rätt. Med hjälp av våra flyttare får du en snabb och effektiv flytta utan att behöva tömma plånboken.

7

FLYTTA KUNGLGIT!

Bostadsflytt med en av Nackas bästa flyttfirmor

Bohagsflytt är en av de allra mest förekommande flyttjänster som du givetvis också hittar hos oss. Detta är också den typ av flytt som de allra flesta flyttfirmor börjar sin verksamhet med.

Vi på Jordgubbsprisen har dock varit med länge inom branschen. Vi har åratal bakom oss när vi finslipat och förbättrat våra tjänster. Därmed kan du vara säker på att du får det bästa av det bästa när du anlitar Nackas främsta flyttfirma för att ta hand om din flytt.

På Jordgubbsprinsen vet vi vad det innebär för en familj när hemmet ska flyttas. Oavsett om du flyttar med dina barn eller din partner bör du alltid se till att familjen påverkas så lite som möjligt av flytten. Och när du anlitar oss kan du vara säker på att din flytt nästan går obemärkt förbi.

Vi arbetar snabbt och effektivt, och själv kan du slappna av och känna dig tryggt förvissad om att du lämnat din flytt i säkra händer. Så varför inte låta oss göra jobbet medan du själv lutar dig tillbaka och tar det lugnt. Eller göra något annat medan vi bär dina möbler, som att gå till lekplatsen med barnen eller ta en kopp kaffe på något trevligt kafé. När du är tillbaka har allt kommit på plats, utan att du ens märkt det.

7

Vad kan vår firma erbjuda för att din flyttdag ska bli smidig och bekväm?

Nu när vi talat om varför du bör anlita Jordgubbsprinsen ska vi ta en närmare titt på vilka sorts flyttjänster du kan få från oss.

Några av de mest efterfrågade tjänsterna hos oss på Jordgubbsprinsen är följande:

 • Flytthjälp
 • Kontorsflytt
 • Packhjälp
 • Flyttstädning
 • Pack-Flytt-Städning paket

Men tänk på att vi har långt fler tjänster att erbjuda än de här. Om du saknar något på listan för din flytt eller om du har några särskilda önskemål så hör bara av dig till oss. Tala om för oss vad behöver hjälp med och vi kommer göra allt vi kan för att tillgodose dina önskemål.

Kontorsflytt i Nacka

Till skillnad från den typiska bostadflytten kan det vara långt mer komplicerat att flytta ett kontor. Det kan också ta längre tid, beroende på kontorets storlek.

När man flyttar ett kontor är det inte bara en enda familj som påverkas. Alla som arbetar på kontoret och på något sätt är inblandade i arbetet där drabbas av flytten. Därför är det viktigt att kontorsflytten går så snabbt och smidigt som möjligt. Med Jordgubbsprinsen flyttfirma kan du vara säker på att det inte tar en enda sekund längre tid än det behöver.

Vi arbetar snabbt och effektivt, och med vår mångåriga erfarenhet vet vi hur vi organiserar även den största kontorsflytt. Du kommer bli förvånad över hur snabbt och lätt det går. Och ja, du hinner knappt blinka innan den gamla kontorslokalen är tom och den nya står klar att använda.

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS I NACKA

Det går självklart även bra att ringa!

Flytt av konstverk i Nacka

Om du behöver hjälp med att flytta konstverk – kontakta oss.

En av de mest känsliga delarna av en flytt är när man flyttar konstverk.

Konstverk kan vara både ömtåliga och värdefulla och kräver därför en alldeles särskild omvårdad under en flytt. Men du kan känna dig helt lugn. Med vårt team av erfarna och skickliga flyttare vet de exakt hur varje konstverk ska flyttas på rätt sätt.

Våra toppmoderna flyttbilar har klimatkontroll installerat, och därför kan du vara förvissad om att dina konstverk mår bra under den tid vi fraktar dem åt dig. Om du vill ha en flytt med fullständiga och förstklassiga tjänster i Stockholm är vår flyttfirma på Nacka ditt perfekta alternativ!

7
Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm

Vi sköter RUT-avdraget!

Våra offerterbjudande beskriver den slutliga kostnaden efter Rut-avdrag. Vi fakturerar er denna kostnad efter avslutat uppdrag. Administrationen av rut-avdraget tar vi sedan direkt med skatteverket.

Magasinering i Nacka

Ibland kan det vara så att man flyttar till ett mindre boende på grund av olika omständigheter. Oftast när man flyttar från ett större boende till ett mindre brukar det vara svårt att få plats med alla de saker man har. Trots detta kanske man inte vill göra sig av med de sakerna man inte får plats med.

Då har du möjligheten att magasinera dina saker. Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Nacka erbjuder magasinering med rimliga priser. Vi kan hjälpa dig både med din flytt och med magasinering. Detta är ett mycket smidigt sätt att redan vid flytten dela upp de saker som man vill magasinera och köra dem direkt. Istället för att först flytta, se vilka saker som inte får plats i det nya hemmet, välja ut vad man inte vill ha framme eller i hemmet för stunden och sedan köra bort allt och magasinera.

Det finns olika typer av magasineringstjänster. Har du saker som behöver stå varmt så är det inga problem, oftast kostar dessa magasineringslokaler något mer men det kan vara väl värt det. Är det dyrare saker som du inte vill ställa obevakade så finns det även våra bevakade magasineringslokaler med både larm och rondering från väktare, allt för att du ska känna dig trygg.

Hos Jordgubbsprinsen flyttfirma i Nacka betalar man en månadsavgift för det saker man magasinerar och priset baseras på hur mycket yta du tar upp. I en del magasin så hyr man ett mindre rum som antingen kan vara helt avskilt med väggar eller galler, då baseras priset utefter rummet och inte hur mycket yta du tar upp. Du kan då – om du inte har så ömtåliga saker – stapla dem på varandra.

Hör redan med våra säljare när du beställer tid för flytt om vi har möjlighet att även utföra magasinering av dina saker. Gör du detta direkt då så kan du i vissa fall erhålla en rabatt på antingen själva flytten eller på priset vid magasineringen.

7

Paket: Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma i Nacka

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

1. Packhjälp

Vi hanterar allt flyttgods varsamt och ser till att allt packas perfekt inför en säker transport.

2. Flytthjälp

Våra professionella flyttmedarbetare har lång erfarenhet och vet hur man transporterar gods varsamt.

3. Uppackning

När flyttgodset är på plats, så packar vi upp allt åt dig. Ta det lugnt och låt oss sköta detta åt dig.

4. Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Inga problem, vi ordnar städningen åt dig.

Som kund hos oss är det helt upp till dig vad för hjälp du behöver. Vill du ta hand om det mesta själv, men behöver bärhjälp och transport, eller väljer du att lägga över hela flyttprocessen på oss. När vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma tar över hela flytten kan du och familjen åka iväg över dagen och istället för att flytta spendera tid tillsammans för att sedan komma hem till den nya bostaden där bohaget redan står och väntar. Vi kallar det att ”Flytta kungligt”. Klicka här för att läsa mer om Flytta Kungligt-paket.

Spara tid och slipp stress – låt Jordgubbsprinsens flyttfirma ta hand om allt åt dig!

Så om du letar efter en pålitlig flyttfirma som du lugnt kan överlåta din flytt till – kontakta oss idag. Tala om för oss vad du behöver hjälp med så lovar vi att utforma en skräddarsydd lösning åt dig som kommer bli helt perfekt för dig.

Nacka, bra plats att bo och leva på

Nacka, bra plats att bo och leva på

Nacka kommun i Stockholm är en populär plats att bo på grund av sin närhet till havet, sina vackra stränder och sin vackra natur. Kommunen har cirka 109 000 invånare (dec 2022) och ligger på den södra delen av Stockholm.

Det finns många olika bostadsalternativ att välja mellan i Nacka. Du kan hitta lägenheter i stadskärnan, radhus i förorterna eller villor med trädgård. Priserna på bostäder i Nacka kan variera mycket beroende på läge och storlek, men generellt sett är de högre än i många andra delar av landet. Det kan vara lättare att hitta en lägenhet i stadskärnan än en villa i en förort, så det kan vara viktigt att vara flexibel och öppen för olika alternativ.

Nacka kommun har också ett brett utbud av affärer, restauranger, gym och andra serviceinrättningar. Det finns många skolor och daghem i området, så om du har barn kan det vara en bra idé att undersöka vilka möjligheter som finns. Kommunen har även bra kommunikationer med Stockholm och resten av landet, med både bussar, tåg och båtar som trafikerar området. Du kan även ta dig till Arlanda flygplats med tåg eller buss.

Nacka kommun har också många vackra parker och grönområden att utforska. Du kan till exempel besöka Kottlasjön, som är en populär plats för fiske och promenader. Du kan också besöka Nackareservatet, som är ett naturreservat med en mängd olika djur och växter. Kommunen har även en mängd vandringsleder och cykelleder för dem som gillar att vara ute i naturen.

En annan fördel med att bo i Nacka kommun är att du har nära till Stockholm. Kommunen ligger bara en kort buss- eller tågresa från Stockholm city, så du kan enkelt ta dig in till staden för att se sevärdheter, shoppa eller gå på restauranger. Detta gör att du kan få det bästa av båda världarna, med närhet till naturen och citylivet.

Att bo i Nacka kommun kan vara en mycket trevlig upplevelse. Med sin närhet till havet, sin vackra natur och sina bra kommunikationer med Stockholm är Nacka en perfekt plats för dem som gillar att vara ute i naturen och samtidigt ha nära till storstaden.

Om du överväger att flytta till Nacka kommun kan det vara en bra idé att undersöka olika bostadsalternativ och tjänster i området, samt kommunikationerna med Stockholm. Genom att göra lite förberedelser kan du enkelt komma igång med ditt nya liv i Nacka och njuta av allt det här vackra området har att erbjuda.

7