Från förfrågan till offert – Information som vår flyttfirma behöver

4 augusti, 2020

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Är det dags att flytta och du behöver flytthjälp av en flyttfirma? Första steget är att skapa en flytt förfrågan. Här beskriver vi vad vi som flyttfirma behöver veta för att ge dig en ekonomisk och prisvärd offert på din flytt.

Från flytt förfrågan till flytt offert. För att göra det så smidigt som möjligt kan du förbereda en del detaljer innan du kontaktar flyttfirma. Vi på Jordgubbsprinsen Flyttservice hjälper självklart alltid till från första stund men för att snabba på hanteringen och förenkla för dig själv inför flytten kan du tänka på följande.

Önskat flyttdatum: En förutsättning för att vi ska kunna hjälpa dig är att vi har tid. Med lite framförhållning så brukar vi alltid kunna skapa utrymme för din flytt. Det är bra att veta att månadsskiften bokas fullt snabbt så hör gärna av dig i tid om du vill vara säker att få flytthjälp av oss. Gärna en månad i förväg. Mitt i månaden brukar vara enklare och då kan ett par veckors framförhållning räcka. Är du flexibel med datum och tid så har Jordgubbsprinsen Flyttservice alltid någon flytt tid att erbjuda.

Flytt adresser: Vi som flyttfirma behöver dina kompletta adresser inkl postort. Vi behöver även veta storleken på din lägenhet och vilket våningsplan på ert nuvarande och framtida boende. Finns det hiss vill vi veta om hissen är stor eller liten. Parkeringsmöjlighet vid adressen är också viktig information.

Vinds förråd eller källar förråd: Vi har alla mer eller mindre saker förvarade. Vi som flyttfirma vill veta hur stort ditt förråd är. Vi vill veta dess innehåll och hur välfyllt det är. Ju mer information desto lättare för oss att beräkna skapa en ekonomisk flytt offert för dig!

Bohagslista / Bohagsbeskrivning: Vi vill veta vad som ska flyttas. Detta hjälper oss att beräkna volym och tidsåtgång. Med en ordentlig och korrekt beskrivning kan vi maximera resursanvändningen. Rätt storlek på flyttbilen och rätt man på plats gör flytten mer effektiv och mer ekonomisk. Så ta dig tid att skriva en bohagslista. Betänk vilka möbler du vill flytta, Lampor, Konst, krukväxter, Mattor, Utemöbler och cyklar är lätt att glömma bort. Vad gäller flyttkartonger brukar vi utgå från en schablon på en flyttkartong per kvadratmeter bostad. Detta är bara en ungefärlig bedömning och skiljer sig mycket åt. Ett par bilder från din bostad som du mailar till oss kan hjälpa till att vägleda oss i bedömningen.

Flyttstädning: Vill du ha flyttstädning vill vi även veta antal fönster och om du har inglasad balkong. Om lägenheten är nyproducerad eller nyligen renoverad så är den informationen viktig. En ny lägenhet är oftast mer lättstädad.

Alla dessa detaljer är viktiga för att ge dig och oss bästa förutsättningar till en ekonomisk offert och en prisvärd flytt. Kontakta oss så hjälper vi dig genom processen. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att ge dig en prisvärd och ypperlig service.

Stora Kramar

Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer