Distansflytt och långflytt – Till och från Stockholm och övriga Sverige och även Europa.

23 augusti, 2020

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Bästa flyttfirma med många nöjda kunder

Ska du flytta till Stockholm från Malmö? Eller kanske planerar du flytt till Norrland från Stockholm? Jordgubbsprinsen Flyttservice står alltid redo att hjälpa till med flytten. Vi utför regelbundet distansflytt och långflytt inom och utanför Sverige.

Flyttar du till eller från Stockholm så står våra flytt-team redo att hjälpa dig. Så länge det finns en anknytning till Stockholms-området så är ingen flytt för lång för oss. Varje vecka har vi flera långflyttar och distansflyttar inplanerade. Till och från Malmö, Göteborg, Östergötland, Sundsvall, Småland, Örebro, Danmark, Frankrike mm.. Listan är lång på destinationer vi jobbar med och vi är flexibla med flyttlösningar för dig. Vid distansflytt och långflytt söker vi alltid optimera transporterna för bästa möjliga ekonomi för både dig och oss och samhället. Genom att maximera lastvolym och lastvikt med samkörningar och återflyttar kan vi alla göra vårt bästa för en klimatsmart transport. Målet är att alltid köra full lastbil i båda riktningarna. Har du flexibla flyttdatum så ökar möjligheterna att samköra din flytt och på så sätt minska både på utsläpp och kostnad.

Jordgubbsprinsen flyttservice har nu investerat i ytterligare en lastbil med BE-behörighet. Lastbilen som levererades i mitten av augusti kan lasta upp till 35kbm och 2.700kg vilket ger oss och våra kunder ökad flexibilitet inom distansflytt och långflytt. En mellanstor lastbil som är mer optimerad för flyttar inom Sverige med mellanstora bohag. Håller ni utkik så finns en chans att den rullar förbi just er på någon av Sveriges landsvägar någonstans mellan Haparanda till ystad :).

flyttpacka inför flytt

Kontakta oss om du planerar en distansflytt eller långflytt eller kanske utlandsflytt. Har du flexibla datum så lägger vi ditt uppdrag på bevakning och scannar dagligen marknaden efter samkörningsmöjligheter. Vi gör vårt allra yttersta för att tillgodose dina önskemål. Jordgubbsprinsen är flyttföretaget som bryr sig om sina kunder. Vi och vår personal söker alltid leverera bästa tänkbara kundservice genom hela flyttprocessen, från första kontakt till avslutad fakturering. Vi ser långsiktigt på varje kundrelation och hoppas att vi ska få möjligheten att fortsätta leverera förstklassig service till dig många år framåt.

Bästa hälsningar

Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer