Om oss

Om Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen flyttservice drivs av en stark ambition av att ge våra kunder en fulländad kundupplevelse

Jordgubbsprinsen har utfört tusentals flyttar som flyttfirma i Stockholm med lika många nöjda kunder. under åren har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar bästa förutsättningar till en fulländad service för våra kunder.

Flytta med 50% Rut-avdrag

Första steget till en lyckad flytt inleds redan vid planeringen. Vid första kontakt med oss kommer vi hjälpa er att ta fram en välgenomtänkt planering anpassad just för er unika situation. Denna presenterar vi i samband med ett offerterbjudande, alltid med två alternativa prisförslag, fast eller rörligt pris, ni väljer själva vilket.

När ni flyttar, passa på att rensa bort det ni inte behöver! När vi ändå är på plats så hjälper vi er gärna med återvinning och återbruk. Vi hittar hya hem för era gamla saker och kläder. Vi tycker det slängs alldeles för mycket så hjälp oss att göra världen lite bättre. Allt säljs vidare på Jordgubbsprinsens Secondhand.

När ni accepterat vår offert, med påföljande bokningsbekräftelse från oss, kommer vi finnas närvarande hela vägen fram tills flyttuppdraget är utfört samt genom påföljande uppföljning samt fakturering. Vi är bara ett telefonsamtal eller email bort och vi gör vårt allra bästa för att ge svar omgående på era eventuella frågor.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Behöver ni mellanlagra? Vi erbjuder trygg, torr och uppvärmd magasinering hos oss.

Vi har alltid högsta prioritet på att transportera er bohag tryggt och säkert till er nästa bostad. Vi tar fullt ansvar för att era möbler ska komma fram i samma fina skick som innan vi hämtade dem. För att säkerställa detta plastar vi alltid in känsliga möbler och skyddar med flyttfiltar under transport.
Våra flyttkillar är utbildade hos oss och har erfarenhet att hantera ert bohag med omsorg, ansvar och respekt.

Vi erbjuder även komplett packhjälp och flyttstädning om ni önskar detta.

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.