fbpx

Om Jordgubbsprinsen

Kontakta oss

En lyckad flytt med Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen flyttservice drivs av en stark ambition av att ge våra kunder en fulländad kundupplevelse.

Vi är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm, Linköping och Norrköping. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig.

Jordgubbsprinsen har utfört tusentals flyttar som flyttfirma i Stockholm, Norrköping och Linköping med lika många nöjda kunder. under åren har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar bästa förutsättningar till en fulländad service för våra kunder.

Första steget till en lyckad flytt inleds redan vid planeringen. Vid första kontakt med oss kommer vi hjälpa er att ta fram en välgenomtänkt planering anpassad just för er unika situation. Denna presenterar vi i samband med ett offerterbjudande, alltid med två alternativa prisförslag, fast eller rörligt pris, ni väljer själva vilket.

Var kommer namnet Jordgubbsprinsen ifrån?

Jordgubbsprinsens grundare berättar sin historia. Per Mallander berättar sin uppväxt, entreprenörskap och var kommer namnet ”Jordgubbsprinsen” ifrån.

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder.

”Vi vill göra våra kunders och medmänniskors dag något bättre, något gladare för vi vet att när vi genuint bryr oss om och skänker glädje och omtanke så mår vi bättre som människor och vi får tillbaka så mycket varje dag på så många olika sätt.”
Per, VD och grundare av Jordgubbsprinsen

ETT AV SVERIGES MEST REKOMMENDERADE FÖRETAG

7 år i rad!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Vi får höra från våra kunder att vi är trevliga, hjälpsamma, effektiva, att vi bryr oss och att vi är rädda om deras saker. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Vill du arbeta med oss?

Jordgubbsprinsen söker alltid hungriga och positiva medarbetare som vill utvecklas som människor i en positiv och stärkande miljö. Vill du vara med på vår resa?

Gillar du fysiskt arbete? Är du målmedveten och har driv? Är du modig att ta dig an nya utmaningar? Gillar du att ge service och göra dina medmänniskor glada? Är du redo att ta steget? Sök arbete hos oss!

 Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med högt till tak. Vi ger dig möjligheten att utvecklas och växa. Jordgubbsprinsen brinner för service och vi står i startgroparna för nästa steg i vår framgångssaga. Kontakta oss för mer information.

Vi erbjuder  komplett  flytt och städservice i Stockholm, Norrköping och Linköping.

Vi är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm, Norrköping och Linköping. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig.

Flytta kungligt

Vi tycker att det ska vara avkoppling att flytta med oss. Så ta vara på den här tiden och ta en kortare resa eller bara ta det lugnt.

Städhjälp i toppklass

Jordgubbsprinsen utför dagligen flyttstädningar i hela Stor Stockholm. Alltifrån lägenheter och villor till kontorslokaler.

HANTERING AV DÖDSBO

Vi hanterar dödsbon i alla olika storlekar. Vi hjälper till med värdering, uppköp av värdesaker, bortforsling, flytt och mäklarkontakt.

HÄR FINNS VI

Flyttfirma i Norrmalm

Flyttfirma i Kungsholmen

Flyttfirma i Östermalm

Flyttfirma i Nacka

Flyttfirma i Vasastan

Flyttfirma i Lidingö

Flyttfirma i Bromma

Flyttfirma i Solna

Flyttfirma i Täby

Flyttfirma i Ekerö

Flyttfirma i Värmdö

Flyttfirma i Sollentuna

Flyttfirma i Danderyd

Flyttfirma i Södermalm

Flyttfirma i Vällingby

Flyttfirma i Järfälla

Flyttfirma i Södertälje

Flyttfirma i Linköping

Flyttfirma i Norrköping

50% Rut-avdrag , skattereduktion för hushållsnära tjänster (privatpersoner)

Flytt och städ ingår i gruppen Hushållsnära tjänster där om du uppfyller villkoren har rätt till 50% skattereduktion på arbetskostnaden (rut-avdrag).

Med Rut-avdraget betalar du alltså bara 50% av arbetskostnaden. En stor besparing! Det personliga maxtaket för Rut-avdrag är, från och med 1 januari 2021, 75.000kr per år vilket motsvarar en arbetskostnad på totalt 150.000kr per person och år.

Magasinering

Vare sig ni behöver mellanlagra i samband med flytt eller långtids magasinering så har vi utrymme för dig och er.

Läs mer

Uppriktiga Kundomdömen!