Utlandsflytt

Utlandsflytt

Planerar ni den stora flytten utomlands eller till en annan del av Sverige?

Utlandsflyttar och distansflyttar kräver en god planering och struktur.

En detaljerad beräkning av lastvolym och vikt är väsentlig vid alla längre flyttningar. Här kan vi hjälpa dig hela vägen med värdefulla råd och vägledning.

Vi bokar gärna in ett hembesök för besiktning och genomgång av ert bohag. I samband med hembesöket stämmer vi av alla specifika förutsättningar för er flytt vilket skapar bra grund för ett ekonomiskt offerterbjudande. Finns ni redan i en annan del av Sverige eller utomlands och ni planerar flytt till Stockholms län, då kan vi gå igenom väsentlig information på email och via telefon.

WE SPEAK ENGLISH

HABLAMOS ESPANOL

WIR SPRECHEN DEUTCH

Är ni flexibla med ert flyttdatum?

Hjälp oss att bidra till en bättre miljö o0ch spara samtidigt in på kostnaden för er flyttning!
Vi eftersträvar att aldrig köra en tom bil tillbaka. Vi vill alltid fylla vår volym på våra längre transporter. En fullbokad återtransport sparar både på miljön och våra och era kostnader.
Det innebär en Win – Win för alla parter. Så om ni är flexibla med era flyttdatum så kommer vi göra allt i vår makt för att boka en återtransport och på så sätt minska kostnaden för alla inblandade. Både samhällsekonomiskt och privatekonomiskt effektivt.
Vi kan inte garantera en lyckad bokning av återtransport men ju större flexibilitet desto större chans till besparing för oss alla.

Kontakta oss så bokar vi ett hembesök.

När ni flyttar med Jordgubbsprinsen ingår:

  • Transportörs-, och ansvarsförsäkringar hos Trygghansa
  • Flytt i enlighet med Bohag 2010
  • Möjlighet till 50% Rut-avdrag
  • Inplastning av känsliga möbler
  • Skydd med flyttfiltar

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast.