Information om flytthjälp och covid-19

FLYTTA KUNGLIG MED

JORDGUBBSPRINSEN

Kontorsflytt SÖDERMALM

Snabbkontakt

010 777 3000

Maila och fråga

info@jordgubbsprinsen.se

Vi flyttar ditt företag!

Om du letar efter en pålitlig firma för din företagsflytt på Södermalm Stockholm har du kommit rätt. Vi kan erbjuda dig de lösningar du behöver för en smidig och snabb kontorsflytt.

Oavsett hur stort kontor du har eller vilken typ det är kan våra skickliga flyttare hjälpa dig med allt från packning till magasinering, eller om du helt enkelt bara vill ha någon som sköter flytten av dina saker från ett ställe till ett annat. På Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm erbjuder vi professionella kontorsflytt på Södermalm och över hela Sverige.

Vi flyttar ditt företag snabbt och säkert med hjälp av våra många och tillförlitliga medarbetare. Vi har erfarenhet av att flytta både stora och små kontor, så tveka inte att kontakta oss redan nu.

ETT AV STOCKHOLMS MEST REKOMMENDERADE FÖRETAG

9 ÅR I RAD!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Bästa förutsättningar till en fulländad service för våra kunder

Under åren har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar bästa förutsättningar till en fulländad service för våra kunder. Vi utför hundratals flyttar varje år med nöjda kunder.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Väl genomtänkt planering

Första steget till en lyckad flytt inleds redan vid planeringen. Vid första kontakt med oss kommer vi hjälpa er att ta fram en välgenomtänkt planering anpassad just för er unika situation. Denna presenterar vi i samband med ett offerterbjudande, alltid med två alternativa prisförslag, fast eller rörligt pris, ni väljer själva vilket.

Snabb och effektiv företagsflytt

Det som är viktigast av allt när du flyttar ditt kontor är att det går snabbt och effektivt. Givetvis vill du snabbt komma igång med ditt vanliga arbete igen. Att flytta kan vara stressigt för den som äger ett företag, men med hjälp av Södermalms bästa flyttfirma slipper du det! När man flyttar krävs det full fokus och koncentration på det man gör. Och det kan du tryggt överlåta till oss!

Visst kommer alla dina anställda också delta i en flytt, men Jordgubbsprinsens flyttfirma ser till att flytten går så snabbt och effektivt som det bara går för att slippa störa verksamheten.

Våra Jordgubbsprinsar är erfarna och skickliga och vet hur man lägger upp en flytt för att den ska gå smidigt. Och vi garanterar att vi utför din flytt snabbt.

Kostnaderna för flytten är rimliga och dina affärspartners kommer inte ens märka av att du flyttar. Begär gärna en gratis offert från oss så kommer du upptäcka att vi inte bara är pålitliga utan också mycket prisvärda.

en professionell flyttfirma kan göra livet enklare för dig Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Specialister på Företagsflytt

Med många års samlad kunskap och erfarenhet av kontorsflyttar, flytt av privatbostäder och specialtransporter när det så behövs. Det finns ingen flytt som är för stor, för liten eller för knepig för oss. Vi besitter alla redskap som du kan tänka för alla typer av flyttar och detta gör att vi kan arbeta smidigare och hålla nere kostnader och tid för din flytt. Vi tar emot alla typer av kunder så du är välkommen att ringa oss och uppleva vår professionella flyttservice.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

snabb offert

Skicka en gratis offertförfrågan online och enkelt så kommer vi höra av oss inom 24 timmar.

Kundservice

I vårt första telefonsamtal går vi igenom alla väsentliga detaljer gällande er flytt.

FAST PRIS

Med vårt fast pris kan ni känna er trygga med att allt ingår. Inga dolda avgifter tillkommer.

Behöver ni flytta hela er arbetsplats?

Vi erbjuder såklart en helhetslösning för ert företag! Har ni specifika önskemål angående er flytt så lyssnar vi. Vi har flyttat företag från söder upp i norden och ingen flytt är den andra lik men det har alltid gått galant! Vi syr ihop den bästa lösningen för er.

Erfarenhet är stor en styrka när man skall utföra kontorsflytt andra större flyttar inom Stockholm och vart man än flyttar. Vi har samlad kunskap hela vägen från planering till packning till flytt och slutligen till städ. Även till magasin om man så skulle vara intresserad av det. Vi kan magasinera hela företag utan problem. Därför kan vi erbjuda de mest bästa och mest omfattande paketen för din kontorsflytt som finns på marknaden.

Brinner för service

Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta och bästa för att ge er en fulländad kundupplevelse.

Bättre vardag

Vår eviga strävan är att göra din vardag bättre och din flyttdag till en positiv och stärkande upplevelse.

Trygghet

Vi har full försäkring och hanterar alltid våra uppdrag på ett ansvarsfullt och tryggt sätt.

Familjeföretag

Vi är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm.

Alltid fokus på kunden

Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig.

Flexibilitet

Vi finns för dig med flexibla lösningar då varje uppdrag är unik.

Magasinering

Vare sig ni behöver mellanlagra i samband med flytt eller långtids magasinering så har vi utrymme för dig och er.

Läs mer

Uppriktiga Kundomdömen!