FLYTTFIRMA SÖDERMALM

Flytta
SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Flytta Kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma på Södermalm

Oavsett hur långt eller kort du ska flytta är det nästan omöjligt att sköta varje liten del av flytten själv. Vi kanske ofta tror att vi kan spara en slant genom att göra saker själva, men i längden kan det tvärtom stå oss ganska dyrt.

Ett utmärkt sätt att spara både tid och pengar är att låta Södermalms bästa flyttfirma ta hand om din flytt!

Vi på Jordgubbsprinsen är väl förberedda och ordentligt utrustade för att sköta din flytt från början till slut. Lägg över hela ansvaret på våra skickliga flyttare!

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

Din flyttfirma från, till och inom Södermalm

Hos Jordgubbsprinsen erbjuds du professionella och kvalitetssäkrade tjänster inom flytt, pack, städ och magasinering. Vi erbjuder företag och privatpersoner:

  • Prisvärd bohagsflytt
  • Professionell flyttstädning
  • Kontorsflytt och företagsflytt
  • Flytthjälp med fastpris eller löpande
  • Ansvarsförsäkringar och rättvisa villkor
  • Magasinering med schyssta villkor
  • Utlandsflytt till bra priser
7

ett av Sveriges mest rekommenderade företag

VÅRA KUNDER GILLAR OSS!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag.

+1172 REKOMMENDATIONER

Flyttfirma i Södermalm Jordgubbsprinsen

Varför vi är den bästa flyttfirman i Södermalm

Alltsedan vi startade 2015 har vi haft som mål att ge våra kunder den absolut bästa flyttjänsten. Med åren har vi lärt oss alltmer och fått allt större erfarenhet av vad detta innebär.

Vi känner numera varenda liten plätt i hela Stockholm och ser till att dina saker kommer fram tryggt och säkert oavsett hur kort eller långt du flyttar. Våra kunder är det absolut tydligaste beviset på vår professionalism. Om du vill bli en av dem, kontakta oss så snart som möjligt så sätter igång och planerar din flytt!

7

FLYTTA KUNGLGIT!

Förstklassig flyttjänst – alltid med ett glatt leende på läpparna

Jordgubbsprinsens flyttfirma i Stockholm är ett fullserviceföretag, vilket innebär att du hos oss kan få alla typer av flytthjälp i Södermalm som du någonsin kan behöva. Vi hjälper dig hela vägen, från planering till att bära in dina saker.

Att ta hjälp av en flyttfirma av det sådant professionellt slag gör hela skillnaden. Vi känner till vilka vägar man ska köra för att ta sig fram på bästa sätt genom Stockholm, och därmed kan du vara säker på att dina saker inte bara är i trygga händer utan också kommer fram i god tid.

Fördelarna stannar dock inte vid det. Vår personal är inte bara kunnig, de är också trevliga och bemöter alla våra kunder väl. Vi vet att ett vänligt leende betyder mycket, och det är en av anledningarna till att vi är så omtyckta. Inte undra på att vi anses vara en av de bästa flyttfirmorna i Södermalm!

7

Anlita den bästa flyttfirman på Södermalm

När du ska flytta inom ditt närområde är det en stor fördel att ta hjälp av en flyttfirma som arbetar just i det området. Som en av de främsta flyttfirmorna i Stockholm är vi väl förtrogna med området och känner varenda liten grusväg. Oavsett om du flyttar till andra sidan gatan eller andra sidan stan lovar vi att din flytt görs både säkert och smidigt.

Alla våra flyttare är välutbildade och har tillgång till all nödvändig utrustning för att vi på smidigast och enklast sätt ska kunna hjälpa dig med din flytt. När du flyttar själv finns det risk att du skadar både dig själv och dina ägodelar, och sådana missöden kan kosta dig både tid och pengar, och än värre, din hälsa. Så ta inga risker utan överlåt till experterna att ta hand om din flytt!

Gratis lån av flyttkartonger Jordgubbsprinsen flyttfirma

Låt experterna sköta packningen

Packningen är ofta det som är mest stressigt vid en flytt. Och det är definitivt det mest tidskrävande eftersom du måste sortera dina saker, hitta bra förpackningsmaterial och slutligen packa allting på ett säkert sätt många tar flera månader på sig för att packa ner hela hemmet särskilt om det är ett hem på tre eller fler rum. För att slippa det här problemet kan du ta hjälp av en av de bästa flyttfirmorna på Södermalm – Jordgubbsprinsens flyttfirma! Vi erbjuder den absolut bästa packningstjänsten du kan hitta på Södermalm, och vi tar särskilt väl hand om dina ömtåliga och värdefulla saker.

Och inte nog med det! Du kan också spara ännu mer tid och pengar genom att vi förser dig med de bästa flyttlådorna och förpackningsmaterialet som du någonsin kan hitta. Vi tar också med våra egna flyttkartonger när våra experter kommer och packar. På så sätt slipper du leta bra förpackningsmaterial då vi levererar dem ända hem till din dörr.

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS PÅ SÖDERMALM

Det går självklart även bra att ringa!

Ta hjälp av våra flyttare på Södermalm för att flytta ditt kontor

I Stockholm finns det många bra möjligheter för den som vill förlägga sin verksamhet här. Här finns stora städer som lockar till sig människor från alla sorts branscher. Men för att kunna verka på Södermalm måste du först flytta hit ditt företag. Och det är här vi på Jordgubbsprinsen kommer in i bilden!

Förutom flyttning av bohag tar vi hand om alla typer av kommersiella flyttprojekt på Södermalm. Vår personal arbetar outtröttligt för att se till att du slipper avbrott i din verksamhet och att du är redo att köra igång med full kraft så snart du fått dina saker på plats.

7
Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm

Vi sköter RUT-avdraget!

Våra offerterbjudande beskriver den slutliga kostnaden efter Rut-avdrag. Vi fakturerar er denna kostnad efter avslutat uppdrag. Administrationen av rut-avdraget tar vi sedan direkt med skatteverket.

Vi kan hjälpa dig med magasineringen

När du sorterar inför en flytt kanske du hittar sådant du inte är säker på om du vill flytta med dig eller inte. Lyckligtvis har vi en lösning så du slipper göra dig av dem, nämligen våra lager i Stockholm! Här kan vi förvara alla typer av föremål, även sådana som är känsliga för temperaturväxlingar. Dessutom finns de alltid inom nära räckhåll närhelst du känner att du vill ha dem. Och medan du gör dig hemmastadd på ditt nya ställe är dina saker i tryggt förvar med förstklassiga säkerhetssystem. Du måste inte göra dig av med de gamla familjeklenoderna – låt istället oss vakta över dem!

7

Paket: Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen flyttfirma på Södermalm

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

1. Packhjälp

Vi hanterar allt flyttgods varsamt och ser till att allt packas perfekt inför en säker transport.

2. Flytthjälp

Våra professionella flyttmedarbetare har lång erfarenhet och vet hur man transporterar gods varsamt.

3. Uppackning

När flyttgodset är på plats, så packar vi upp allt åt dig. Ta det lugnt och låt oss sköta detta åt dig.

4. Flyttstädning

Behöver du hjälp med din flyttstädning? Inga problem, vi ordnar städningen åt dig.

Som kund hos oss är det helt upp till dig vad för hjälp du behöver. Vill du ta hand om det mesta själv, men behöver bärhjälp och transport, eller väljer du att lägga över hela flyttprocessen på oss. När vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma tar över hela flytten kan du och familjen åka iväg över dagen och istället för att flytta spendera tid tillsammans för att sedan komma hem till den nya bostaden där bohaget redan står och väntar. Vi kallar det att ”Flytta kungligt”. Klicka här för att läsa mer om Flytta Kungligt-paket.

Få den lugn och ro du förtjänar!

 Med våra Jordgubbsprinsar i Södermalm kan du vara säker på att dina saker är i goda händer. Vår personal på Jordgubbsprinsens flyttfirma hjälper dig att flytta dina saker till ditt nya ställe! Varför göra det mer stressig än nödvändigt när det istället kan gå så lätt och enkelt? Tveka inte – kontakta oss idag och börja planera din flytt i god tid!

Södermalm, en plats med mycket att göra och uppleva

Södermalm är en av de mest populära stadsdelarna att bo i i Stockholm, och det är inte svårt att se varför. Med sin centrala belägenhet i staden, nära naturen och den vackra Stockholms skärgård, såväl som den livliga atmosfären och det stora utbudet av kultur, shopping och nöjen, är Södermalm en plats som lockar många människor som vill bo i Stockholm.

Flytta till Södermalm med Jordgubbprinsen Flyttfirma

Om du väljer att bo på Södermalm kommer du att upptäcka att det finns mycket att göra och uppleva. Stadsdelen är känd för sina många mysiga caféer, restauranger och barer, så det finns alltid någonstans att gå om du vill ta en fika eller äta ute. Södermalm är också hem för många olika kulturarrangemang, såsom musikfestivaler, konserter och utställningar, så det finns alltid något spännande att göra.

När du bor på Södermalm kommer du också att upptäcka att det finns mycket natur att utforska i närheten. Stadsdelen ligger nära Djurgården, som är Stockholms största park, och det finns också många vackra promenadstråk och cykelvägar att utforska i området. Om du gillar att vara ute i naturen är Södermalm definitivt en plats för dig.

Ett annat fördelar med att bo på Södermalm är att det är enkel att ta sig runt i staden. Stadsdelen har många olika tunnelbanelinjer och bussar som går genom området, så det är lätt att ta sig till andra delar av Stockholm.

Så om du är intresserad av att bo i en livlig, central stadsdel med mycket att göra och uppleva, är Södermalm definitivt en plats för dig. Oavsett om du är en student, en familj eller en singelperson, finns det något för alla på Södermalm. Så om du vill bo i en stadsdel som aldrig sover, är Södermalm definitivt platsen för dig.