Vad tar man med sig vid flytt?

25 november, 2020

flytt med Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Att flytta har blivit en del av vardagen i dagens samhälle. När du bor i en huvudstad som Stockholm är det vanligt att byta bostad flera gånger under ditt liv. Så har det inte alltid varit. Men tiderna har förändrats och rörligheten har ökat. Livet förändras ständigt och under din livstid kommer du ha olika behov som ska tillfredsställas av din bostad. Familjeförhållanden, ålder och livsinriktning styr dina val i din bostadsresa, din flytt. Som en flyttfirma i Stockholm kan vi på nära håll se hur denna ständiga rörelse gestaltas i olika former.

 

Alla flyttar är olika och vi har alla olika mängd saker som vi tar med oss vid vår flytt. Vissa minimalister flyttar ofta och byter bostad nästan som andra byter kläder. Bohaget får plats i ett fåtal flyttkartonger och möblerna kan sammanfattas i en säng och bord och några stolar. Vissa av oss gillar att samla på sig saker och kanske bara flyttar någon gång vart tionde eller tjugonde år. Flytten blir mer omfattande och en eller flera större flyttbilar krävs för att hantera bohaget.

(Läs även: Hur många flyttkartonger behöver jag till min flytt? )

 

Intet nytt under solen

Oavsett om du flyttar litet eller stort, ofta eller sällan, kort eller långt så vet vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Med tiotusentals flyttar i vårt bagage så har vi erfarenheten att hjälpa just dig efter dina förutsättningar och behov. Vi har flyttat allt ifrån mycket stora villor i Saltsjöbaden, till vindsvåningar på Östermalm, till miniettor på Södermalm, till torp i Småland eller gårdar på Österlen. Alla bostäder har sina utmaningar och olika bohagsstorlekar sätter olika krav på våra resurser. Men hur du än bor, och hur ditt bohag än ser ut så kan vi lova dig att vi vet hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Intet nytt under solen, brukar man säga. Intet nytt för Jordgubbsprinsen, brukar vi säga.

 

Vi vet hur man flyttar pianon från sex trappor utan hiss. Vi vet hur man demonterar en Pax-garderob för en säker transport, och sedan monterar upp den på den nya adressen. Vi vet hur vi ska flytta ditt terrarium (Ormen får du flytta själv 🙂 ). Vi vet hur vi försiktigt förflyttar din gigantiska OLED-TV.

 

Vi kan flytt!

Vi kan ta hand om ditt bohag på ett säkert sätt. Vart du än flyttar, hur du än bor och vad du än skall flytta så lovar vi dig att vi har gjort det förr. Och vi vet hur vi ska utföra din flytt på bästa och säkraste möjliga sätt. Det är vårt ansvar och vi vill ta det ansvaret. Med Jordgubbsprinsen kan du känna dig trygg. Vi lovar och vi håller vad vi lovar.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer