Hur många flyttkartonger behöver jag till min flytt?

25 mars, 2020

flyttpacka inför flytt

Flyttkartonger: snabbare och mer ekonomisk

När flyttfirman kommer är det bra att ha så mycket som möjligt packat i flyttkartonger. Desto mer väl du har packat ditt bohag, desto snabbare kommer flyttarbetet flyta på och desto mer ekonomisk blir din flyttning. Så undvik att lämna små saker opackade och ta dig tid att packa väl.

Så-förbereder-du-din-verksamhet-inför-en-kontorsflytt---Jordgubbsprinsen-Flyttfirma-i-Stockholm

Bra och stabila flyttkartonger är en förutsättning för att kunna packa ditt bohag tryggt och säkert. Förutom flyttkartonger finns fler viktiga detaljer att ta ställning till inför pack och flytt. Seriösa flyttfirmor följer Bohag 2010, en samling riktlinjer för flyttbranschen. Viktigt att betänka är, att i enlighet med Bohag 2010, saknas täckning i transportansvaret för bohag som du packar själv. Detta då flyttföretaget ej kan säkerställa att bohaget packats erforderligt. Denna tjänst går dock oftast att köpa till från flyttfirman. Detta gäller alltså bohag som packas i flyttkartonger. Större bohag såsom möbler mm ansvarar flyttföretaget för i enlighet med Bohag 2010.

Hur många flyttkartonger?

En schablon som används i flyttbranschen är 1 flyttlåda per kvadratmeter bostad. Dvs 60kvm = 60 flyttlådor, 100kvm = 100 flyttlådor, etc.. Detta är en bra vägledning men självklart är variationen stor. Antalet just du och ni behöver är beroende av hur just ert hem ser ut, antal familjemedlemmar, förråd etc.

Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm erbjuder magasinering med rimliga priser

Kontakta oss på Jordgubbsprinsen Flyttservice så kommer vi hjälpa er med råd över hur ni ska planera packningen. Vi erbjuder alltid fritt lån av stabila flyttkartonger när ni flyttar med oss. Utkörning/ återhämtning inkl bärhjälp erbjuds även för en mindre självkostnad.

VAD KOSTAR DET ATT ANLITA FLYTTFIRMA?

För att ytterligare säkerställa och underlätta er flyttning så finns Jordgubbsprinsens kompetenta personal disponibla för extra packhjälp inför flytten. Vi rekommenderar packhjälp dagen eller dagarna innan flyttdagen för en smidig flyttprocess. Teamet organiserar då packningen med trygg emballering och skyddsmaterial, samt tydlig märkning, innehåll och rum, på alla flyttkartonger. Även större bohag skyddsemballeras.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och mer information! 🙂

Bästa hälsningar

Jordgubbsprinsen

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen sluter kollektivavtal!

Goda nyheter! Sedan 1:a juli, 2022 är Jordgubbsprinsen stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har slutit kollektivavtal med Kommunal samt Ledarna. Din lycka är vårt ansvar! Vår eviga strävan är att ge våra kunder den bästa servicen fylld av...

läs mer

Så packar du tallrikar, glas och porslin – Tips inför flytt

Oavsett om du flyttar till en annan stad eller ett annat land kan det kännas överväldigande att behöva packa ner glas och porslin. Många vill bara få det överstökat och lägga ner allt utan ägna en enda tanke åt vad det finns i skåpen. Vissa glömmer bort att...

läs mer