Kontorsflytt på ett säkert och strukturerat sätt

VI FLYTTAR DITT FÖRETAG PÅ DET SÄTT SOM ÄR BÄST FÖR DIN VERKSAMHET

+ 1100 NÖJDA KUNDER!

Flytta SÄKERT TRYGGT SMIDIGT ENKELT PRISVÄRT

med Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Skräddarsydda lösningar för ditt företag

Letar du efter ett kunnigt och erfaret företag som kan hjälpa dig med din kontorsflytt i Stockholm så har du kommit helt rätt. Jordgubbsprinsen flyttfirma har lång erfarenhet av företagsflytt och kontorsflytt. Genom hårt arbete och en klar vision har vi hela tiden utvecklats och lyckats etablera oss som en av de ledande företagen som jobbar med företagsflytt i Stockholm. 

Vår personal är erfarna och duktiga och har jobbat med flyttarbete under många år. När du flyttar ett kontor med oss på Kontorsflytt Stockholm kan du vara säker på att arbetet utförs på bästa sätt och att ditt nya kontor flyttas och installeras i tid. Utöver själv flytten och installationen av kontoret kan vi även hjälpa till med packning, lagring och deponering. Tveka inte att kontakta oss på Kontorsflytt Stockholm om du letar efter ett pålitligt företag som utför din kontorsflytt i Stockholm.

ERBJUDANDE

4 veckors fritt lån av flyttkartonger

KOSTNADSFRI BESIKTNING

Vi ger dig gärna kostnadsfri rådgivning och vägledning angående din företagsflytt.

Det bästa är att vi kommer ut och besiktigar hela flytten för att få bästa möjliga koll på omfattningen och kunna lägga upp en bra strategi. Efter att vi kommer överens med er om både upplägg och när flytten skall göras lämnar vi en offert via mail till er för er att svara på.

Vi kan ofta ge en ungefärlig uppskattning av hur stor kostnaden kommer att bli. En mix av fastpris och löpande timmar är ofta en bra säkerhet för dig som behöver flytta ditt företag.

7

Kontorsflytt Stockholm – Tilläggstjänster

Med många års samlad kunskap och erfarenhet av kontorsflyttar, flytt av privatbostäder och specialtransporter när det så behövs. Det finns ingen flytt som är för stor, för liten eller för knepig för oss. Vi besitter alla redskap som du kan tänka för alla typer av flyttar och detta gör att vi kan arbeta smidigare och hålla nere kostnader och tid för din flytt. Vi tar emot alla typer av kunder så du är välkommen att ringa oss och uppleva vår professionella flyttservice.

Packning

Vi utför även packning i samband med kontorsflytten. Vi har utbildade packmästare med stor erfarenhet av packning i samband med kontorsflytt. Ni kan vara säkra på att allt blir ordentligt och säkert packat inför flytten. Har du ömtåliga elektronikprodukter kan vi även erbjuda speciell industripackning med skräddarsytt emballage efter era önskemål och behov.

Arkiv

Vi tar mer än gärna hand om era arkiv vid flytten. Vi har en stor erfarenhet av att packa, flytta och magasinera arkiv. Hos oss kan du vara säker på att erat arkiv är säkert. Vi hanterar era arkiv med hög sekretess

Lager

Vi hjälper gärna till med att lagra överblivna pinaler åt er efter flytten eller material under flytten. Vi har även stor erfarenhet av att flytta lager. Vi vet hur man på bästa och mest tidseffektiva sätt demonterar, packar och flyttar ett lager.

Deponering

Vi erbjuder även deponering av gamla möbler, kontorsmaterial och annat som är överflödigt vid flytten. Vi kan antingen transportera bort deponit till någon av Stockholms deponeringsplatser, eller så kan vi hjälpa er att beställa en container där vi kan kasta all kontorsmaterial som ni inte vill ha kvar. Oavsett om ni använder er av container eller deponeringsplats tillkommer den avgift som deponeringsplatserna tar ut för det deponimaterial som skall kastas.

7

Kostnadsfri Offert

Kostnaden på flytten varierar beroende på storlek och vilka uppgifter ni vill att vi ska utföra. Vi erbjuder bland annat Packning, deponering och lagring.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert på arbetet. Skicka en offertförfrågan så återkommer vi med en gratis offert. Om du är ute efter en duktig, erfaren och pålitlig flyttfirma som utför din kontorsflytt efter era önskemål och villkor så tveka inte att kontakta oss på Jordgubbsprinsen så ordnar vi flytten åt er på bästa sätt

Varför välja oss för kontorsflytten?!

Jordgubbsprinsen är nu mer eller mindre en av de mest väletablerade flyttfirmorna som finns i Stockholm och vi har ingen tanke på att sluta förbättra oss och anta nya utmaningar. Området som vi servar växer konstant och vi levererar nu flyttar till hela Sverige. Vi kommer konstant att ha kunden i fokus och göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd med din flytt. Vi vet hur viktigt det är med nöjda kunder och det är vårt mål att göra varenda människa som flyttat med oss riktigt nöjd!

FRI BESIKTNING

Ni får fri besiktning av er flytt. Detta ger oss möjligheten att tänka ut bästa möjliga upplägg och ge er en mer precis prisbild.

FÖRSÄKRING

Vi är försäkrade för all typer av situationer och innehar trafiktillstånd. Ditt gods täcks i alla situationer som kan uppstå.

ALLTID FAST PRIS

Boka en kostnadsfri besiktning hos oss så får du alltid fast pris på din flytt! Gäller större bohag samt långflyttar.

7

Vi är fullt försäkrade

När man ska flytta är det väldigt bra att se över sin egen försäkring för att se vad som gäller och vad den täcker vid en flytt. Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm är försäkrade eftersom vi vet hur viktigt det är och att det kan bli väldigt dyrt annars. Vår försäkring täcker skador och misstag som kan uppstå under arbetets gång. Om vi även anlitas för att packa ner dina saker och något går sönder exempelvis på grund av att vi inte har packat ordentligt täcker vår försäkring skadorna. Läs mer om våra villkor och försäkringar.

Saker att tänka på inför din kontorsflytt

Att genomföra en kontorsflytt kräver mycket planering för att det ska fungera smidigt. Anlita därför en erfaren och kompetent flyttfirma som kan hjälpa dig med allt ifrån planering inför din kontorsflytt till att genomföra hela flytten på ett smidigt sätt.

Det är viktigt att hitta en flyttfirma som har lång erfarenhet av den här typen av flyttar för att du ska bli nöjd med den och att inte verksamheten stannar upp i samband med er kontorsflytt.

Har ni växt ur era lokaler? Väljer ni att genomföra flytten själva är det lätt att ni drabbas av störningar i verksamheten. Det krävs även en del erfarenhet för att lyfta och bära på rätt sätt för att undvika onödiga ryggskador. Alla dessa problem löser du genom att anlita en professionell flyttfirma tar ett helhetsansvar för hela er flytt så att ni kan fokusera helt på verksamheten under flytten.

Erfarna packmästare och rätt utrustning är ett måste för att genomföra en effektiv flytt och samtidigt kunna hålla ner priset. För att det inte ska bli några problem i era nya lokaler är det viktigt att alla lådor märks upp på ett enkelt sätt. Detta är givetvis något ni kommer överrens med flyttfirman innan nedpackningen påbörjas.

Många företag ser flytten som ett bra sätt att även rensa ut onödiga möbler och inventarier som inte längre någon använder. En kontorsflytt kan ses som en bra start på något nytt. Er flyttfirma kan även ombesörja bortforssling av era gamla inventarier och återvinna de vid närmaste återvinningscentral. Sendus kan hjälpa er oavsett vad ni har för behov på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt.

7
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

SKCIKA OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ BÄSTA PRIS I STOCKHOLM

Det går självklart även bra att ringa!