Flytthjälp i sommar – Jordgubbsprinsen håller öppet!

10 juni, 2020

Söker ni flytthjälp under semestern? Vi kan hjälpa dig med hela flytten! Jordgubbsprinsen flyttservice håller öppet under hela sommaren. Vi har full arbetsstyrka och hjälper er med flytten under hela Juni, juli och augusti.

Vi vet att många behöver flytthjälp till sommaren och använder ledigheten till att komma ordning i sin nya bostad. En lämplig tid att byta boplats när du är fri från arbetsstressen och barnen har sommarlov.

Så när många andra företag stänger igen för sommaren, håller vi ångan uppe på Jordgubbsprinsen. Med full arbetsstyrka står vi redo att hjälpa er med flytthjälp och städhjälp under hela sommaren. Vi fortätter att erbjuda komplett flyttservice med paketpris på pack, flytt och städ till semestern.

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder. Kontakta oss så lovar vi göra vårt allra yttersta för att ni ska få en stressfri flytthjälp med trygg hantering av ert bohag. Vi är med er hela vägen från första kontakten och genom hela flytt-processen.

Stora kramar

Jordgubbsprinsen

 

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer