Flyttfirma Kista

Flytta Kungligt!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma är en av de mest pålitliga och professionella flyttfirmorna i Kista, Stockholm.

Med en lång historia av framgång och tusentals nöjda kunder har vi etablerat oss som en ledande aktör inom flyttbranschen.

Vår erfarna och engagerade personal strävar efter att erbjuda en smidig och stressfri flyttupplevelse, oavsett om du flyttar inom Stockholm eller till andra delar av landet.

Vi är stolta över att erbjuda en rad tjänster, inklusive flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering, allt för att göra din flytt så enkel och bekymmersfri som möjligt.

4.8/5 baserat på +1800 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år
Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti
Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.
Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi garanterar en smidig & säker flytt.

Våra flyttjänster omfattar allt från planering och organisering till genomförande av själva flytten. Våra professionella flyttteam tar hand om dina ägodelar med stor omsorg och respekt.

För att ytterligare säkerställa en smidig och snabb flytt, använder vi oss av modern utrustning och fordon av högsta kvalitet. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov, vilket innebär att du får den bästa möjliga flyttupplevelsen.

För att underlätta flytten ytterligare erbjuder Jordgubbsprinsen Flyttfirma packhjälp, där våra erfarna medarbetare ser till att dina ägodelar packas på ett säkert och effektivt sätt.

Vi använder högkvalitativa packmaterial och skyddsutrustning för att säkerställa att dina värdefulla föremål når sitt nya hem i samma skick som när de lämnade det gamla.

Vår packhjälp kan anpassas efter dina behov, oavsett om du behöver hjälp med att packa upp några få saker eller hela ditt hem.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma erbjuder även flyttstädning och magasinering som en del av våra helhetslösningar. Vår flyttstädning är en grundlig och noggrann städning som utförs av våra professionella städteam, vilket garanterar att ditt gamla hem lämnas i rent och snyggt skick.

Om du behöver magasinera dina ägodelar under en kortare eller längre period kan vi även erbjuda säkra och bevakade magasineringslösningar för att ge dig den trygghet du behöver.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma är din bästa partner för en problemfri flytt i Kista, Stockholm. Med vår omfattande erfarenhet och en rad tjänster som flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering, kan du vara säker på att din flytt blir en positiv och minnesvärd upplevelse.

Tveka inte att kontakta oss för en offert eller för att diskutera dina flyttbehov – vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa till ditt nya hem.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert