Flyttfirma Edsberg

Flytta Kungligt!

Vi är en fullservice flyttfirma i Edsberg som specialiserat oss på att göra flytten så smidig och bekymmersfri som möjligt för våra kunder. Med lång erfarenhet och stor passion för att ge bästa möjliga service, är vi stolta över att erbjuda en rad olika tjänster, såsom flytthjälp, packhjälp, flyttstädning och magasinering.

Vårt team av erfarna och professionella flyttarbetare är redo att hantera alla typer av uppdrag, oavsett om det gäller en liten lägenhetsflytt eller en omfattande kontorsflytt. Vi är helt inriktade på att möta dina individuella behov och se till att dina värdesaker transporteras tryggt och säkert till deras nya hem. Hos Jordgubbsprinsen flyttfirma kan du vara säker på att vi bryr oss om din flytt lika mycket som du gör.

Vi förstår att varje flytt är unik och kommer med sina egna utmaningar och krav. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen under din flytt. Låt oss ta hand om allt, från planering och förberedelse till genomförande och avslutning, så att du kan fokusera på att börja ditt nya liv i ditt nya hem.

4.8/5 baserat på +1400 omdömen

Bohagsflytt Stockholm
Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Jordgubbsprinsen

Förstklassig Flytt

Flytthjälp

Snabbt, prisvärt & effektivt

Packhjälp

Ned & Uppackning av din flytt

Flyttstädning

Med fast pris och nöjdkund-garanti

Magasinering

Omtanke för dina saker- Magasinera säkert

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti

Tusental nöjda kunder

Ett av Sveriges mest rekommenderade företag

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi sköter hela din flytt!

Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Edsberg, Sollentuna erbjuder en komplett tjänst för dina flyttbehov. Vi förstår att flyttning kan vara stressande och tidskrävande, och därför erbjuder vi professionell hjälp för att underlätta hela processen.

Flytthjälp

När det kommer till flytthjälp, är Jordgubbsprinsen flyttfirma din pålitliga partner. Vi erbjuder en komplett flyttservice som inkluderar lastning, transport och lossning av dina möbler och tillhörigheter. Våra erfarna flyttarbetare kommer att hantera dina värdesaker med största omsorg och säkerställa att de anländer oskadade till din nya bostad. Vi har även tillgång till specialutrustning för att säkerställa en säker och effektiv transport av tunga och skrymmande föremål.

Packhjälp

Att packa inför en flytt kan vara en tidskrävande och stressig uppgift. Jordgubbsprinsen flyttfirma erbjuder professionell packhjälp för att göra din flytt så enkel och smidig som möjligt. Vårt team av packexperter kommer att noggrant och effektivt packa dina ägodelar med hjälp av kvalitetsmaterial och beprövade tekniker. Vi ser till att allt är ordentligt förpackat och skyddat för att undvika skador under transporten.

Flyttstädning

Jordgubbsprinsen flyttfirma erbjuder fullständig flyttstädning enligt branschstandard och rekommendationer från Mäklarsamfundet. Vår städpersonal är noggrann och erfaren och kommer att se till att din gamla bostad blir skinande ren och redo för de nya hyresgästerna eller köparna. Vi erbjuder även 7 dagar nöjd-kund-garanti på vår flyttstädning, vilket innebär att om något inte uppfyller dina förväntningar, kommer vi att åtgärda problemet utan extra kostnad.

Magasinering

Om du behöver förvara dina möbler och tillhörigheter under en kortare eller längre period kan Jordgubbsprinsen flyttfirma hjälpa dig med säker och prisvärd magasinering. Vi erbjuder flexibla lösningar anpassade efter dina behov och utrymmeskrav. Våra magasinsutrymmen är klimatkontrollerade och övervakade dygnet runt för att säkerställa att dina ägodelar förvaras under optimala förhållanden och skyddas mot skador, fukt och obehörig åtkomst.

Jordgubbsprinsen flyttfirma i Edsberg Sollentuna är din bästa vän i flyttprocessen, och vi är här för att hjälpa dig med allt från flytthjälp och packhjälp till flyttstädning och magasinering. Med vårt engagerade team och vår kundcentrerade inställning kan du lita på att vi kommer att göra allt för att göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt. Kontakta oss idag för att få en offert eller för att diskutera dina specifika behov, så att vi kan erbjuda den bästa lösningen för just din flytt.

Vi är stolta över att ha tusentals nöjda kunder och vara en pålitlig och ansvarsfull partner för alla dina flyttbehov i Edsberg Sollentuna. Vårt fokus på kvalitet och god kundservice har gjort oss till en av de mest rekommenderade flyttfirmorna i Sverige. Vi tar alltid emot feedback för att kontinuerligt förbättra våra tjänster och se till att våra kunder är helt nöjda med vårt arbete.

Dags att flytta?

Få en kostnadfri offert