En Flytt och flyttstädning berättelse, från första kontakt till omdömen

28 oktober, 2020

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Flytt från Stockholm till lugnet på landet

P-A hade bestämt sig för att flytta från Stockholm till lugnet på landet ett antal mil söderut. Han valde ut några olika flyttfirmor däribland Jordgubbsprinsen för att ta in offerter. Vid första kontakten med Jordgubbsprinsen flyttfirma inplanerades ett hembesök för att skapa bästa förutsättningar för en välplanerad flyttning.

Per på Jordgubbsprinsen kom ut till den stora villan och tillsammans med P-A gick de igenom bohaget. På plats fotograferade Per alla möbler för att kunna beräkna volym och vilka resurser som skulle behövas för att göra flytten så effektiv som möjligt. Detta är extra viktigt vid längre flyttar. Viktigt att ha marginaler så att man med säkerhet har lastvolym och lastvikt så att hela bohaget får plats. Per berättar för P-A att det är Jordgubbsprinsens ansvar att planera rätt så att kunden får en problemfri flytt.

Efter genomgången av bostaden informerar Per att vi även kan erbjuda både packhjälp och flyttstädning av villan. Packhjälpen skulle då ske dagen innan flyttning och flyttstädning efter utflytt på passande datum. Hela hembesöket är avklarat på cirka en halvtimme och P-A blir lovad en offert senast dagen efter. Per tackar för sig och väl tillbaka på kontoret går han igenom alla foton och planerar uppdraget. Redan samma dag kan ha presentera en offert som han mailar till kunden.

P-A blir då erbjuden ett paket-pris på hela uppdraget inkluderat pack, flytt och flyttstädning. En fulltäckande flyttservice med ett komplett pris utan gömda avgifter. Inom några dagar bestämmer sig P-A för att anlita Jordgubbsprinsen. Per bokar då in uppdragen och mailar en bokningsbekräftelse till P-A.

Packhjälp

En dryg månad senare anländer Jordgubbsprinsens packhjälp hem till P-A. Tre man kommer med komplett packmaterial inklusive flyttlådor och packar hela bostaden under en heldag. De demonterar även de möbler som behöver demonteras. Jordgubbsprinsen emballerar även känsliga möbler och man förbereder så mycket det går för att underlätta arbetet under flytt-dagen.

Flytthjälpen anländer

Tidigt på morgonen dagen efter anländer sex man med lastbilar och under fem timmar lastas och säkras 90 kubikmeter bohag i lastbilarna. Vid lunch-tid kan bilarna rulla söderut till P-A:s nya bostad. Fyra timmar senare anländer Jordgubbsprinsen till den nya bostaden. Väl framme kan P-A dirigera Jordgubbsprinsen så att alla möbler hamnar på rätt plats på en gång. Vid åtta-tiden på kvällen är flytten avklarad och efter gemensam genomgång och säkerställd kundnöjdhet kan Jordgubbsprinsen tacka P-A för en mycket trevlig flytt-dag tillsammans.

Flyttstädning

När flyttstädningen senare har utförts till P-A:s nöjdhet skickas fakturan med två veckors betaltid. Jordgubbsprinsen vill tacka P-A för ett mycket trevligt samarbete. P-A skriver sedan om sin upplevelse på Reco.   P-A skrev om Jordgubbsprinsen Godstransport & Flyttservice

“Efter besök av proffsig medarbetare hemma hos oss beställde vi sedermera, i konkurrens med fler, en stor flytt från hus i Saltsjöbaden till mindre ort på landet – cirka 30 mil bort. Aktuell medarbetare var artig, fotade och återkom omgående med en offert som innehöll allt. Allt gick efter plan och alla våra förväntningar infriades till 100%. Alla medarbetare var duktiga, artiga och brydde sig – plus att de var snabba och effektiva. Offerten och tidplan höll hela vägen och vi som beställare och övriga som kom i kontakt med JP och deras personal är begeistrade över deras bemötande och utförande. Allt packades noga och INGET skadades. Hade vi kunnat ge högre betyg så hade vi definitivt gjort så”.

Vi lyckönskar JP, eller JordgubbsPrinsen som vi föredrar att kalla dem, med deras fortsatta satsning och vi berättar för alla som kan ha behov av deras tjänster. Så himla bra – genomgående!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer