De svåraste sakerna i ditt hem att flytta

4 februari, 2022

De svåraste sakerna i ditt hem att flytta

Att flytta är i allmänhet en utmanande och stressande process, men det kan vara överväldigande när man lägger till stora eller unika föremål till mixen. Dessa föremål kräver speciell kunskap, förståelse och omsorg för att säkerställa deras säkerhet under transport. För sinnesro och expertis, anlita proffsen på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm.

Akvarium och fiskar

Att flytta kan vara stressigt för husdjur, särskilt fiskar, men med förberedelser kan din fisk trivas i ditt (och deras) nya hem. På flyttdagen, använd akvariets vatten för att fylla små behållare eller påsar för att transportera fisken och när du tömmer tanken, se till att du håller en liten bit av vattnet i botten för att bevara bakterierna. Detta kommer att hjälpa att se till så att tankens miljö i ditt nya hem är som den gamla miljön. Se till att linda in din tank väl, eftersom den sannolikt kommer att bli tungt lyft och flytta den försiktigt. Din fisk bör transporteras i ditt fordon, deras behållare säkrade i en större behållare för att förhindra att vatten skvalpar runt. I ditt nya hem, sätt upp tanken direkt och lägg din fisk, fortfarande i sina behållare i den fyllda tanken en stund. Detta kommer att ge dem tid att anpassa sig till vattentemperaturen innan de läggs tillbaka till tanken helt.

Vi flyttar ditt akvarium - Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Vitvaror, madrasser & stora möbler

Dessa stora och skrymmande föremål kan vara fysiskt utmanande att flytta på ett säkert sätt. Dagen innan du flyttar, se till att du vet vart föremålen tar vägen och mät dörrkarmar för att säkerställa att allt får plats. Linda in eventuella ben eller handtag och lägg till vaddering i skarpa hörn för att skydda både dina möbler och ditt hems väggar.

Konstverk & ovärderliga arvegods

Dessa föremål är inte nödvändigtvis fysiskt svåra att flytta. Men konst och arvegods kan vara ömtåliga och oersättliga. För inramade konstverk, använd maskeringstejp för att placera ett stort X på glaset, linda sedan in hela biten med palettpapper eller något liknande. Du bör också linda in hörnen eller hela ramen med kartong och tejp för ytterligare skydd. Om ditt konstverk inte är inramat, slå in det ännu mer och placera det i en vadderad och förstärkt låda. För andra värdefulla föremål som skulpturer, porslin eller glas, använd bubbelplast generöst. Om du inte orkar med uppgiften att säkra dina konstverk eller ovärderliga arvegods på ett tillfredsställande sätt, ta hjälp av erfarna proffs med bevisad framgång.

Pianon

Pianon är vackra möbler, men de är absoluta mardrömmar att flytta. De är skrymmande, besvärliga och tunga, men de har också små, intrikata delar som lätt kan skadas. Vissa lämnar dem till och med bakom sig så att de inte behöver flytta dem. I slutändan är det bäst att anlita professionella flyttare som de på Jordgubbsprinsen flyttfirma för att hantera flyttningen av ditt piano, så att eventuella skador under processen inte leder till kostsamma reparationer.

Låt oss flytta din piano - Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Växter

Som levande varelser kan krukväxter vara lite knepiga och röriga att flytta. Några veckor innan flyttdagen, flytta dina växter från keramiska planteringskärl till plastkrukor för att ge dem tid att anpassa sig. När flyttdagen kommer, transportera växterna i ditt fordon eftersom baksidan av en flyttbil inte är klimatkontrollerad. När du kommer till ditt nya hem, ge växterna tid att vänja sig och återhämta sig från att flytta innan du försöker plantera om dem i sina ursprungliga krukor.

Så transporterar du krukväxter när du flyttar till en ny lägenhet

Lita på Jordgubbsprinsen flyttfirma med dina svåraste föremål

Jordgubbsprinsen har expertis och professionell personal för att säkert flytta även de mest utmanande föremålen i ditt hem. Vårt uppdrag är att ge sinnesfrid före, under och efter flyttdagen och säkerställa att du får den bästa möjliga flyttupplevelsen oavsett din situation. Överlåt det tuffa till Jordgubbsprinsen. Skicka en kostnadsfri offertförfrågan online och enkelt eller ring oss på 010 777 3000 för prata med våra säljare.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer