Vi har stora nyheter att dela med oss!

14 mars, 2023

Vi har stora nyheter att dela med oss - ny filial i Täby och Danderyd Jordgubbsprinsen flyttfirma

Jordgubbsprinsen Flyttfirma utökar sina tjänster genom att öppna en ny filial i Stocksund i Danderyd. Med denna nya lokalisering blir det enklare för våra kunder i norra Stockholm att få tillgång till våra flytt- och städtjänster. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda ännu bättre service till våra kunder.

Den nya filialen öppnar sina dörrar den 1 maj 2023 och kommer att erbjuda allt som våra kunder behöver för en lyckad flytt. Här kan ni hämta flyttkartonger och packmaterial, boka flytt- och städtjänster, eller få råd och tips inför er flytt. Vår personal står alltid redo att hjälpa er med allt ni behöver.

Vi är övertygade om att den nya lokaliseringen kommer att göra det enklare för våra kunder att få tillgång till våra tjänster och att vi kommer att kunna ge ännu bättre service till er alla. Vi vill passa på att tacka våra kunder för ert fortsatta förtroende och hoppas att ni välkomnar vårt nya tillskott till Jordgubbsprinsen Flyttfirma. Vi ser fram emot att träffa er på vår nya filial och hjälpa er med alla era flyttbehov.

Vi har stora nyheter att dela med oss - ny filial i Täby och Danderyd Jordgubbsprinsen flyttfirma

För våra kunder som är närmare vårt huvudkontor i södra Stockholm, finns det fortfarande möjlighet att besöka oss på vår adress på Instrumenvägen 31 i Hägersten. Vi är glada över att kunna erbjuda två bekväma och lättillgängliga filialer i Stockholm för våra kunder att välja mellan.

Utöver våra filialer i Stocksund och Hägersten har Jordgubbsprinsen Flyttfirma också en annan filial i Linköping som betjänar alla våra kunder i Östergötlands län. På samma sätt som våra andra filialer, erbjuder vi högkvalitativa flytt- och städtjänster till konkurrenskraftiga priser. Vårt engagerade och professionella team på filialen i Linköping står redo att hjälpa er med allt ni behöver för en smidig och problemfri flytt. Oavsett om ni behöver hjälp med att packa och organisera era tillhörigheter, eller behöver städhjälp efter att flytten är klar, är vi här för att ge er den hjälp ni behöver.

Din lycka är vårt ansvar!

Vi på Jordgubbsprinsen Flyttfirma strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och att göra det så smidigt som möjligt för er att använda våra tjänster. Oavsett vilken filial ni väljer, kan ni vara säkra på att ni får högkvalitativ service och hjälp från vår erfarna och kunniga personal. Vi ser fram emot att träffa er på någon av våra filialer och hjälpa er med alla era flytt- och städbehov.

Tack för att ni väljer Jordgubbsprinsen Flyttfirma och städservice.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Så Stora Är Våra Flyttkartonger

En av våra kära kunder mejlade oss nyligen och undrade om storleken och kvaliteten på våra flyttkartonger. Vi tänkte att det vore en utmärkt möjlighet att dela lite mer information om de fantastiska kartonger vi använder och erbjuder gratis till våra flyttkunder....

läs mer

Är det dyrare med flyttfirma på helgen?

Flyttfirma på helgen?! Ibland behöver man boka sin flytt på en helg, och då märker man att vissa flyttfirmor har högre priser. Men varför är det så? I detta inlägg ska vi utforska varför priserna kan vara högre under helger och vad som påverkar dessa kostnader. Varför...

läs mer