Vi flyttar ditt företag på det sätt som är bäst för din verksamhet

19 januari, 2022

Kontorsflytt i Stockholm - Vi flyttar ditt företag på det sätt som är bäst för din verksamhet

Alla företag eller organisationer är känsliga för störningar eller avbrott i den dagliga verksamheten. Vi har bred erfarenhet av företagsflyttningar. Eftersom vi är ett medelstort företag så kan vi vara mycket flexibla, samtidigt som vi prioriterar snabbhet och kvalitet.

Vid flytt av ert kontor så hjälper vi er med precis allting, så att ni inte behöver oroa er för någonting alls. Vi hjälper er med att montera ner samt montera ihop era möbler; vi utför ner- och uppackning av alla kontorsprylar; vi utför flytt av möbler och inventarier… Vid önskemål så gör vi kostnadsfria besök för att uppskatta omfattningen.

En företagsflytt som knappt märks

Om det innebär en hel del nerver och känslor på utsidan av kroppen när ett bohag ska byta dress, så är det I regel ingenting mot vad det innebär när en hel arbetsplats som ansvarar för ska göra detsamma. Det finns ofta väldigt många värdefulla saker på ett kontor som antingen har monetärt värde eller arbetsrelaterat värde. Saker och ting har sin plats och det är viktigt att ordningen i de nya lokalerna återställs på direkten så att arbetet kan få fortsätta så snabbt som möjligt.

Genom att ge oss på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm ansvaret för er företagsflytt så kan ni lugna både nerver och känslor. Vi har stor erfarenhet av kontorsflyttar och våra rutiner är oslagbara. Vi har djup respekt för värdet av era saker och er organisation, och för det faktum att ert arbete så snabbt som möjligt måste få fortsätta utan störmoment. Vi har flexibla arbetstider och ett brett spann av tjänster som ni väljer fritt bland, så tveka inte att kontakta oss för ett uppskattningsmöte.

Vi har lång erfarenhet av flytt i både privat och offentlig miljö som bibliotek, lager, arkiv, skolor, domstolar, banker, försäkringsbolag, muséer mm. Vi bistår gärna med konsultation och rådgivning i samband med planeringen av er flytt, då en genomtänkt flyttlogistik ger en smidig flytt med minsta möjliga avbrott i din företagsverksamhet. Proffsig, varsam och effektiv hantering har gett oss många nöjda kunder (Prova oss!).

VI FLYTTAR DITT FÖRETAG PÅ DET SÄTT SOM ÄR BÄST FÖR DIN VERKSAMHET

Boka GRATIS KONSULTATION innan kontorsflytt i Stockholm

Om ni vill så tar vi hand om hela flytten fram till dess att ni är på plats i era nya lokaler. Vi planerar i samverkan med er, packar och demonterar ner, transporterar och packar och monterar upp igen. Om ni funderar på att flytta ert kontor/företag och undrar vad det skulle kosta då får ni kontakta oss nu och boka en gratis konsultation. Efter en besiktning lämnar vi en skriftlig offert på flytten och sen får ni bestämma om ni vill anlita på oss. Klicka här för att skicka en gratis offertförfrågan och boka en besiktning/konsultation.

Vårt mål är att inte vara störst, utan det bästa flyttföretaget med endast nöjda kunder! Det skall vi bli genom att leva upp till de höga förväntningar ni som kund har rätt att ställa på oss som företag i ditt hem eller företag.

Ni som kund bestämmer graden av vår insats:

  • Flytt av hela företaget
  • Kontor, arkiv, lager-pallställningar, kassaskåp, datorer
  • Packning – uppackning
  • Skyddsemballering
  • Demontering – montering av möbler och inredning
  • Skapa mer plats i egna lokaler – magasinera eller lagra
Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer