Vad ingår i flyttstädning? – Checklista från flyttfirma

13 maj, 2020

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Vad är det som ingår i en flyttstädning? Det är inte alltid så lätt att veta som lekman. Självklart är det viktigt att lämna bostaden i ett bra skick till nästa boende men vad är det som gäller. Här har vi tagit fram en checklista för flyttstädning. Checklistan är framtagen med utgångspunkt från Jordgubbsprinsens dagliga verksamhet som flyttfirma i Stockholm, med uppemot 100 flyttstädningar i månaden.

DETTA INGÅR I EN FLYTTSTÄDNING:

Alla rum

Avtorkning av: väggar, fönsterbleck, fönsterkarmar, väggkontakter, strömbrytare, innerdörrar, dörrhandtag, fast inredning såsom garderober och hatthyllor

Dammsugning och våttorkning av golv.

Fönsterputsning, alla sidor.

Rengöring av element. Även bakom.

Rengöring av lampor som tillhör lägenheten, löstagbara lampkupor diskas ur.

 

Badrum

Rengöring av golvbrunnen och avloppet under handfatet.

Rengöring av kakel samt klinker inklusive fogar.

Avtorkning vattenledningar och rör.

Rengöring av toaletten, både i och runt om den.

Rengöring under badkaret (även bakom badkarsfronten om möjligt)

Rengöring av badrumsskåp (in-, och utsida) samt speglar.

Rengöring av ventiler utvändigt

 

Kök

Rengöring av spis, in-, och utsida samt under spisen (även grillgaller och ugnsplåtar skrubbas).

Rengöring av spisfläkt och kryddhyllor.

Avfrostning samt rengöring av kyl och frys, in-, och utsida samt bakom (Löstagbara lådor i kylen diskas)

Skurning av vask och diskbänk.

Rengöring av kökslådor och köksskåp, in-, och utsida.

Rengöring av  badrumsskåp (in-, och utsida) och speglar.

 

Balkong:

Avtorkning av balkongräcke (Om inglasad: fönsterputsning alla sidor)

Avsopning samt våttorkning av balkonggolv.

 

Förrådsutrymmen:

Lättare dammning av väggytor

Avsopning av golvytor

 

Ta god tid på er när ni flyttstädar och se till att ni checkar av ordentligt så ni inte glömmer några moment. Det behövs oftast en hel lång dag, kanske två eller tre dagar om bostaden är större. Kom ihåg att det känns skönt att lämna bostaden lika fin efter sig som man själv önskar att man ska få sin nya bostad överlämnad.

Om man inte orkar sköta flyttstädningen själv så hjälper vi på Jordgubbsprinsen gärna till. Våra flyttstädningar utförs alltid med största omsorg och kvalitet. Vi ser till att nästa bostadsinnehavare ska känna sig välkommen till en ren och välstädad bostad och 7 dagars städgaranti ingår alltid som standard hos Jordgubbsprinsen.

Jordgubbsprinsen utför dagligen flyttstädningar i hela Stor Stockholm. Alltifrån lägenheter och villor till kontorslokaler. Inga uppdrag är för stora eller för små för oss. Vi gillar utmaningar och vi gör alltid vårt yttersta för att tillfredsställa våra kunders önskemål. Stora som små.

Flyttstädning till fast pris i hela Stor-Stockholm

Vi har alltid eget städmaterial med oss. Med två till fem städtekniker på plats kan vi alltid garantera en effektiv flyttstädning utförd med högsta kvalitet. Vid samtliga flyttstädningar görs även en efterkontroll av vår städledare för att säkerställa att städresultatet uppfyller våra höga kvalitetskrav. Vi värnar om våra anställda. Samtliga är försäkrade via Fora.

 

Kontakta Jordgubbsprinsen för en kostnadsfri offert. Vi lovar att göra vårt absolut yttersta för att ge dig en fulländad service från första kontakt och genom hela processen.

 

Bästa hälsningar

Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer