Städhjälp – Därför är det så bra!

18 augusti, 2021

Städhjälp – Därför är det så bra!

Städtjänster kan erbjuda den perfekta lösningen för människor som kämpar med att hitta tid till att få sina hus rena och städade på en regelbunden basis, kanske är det brist på tid på grund av arbete, familj eller andra åtaganden.

Borta är de dagar när folk rynkade pannan på dem som inte håller sitt hus rent själva, numera anses det helt normalt att hyra städhjälp av ett företag för att städa ditt hus och hålla saker snyggt och rent.

Många människor i dagens samhälle kämpar för att tjäna tillräckligt med pengar för att ha råd med räkningar och bolån, och vill ha tid för att umgås med familj och vänner och faktiskt njuta av livet, saker som städning är ganska långt ner på listan på grund av sin ganska tråkigt natur och den tid det tar att utföra.

Istället för att leva i ett rörig och smutsigt hus har många yrkesverksamma börjat använda städtjänster från företag som sysslar med att hålla hus rent.

Städföretagen brukar bestå av en skåpbil, en handfull anställda, och nödvändig utrustning som behövs till att hålla rent (dammsugare, en sopskyffel och borste, och så vidare).

 få ditt hus rena och städade på en regelbunden basis

Vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice i Stockholm erbjuder denna tjänst till ett mycket bra pris och utför ett mycket professionellt och effektivt arbete. Vi kan ta bort mycket av den tidsstress du känner för att städa, städhjälpen ger dig mer tid att göra vad du vill göra med ditt liv.

Att hålla rent och fint i sitt hus är en mycket viktig del av livet i dagens samhälle, många människor dömer insidan av ditt hus som en ganska avgörande indikator för hur du är som personen, om ditt hus är smutsigt så kommer du förmodligen lämna ett ganska dåligt intryck på de personer som besöker ditt hus, och det är inte särskilt hälsosamt att leva i ett stökigt hem.

Hemstädning med Jordgubbsprinsen

Anlitar du oss på Jordgubbsprinsen ser vi till att ditt hem hålls rent samtidigt som du själv får möjlighet att prioritera viktigare saker såsom familj, fritidsaktiviteter eller helt enkelt en stund av avkoppling.

Vår hemstädning anpassas efter dina önskemål och behov. Det är du som bestämmer vad som ska ingå, vilka tider som passar och hur ofta städningen ska utföras.

Vi har kompetent personal, nära kundkontakt och en stark serviceanda. Skulle det, mot förmodan, vara något du är missnöjd med så gäller vår nöjd kund-garanti i 48 timmar. Det innebär att du kan höra av dig och få eventuella missar åtgärdade kostnadsfritt.

Notera även att vi utför fönsterputsning till mycket förmånliga priser!

 

Så håller du hemmet rent!

Varje dag

– Torka av bänkskivor;
– Torka av diskbänken;
– Sopa golvet;
– Ta ut soporna.

En gång i veckan

– Torka av apparater;
– Skura toaletter, badkar, duschar och handfat;
– Rengör speglar;
– Dammsuga mattor, möbler och hyllor;
– Byta sängkläder;
– Tvätta kläder;
– Torka golvet.

En gång i månaden

– Rengör mikrovågsugn och ugn;
– Rengör kök och badrumsskåp;
– Skrubba kakelfogar;
– Torka av dörrhandtag, strömbrytare & eluttag;
– Dammsuga golvlisterna;
– Tvätta sopkärlet.

En gång per säsong

– Rengöra skafferiet och kolla bäst före-datum;
– Tvätta kuddar, täcken och filtar;
– Rengör kylskåpet och leta efter utgångna föremål;
– Tvätta fönstren;
– Rengör eldstaden.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer