Jordgubbsprinsen sluter kollektivavtal!

26 juli, 2022

Flyttstädning Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Goda nyheter! Sedan 1:a juli, 2022 är Jordgubbsprinsen stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har slutit kollektivavtal med Kommunal samt Ledarna.

Din lycka är vårt ansvar!

Vår eviga strävan är att ge våra kunder den bästa servicen fylld av ansvarskänsla, engagemang och hjärtlighet. Det är tack vare vår fantastiska personal som vi kan fullfölja detta kundlöfte. Det är vår underbara personal som varje dag är ute på fältet och möter våra kunder och som lever våra värderingar och för vidare Jordgubbsprinsens anda.

Flyttfirma i Stockholm Jordgubbsprinsen-flyttfirma-i-Stockholm-Nacka-vasastan-flytthjalp-flytt-

Vårt motto “Din lycka är vårt ansvar” sammanfattar vår ambition i fyra ord. Det handlar inte bara om att göra våra kunder utomordentligt nöjda. Det handlar också om att skapa en fantastisk arbetsplats för våra anställda. En arbetsplats där min trivs och frodas. Där man känner sig trygg och blir respekterad av sina kollegor oavsett var man kommer ifrån eller vem man är. På Jordgubbsprinsen tar vi hand om varandra och hjälps åt och vi är alla en lika viktig kugge i vårt bidrag till våra kunder.

Genom att sluta kollektivavtal kan vi nu ta ytterligare ett steg i vår resa. Vi är tacksamma att få stöd och vägledning för att fullfölja våra långsiktiga målsättningar – att vara det bästa serviceföretaget och att skapa den bästa arbetsplatsen för våra kollegor. Med nöjda och trygga kollegor kan vi fortsätta att generera fantastiska kundupplevelser för våra kunder.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer