fbpx

Integritetspolicy

Kontakta oss

Integritetspolicy och Cookies

Vi är måna om din personliga integritet och eftersträvar alltid att ha en så hög säkerhetsnivå som möjligt. I denna integritetspolicy kan du läsa om hur vi samlar in och använder din personliga information. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Denna policy beskriver hur vi på Jordgubbsprinsen AB samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

 

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter används för att vi ska kunna besvara förfrågningar från dig och upprätthålla kommunikation. Uppgifterna hanteras även för att ge dig erbjudanden, fakturera samt skicka viktigt information till dig.

Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

 

Kontaktformulär
Genom att kryssa i rutan på formuläret på vår hemsida godkänner du att du förstår att dina uppgifter samlas in för att vi ska kunna svara på ditt meddelande.
Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

 

Cookies

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. Cookies är ingen skadlig programvara och de kan inte komma åt eller ändra något på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går dock att blockera cookies. Du kan antingen blockera alla cookies eller välja att blockera cookies bara från vissa webbsidor. Detta medför dock att funktionen på dessa hemsidor begränsas eller försämras. Vissa funktioner kanske inte alls kan användas.

 

Så tackar du nej till cookies

Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare normalt ställas in så att den automatiskt nekar till lagring av vissa eller alla cookies eller att du informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom inställningar i webbläsaren kan även tidigare lagrade cookies raderas. Du kan även radera cookies från din enhet när som helst.

Observera att neka cookies kommer att medföra att tillgängligheten på webbplatsen begränsas och vissa funktioner inte kommer att fungera korrekt. Vi rekommenderar dig därför att acceptera cookies vid användande av webbplatsen.

Nyhetsbrev och mailutskick

Då och då skickar vi ut nyhetsbrev med nyheter och information som vi tror kan intressera dig som kund. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på “avprenumerera/unsubscribe” i slutet av varje e-postmeddelande.

 

Google Analytics

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta och vilka enheter och vilken browser våra besökare använder. Tack vare de här uppgifterna kan vi bättre anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Den information vi får är rent generell och kan inte spåras till någon särskilt användare.

 

Google Analytics Remarketing

placerar ut cookies på din dator. När du besökt en hemsida kan Google tack vare dessa cookies visa dig annonser som är mer anpassade efter vad som kan passa dig. Du får med andra ord annonser som är mer relevanta och intressanta för dig. Den här informationen kan inte spåras tillbaka till någon enskild person.

När vi använder Google AdWords får vi en kod därifrån. Med denna kan vi se vilka länkar som ledde till klick. Den här informationen är generell och kan inte spåras tillbaka till någon enskild person.

 

Du kan läsa mer om hur Google använder olika cookies här:
https://policies.google.com/technologies/types?hl=sv

Du kan läsa mer om hur Google Analytics använder insamlad data här:
https://policies.google.com/privacy?gl=se

 

Vilka andra aktörer använder lokal lagring av data på Jordgubbsprinsen?

Vi har tredjepartsleverantör som använder sig av lokal lagring av data på Jordgubbsprinsen’s
webbplatser. Sådana underleverantörer måste följa personuppgiftsbiträdesavtal och
får inte använda data som lagrats för andra ändamål än att leverera tjänster som vi
har beställt.

Våra tredjepartslösningar innefattar idag:
Facebook-pixel; används för att mäta och optimera annonser på Facebook
(https://www.facebook.com/business/learn/facebook-ads-pixel)

LinkedIn Conversion Tracking; används för att mäta och optimera annonser på
LinekdIn (https://business.linkedin.com/marketing-solutions/conversion-tracking)

Google Analytics; används för att mäta och optimera våra webbtjänster
(https://www.google.com/analytics/)

Våra annonsering:
Vi använder lokal lagring av data i anslutning till Jordgubbsprinsen’s annonsering. Genom att
göra det kan vi få information om hur ofta du har sett en annons eller en viss typ av
annons och hur lång tid det har gått sedan du såg den. Vi använder dessutom lokal
lagring av data för att bygga segment och målgrupper för marknadsföringsändamål
och för att rikta annonser. Ytterligare information om hur segment och målgrupper
skapas i anslutning med annonsering hittar du här.

Hur kan jag hantera lokalt lagrad data?
Kort förklarat: Du kan antingen justera inställningarna i din webbläsare eller använda
speciella program som har tagits fram för att hantera cookies.

I webbläsarens inställningar finner du i regel en lista över alla cookies som finns
lagrade för att ge dig en översikt och, om du vill, radera oönskade cookies. Här kan
du normalt ange om du accepterar lagring av cookies från webbplatser du besöker,
från tredjeparter som är anslutna till webbplatserna och i vissa fall om du vill få ett
meddelande varje gång en ny cookie lagras. Vägledning om hur du gör detta i olika
typer av webbläsare anges nedan. Din webbläsare lagrar normalt cookies i en
specifik mapp på din hårddisk, så du kan också undersöka innehållet mer detaljerat.
Observera att du behöver ändra inställningarna i alla webbläsare du använder på alla
dina enheter.

Vi hanterar följande uppgifter:

Namn, adress, organisationsnummer/personnummer, telefonnummer, e-postadress.

Kommunikationen som sker mellan dig och oss.

 

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Vi sparar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. Du kan när som helst begära att vi raderar dina personuppgifter.

 

Dina rättigheter

Du har rätt att avböja marknadsföringsmaterial från oss och kan göra detta genom att:

Följa instruktionerna för avregistrering i våra nyhetsbrev.

Kontakta oss via e-post på info@jordgubbsprinsen.se

Kontakta oss via e-post på info@jordgubbsprinsen.se om du önskar en kopia av dina personliga uppgifter.

 

Hur vi skyddar uppgifter och information

Vår hemsida använder kryptering genom SSL-certifikat.

 

Ändringar och tillägg till våra villkor

Vi kan emellanåt göra ändringar i våra villkor. Om vi gör detta uppdaterar vi informationen så den tydligt syns på den här sidan.
Senast uppdaterad 03/10 2020.

 

Frågor? Kontakta oss!

Flytta kunglig

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka. Vi tar ansvar hela vägen! Vi kallar det att FLYTTA KUNGLIGT.

Läs mer

Uppriktiga Kundomdömen!