Flyttpersonal sökes! Jordgubbsprinsen söker fler entusiastiska flytt-killar eller flytt-tjejer!

25 augusti, 2020

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Flyttpersonal sökes! Jordgubbsprinsen växer och nu söker vi fler entusiastiska och positiva flytt-killar eller flytt-tjejer till vårt härliga flyttgäng. Är du intresserad av att jobba i ett växande flyttföretag som bryr sig och sätter personalen i första rummet?

Flyttpersonal sökes! Vi är positivt gäng som älskar att ge service. Vi vill göra våra kunders och medmänniskors dag något bättre, något gladare för vi tror att när vi genuint bryr oss om och skänker glädje och omtanke så mår vi bättre som människor och vi får tillbaka så mycket varje dag på så många olika sätt. Delar du våra visioner och vill utvecklas med oss som medarbetare och människa? Kontakta oss så bokar vi in ett möte! 🙂

Jordgubbsprinsen startade sin verksamhet inom jordgubbsförsäljning och torghandel. I inledningen sålde vi jordgubbar på sommaren och flyttade på vintern. Nu har vi lämnat torghandeln bakom oss men vi behåller vårt charmiga namn. Det som för 6 år sedan började som ett enmanna-företag med en flyttbil har idag utvecklats till serviceföretag med över 20 bilar och 40 medarbetare. Vi fortsätter vår resa och har stora planer för framtiden. Med vår bas i Hägersten verkar vi idag över hela stor-Stockholm, men vi växer kontinuerligt och under slutet av 2020 planerar vi att öppna ytterligare en filial i en närliggande region (mer info kommer snart :)).

För rätt man eller kvinna finns stora möjligheter att utvecklas med oss och ta aktiv del i vår framgångssaga. Maila oss på info@jordgubbsprinsen.se så berättar vi mera.

Stora kramar

Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer