Delbetalning

Flytta nu, Betala sen!

Flytta, städa, och fixa ditt hem utan ekonomisk stress.

Med Jordgubbsprinsen Flyttfirma kan du flytta idag och betala över tid. I samarbete med Fortnox och Zaver erbjuder vi en flexibel delbetalningslösning som gör det enklare för din ekonomi. Flyttar du nu behöver du inte oroa dig för hela kostnaden på en gång. Välj att betala i din egen takt och anpassa utgifterna efter din ekonomiska situation.

Delbetalnings möjligheten är designad för att ge dig kontroll och flexibilitet, så att du kan fokusera på att bosätta dig i ditt nya hem utan ekonomisk stress. Med klara och enkla villkor, utan dolda avgifter, kan du planera din ekonomi på bästa möjliga sätt.

Exempel baserat på ett kreditavtal med ett kreditbelopp om SEK 50 000, ränta 10,99 %, SEK 29/mån i administrationsavgift och återbetalningstid om 36 månader. Sammanlagt belopp att betala: SEK 59 965. Total månatlig betalning summerar till 1 666 kr.

Effektiv ränta: Detta är totalkostnaden uttryckt som den effektiva räntan av det samlade kreditbeloppet. Den effektiva räntan anges för att hjälpa dig att jämföra olika erbjudanden. 12,92 % baserat på ett kreditavtal med ett kreditbelopp på SEK 50 000, ränta 10,99 %, administrationsavgift per månad SEK 29 samt en amorteringstid om 36 mån. Total betalning summerar till 59 965 kr. Läs mer om Zaver villkor.

Delbetalning i samarbete med

Jordgubbsprinsen flyttfirma delbetalning i samarbete med Fortnox
Jordgubbsprinsen flyttfirma med delbetalning Zaver finans

Varför Jordgubbsprinsen?

Vi är Sveriges bästa flyttfirma 2023!

+2200 äkta omdöme
Flexibel betalning
Tydliga Villkor

Vår dedikation till att erbjuda förstklassig service har gjort oss till Sveriges bästa flyttfirma 2023, en titel vi är stolta över att ha erhållit från Reco.se.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt team av erfarna och noggranna personal är utbildade att hantera alla typer av flytt, städ, pack och monteringshjälp uppdrag med största omsorg och effektivitet. Oavsett om det handlar om privatflytt, kontorsflytt, flyttstädning eller specialtransporter, säkerställer vi att allt går smidigt och säkert från början till slut.

Flytta nu, betala sen

Så här fungerar delbetalningen

Efter att vi utfört våra tjänster får du en faktura med 14 dagars betalningsfrist. Du kan välja att betala via bankgiro eller banköverföring för traditionell och säker hantering. För snabbhet och bekvämlighet finns även alternativet att använda Swish. Dessutom erbjuder vi delbetalning genom Fortnox och Zaver, vilket ger dig möjligheten att sprida ut kostnaden över tid. Välj det betalningssätt som passar dig bäst och upplev sann betalningsfrihet.

Flytta kungligt

Vi tycker att det ska vara avkoppling att flytta med oss. Så ta vara på den här tiden och ta en kortare resa eller bara ta det lugnt.

Städhjälp i toppklass

Jordgubbsprinsen utför dagligen flyttstädningar och storstädningar i hela Stor Stockholm. Alltifrån lägenheter och villor till kontorslokaler.

Packhjälp proffs

Vi har packar allt från stora villor och kontor till mindre lägenheter. Ibland både ned- och uppackning. Ibland bara nedpackning.