Välkommen till Jordgubbsprinsen!

Vi är så tacksamma att ni ger oss möjligheten att få hjälpa er med våra tjänster.

Din lycka är vårt ansvar!  Vår ständiga strävan är att ge våra kunder en fulländad kundupplevelse. Genom engagemang och ansvar vill vi följa dig genom hela processen. Från planeringen, genom utförandet och ända fram till slutlig fakturering kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar]

Flyttfirma i Stockholm Jordgubbsprinsen-flyttfirma-i-Stockholm-Nacka-vasastan-flytthjalp-flytt-

Det börjar med en god planering!

För att skapa bästa förutsättningar för en väl utförd flyttning behövs en god planering med bra förberedelser.

Här har vi sammanställt värdefull information för att underlätta i era förberedelser inför ert kommande uppdrag. Det handlar både om att hantera administrativa måsten såsom adressändring, el-, och TV-abonnemang, men också praktiska detaljer såsom eventuell packning och packmaterial samt frågeställningar om demonteringar etc.

Vi hoppas att denna sammanställning ska ge dig en bra grund inför era kommande uppdrag.

Checklista

Inför packhjälpen

När vårt pack-team anländer skall bostaden vara rensad från föremål som ej medföljer i flytten. Detta gäller även föremål som ni själva planerar att flytta såsom nycklar,  värdesaker, mediciner etc… .

 

Inför packningen skall dessa saker placeras klart avskilt från övrigt bohag och kunden ansvarar för att att dessa inte blandas med övrigt packgods.

 

Bostaden skall även vara ren från skräp och dylikt. Köksinventarier skall vara diskade och sopor skall vara slängda.

Inför flytthjälpen

När vårt flytt-team  anländer skall allt bohag vara förberett inför flytt. Dvs. alla lösa föremål skall vara packade i lådor alt. förseglade säckar (typ knutna sopsäckar).

 

Flyttlådor samt säckar skall vara tydligt markerade med rumsnamn (typ sovrum, kök, vardagsrum etc) där ni önskar bohaget placerat i er nya bostad.

 

Bohag som skall kvarlämnas eller som ni planerar flytta själva skall placeras klart avskilt från övrigt bohag. Bostaden skall vara ren från skräp och sopor.

 

Flyttlådor och säckar placeras längst in i flyttbilen och kommer bäras ut först från lägenheten. Dessa skall vara placerade lättåtkomligt vid vårt flytt-teams ankomst.

Inför flyttstädningen

När vårt städ-team anländer för flyttstädning, skall bostaden vara tömd på bohag.

 

Vårt städteam kommer med komplett städmaterial. Om ni har golv eller yt-material som kräver speciell behandling skall detta föranmälas och rengöringsprodukter för detta skall förses av kunden.

 

Vi värnar om vår personal. Vid samtliga uppdrag skall bostaden uppfylla en godtagbar hygienisk standard.

 

I våra ordinarie uppdrag ingår ej sanering. Sanering kan beställas men måste bokas i förväg.

 

Jordgubbsprinsen förbehåller sig rätten att revidera kostnadsförslaget alternativt avsäga oss uppdrag vid inspektion i det fall våra krav enligt ovan inte uppfylles.

Checklista

Låt posten komma fram!
Adressändring

Det är viktigt att breven hittar hem rätt. Se till att adressändra i god tid. Följ länken nedan och fyll i era uppgifter. Enklare blir det inte.

 

Skatteverket

eller Adressändring

Passa på att se över era avtal nu när ni flyttar!
Elavtal

Nu har ni ett ypperligt läge att se över era elavtal! Alla vet vi att el-priserna har fått en rejäl ökning och det verkar fortsätta.

 

Det är väl värt att hitta ett lämpligt avtal just för er. För att underlätta för er har vi tagit fram extra fördelaktiga alternativ för våra kunder.

 

Vi länkar till dessa erbjudande här. Passa på. Här kan ni göra stora besparingar! Vi rekommenderar verkligen att ni ägnar lite tid på detta.

 

Klicka här för att se ditt elpris och teckna elavtal inom 2 minuter!

TV och internet

Internet har blivit en nödvändighet för oss alla. Vi jobbar mer hemifrån och diverse streamingtjänster tar över mer och mer från traditionell TV.

 

Att hitta rätt Internet-abonnemang har blivit ett väsentligt beslut och när ni nu flyttar är det dags att se över vad som är bäst för er. Det kan innebära både en betydligt bättre hastighet och en stor besparing att byta abonnemang nu.

 

Vi har tagit fram de bästa alternativen här som ger er bättre villkor och besparingsmöjligheter.

 

Bredband och TV abonnemang

Var rätt försäkrad!
Passa på att se över dina försäkringar

Här kan vi presentera extra fördelaktiga försäkringsvillkor både för hemförsäkringen och även andra specialförsäkringar. Passa på att säkra upp ditt försäkringsskydd.

 

Se ditt pris

Renoveringsbehov
eller ny inredning?
Byggmaterial

På Beijer kan du hitta allt för din renovering och lite till.

 

Vare sig du behöver virke till uteplatsen, gipsskivor till en ny vägg, tapeter eller målarfärg så hittar du det på Beijer. Och alltid med god service och högsta kvalitet på det du köper.

 

Du hittar Beijer på de flesta orter. Klicka på knappen nedan för extra bra villkor.

 

Hitta rätt material

Inredning och elektronik

Ny bostad kräver nya lösningar och kanske även ny inredning.

 

Vi rekommenderar Kjell & Company där ni får extra förmånliga villkor om ni länkar från oss. Stor butik-kedja med välkända varumärken.

 

På Kjell.com hittar du allt du behöver inom nätverk och smarta hem, elektronik till hemmet, tillbehör till mobil och surfplattor, datortillbehör samt hushållsapparater. Välj och vraka.

 

Fixa ditt smart hem

Finansieringslösningar

En ny bostad innebär ofta flera nya inköp och det kostar.

 

Du kanske behöver renovera, eller köpa nya utemöbler eller kanske vitvarorna behöver bytas ut.

 

Det är inte alltid kassaflödet räcker till. Då kan det vara en trygghet att ha en extra kredit.

 

Vi har samlat några alternativa finansieringslösningar från seriösa aktörer med korrekta villkor. Se gärna över dessa.

 

Jämför nu! 

Flyttstädning Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Förenkla din vardag! Det är du värd!

Jordgubbsprinsens duktiga städare hjälper regelbundet våra kunder med regelbunden städhjälp. Alltifrån daglig städning till vecko-städning eller månads-städning. Vi har flexibla städlösningar och anpassar oss efter just dina behov. Ta kontakt med våra säljare så tar vi fram ett offerterbjudande till dig.

Och så till det praktiska…

Du vet väl om att..

Om du flyttar med Jordgubbsprinsen ingår alltid upp till fyra veckors fritt lån av flyttkartonger. Kartongerna kan hämtas och lämnas på vårt kontor (förbokning krävs).

– Packar ni själva är det viktigt att tänka på att varje kartong markeras med en etikett där det står vilket rum ni packat från och en kort kommentar om vad som finns i. Det underlättar både för oss under flytten och för er när ni sedan packar upp bohaget. Om det är något i kartongen som är extra ömtåligt, märk etiketten med ett rött A.

– Allt som får plats i flyttkartonger ska packas ned. Undvik att packa i papperskassar då de går sönder lätt. Om kassar behövs för packningen, använd hellre Ikea-kassar eller liknande plastkassar. Gardiner och persienner som ska med i flytten får ni gärna packa ned i flyttkartonger innan flyttdagen. Montera ned det som ska med i flytten, så som hyllor och skåp. Ett tips är att tejpa ihop och märka alla sladdar till er elektronikutrustning för att underlätta vid uppackning!

Vi erbjuder även en packningstjänst om ni inte har tid och möjlighet att packa själva. Då ordnar vi såklart med egna flyttkartonger och material och packar bohaget åt er!

Slipp handla & laga mat

Här samlar vi bra erbjudande på hälsosamma matkassar från välkända företag. Förenkla din vardag med mer lättplanerade och bekymmersfria matinköp till din nya bostad.