Åtta år på Reco!

7 februari, 2022

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Det som började med en gammal lastbil och en torghandel har växt mer än vi någonsin kunnat drömma om. Hösten 2014, när Jordgubbssäsongen var över  sökte Jordgubbsprinsen ny sysselsättning för vinterhalvåret. Det behövdes ett nytt användningsområde för den gamla lastbilen. Att erbjuda flyttar blev ett enkelt beslut. Vi lärde oss snabbt en ny bransch och flyttarna gick bra och det viktigaste av allt, kunderna var så nöjda!

Snart blev det fler lastbilar och vi började även städa till våra kunder. Vi har nu växt på alla områden med fler bilare och personal. Nu erbjuder vi kompletta tjänster inom flytt, städ och logistik.

Tidigt valde vi att inleda ett samarbete med Reco för hantering av våra kundomdömen. Det är viktigt för oss att vara transparenta och här kan vi validera våra kunders omdömen genom att säkerställa att det som skrivs verkligen skrivs av våra äkta kunder. Reco erbjuder ett unikt system som verifierar våra kundomdömen genom vårt eget faktureringssystem.

Det är vårt rykte som är vårt enda långsiktiga värde och tillsammans gör vi vårt bästa att förvalta det goda varumärke vi tillsammans byggt upp. Jordgubbsprinsen står för högsta kvalitet. Allt vi gör är präglat av största personliga engagemang för varje kund och varje uppdrag.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Vår affärsidé är att ta ansvar! Jordgubbsprinsen erbjuder ett långsiktigt ansvarstagande till sina kunder. Detta paketerar vi i vårt erbjudande av hushållsnära tjänster som utförs med stort hjärta och engagemang. Vårt eviga mål är att göra våra kunders och medmänniskors vardag bättre och gladare.

Nu har det gått åtta år och vi vill säga att vi är så enormt tacksamma för hur Jordgubbsprinsen växt till det framgångsrika serviceföretag som vi idag är. Vi ser fram emot en ljus och lyckosam framtid tillsammans!

VI vill tacka alla våra fantastiska kollegor för ert stora engagemang. Vi är så glada för att ni varje dag finns här hos oss och gör det fantastiska arbete ni gör. NI är underbara och vi är så stolta!

Vi vill även tacka alla underbara kunder för att vi varje dag får chansen att hjälpa er med vår service. Ni ger oss möjligheter att hjälpa fler fantastiska kollegor till sysselsättning och personlig utveckling.

Stora kramar från Jordgubbsprinsen ❤️

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Därför Väljer Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Under de senaste tio dagarna har vi på Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice genomfört cirka 170 flyttar i Stockholm. Vi är otroligt stolta över att hela 92% av våra kunder har uttryckt sin stora nöjdhet med våra tjänster. Det är dessa omdömen som inspirerar oss att...

läs mer